Н У Х Т

День відкритих дверей у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

29 жовтня 2018

День відкритих дверей у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

27 жовтня у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей, на який зібралися дев’ятикласники м. Сміли, Смілянського та Черкаського районів. Школярам та їх батькам був запропонований цікавий формат зустрічі.

Директор коледжу Олександр Хоменко ознайомив присутніх з історією навчального закладу, напрямками розвитку, планами та перспективами.

Випускники коледжу, нині студенти НУХТ, переконливо доводили доцільність вступу на навчання після 9 класу, висловлювали свою вдячність за ті знання, уміння, навички, які набули за роки навчання.

Гості прослухали корисні поради для вступників від членів приймальної комісії.

Пізнавальною була і екскурсія по навчальному закладу, ознайомлення з матеріальною базою.

Гостей пригощали тістечками та кавою, пропонували сфотографуватися у фото-зоні. На завершення школярі та їх батьки переглянули гала-концерт, який підготували першокурсники, переможці фестивалю-конкурсу юних талантів «Зоряний дощ-2018».

Цікаві й корисні відкриття зробили відвідувачі Дня відкритих дверей, тепер залишилося визначитися, яку спеціальність обрати! Більшість відвідувачів записались на підготовчі курси до вступу. 

Опублікований: 29-10-2018
Читайте також:
Частування від кафедри технології оздоровчих продуктів

У рамках святкування 135-річчя заснування НУХТ та з нагоди Дня працівників харчової промисловості кафедра технології оздоровчих продуктів у внутрішньому дворику університету пригощала всіх бажаючих смачними та корисними желейними цукерками двох видів: яблуко+вишня+смородина та гарбуз+апельсин, а також гарячим фіточаєм із композиції трав – чебрецю, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Частування від кафедри технології оздоровчих продуктів 18 жовтня 2019

Новинка від наших викладачів для книжкової полички спеціалістів харчових підприємств і здобувачів освіти

Державний заклад освіти «Одеський інститут післядипломної освіти» НУХТ видав навчальний посібник «Планування та проведення внутрішніх аудитів систем управління безпечністю та якістю харчових продуктів» для спеціалістів харчових підприємств з питань безпечності та якості продукції та здобувачів харчових закладів освіти. Авторка – завідувачка кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новинка від наших викладачів для книжкової полички спеціалістів харчових підприємств і здобувачів освіти 29 січня 2021

Використання інформаційних систем у роботі обговорили з практиком наші майбутні фахівці сфери туризму

Війна, яка наразі триває на нашій землі і суттєво змінила наше життя, врешті-решт закінчиться, і настане той щасливий час, коли наші студенти та викладачі повернуться до університету. А поки що, на жаль, уже довгий час їх зустрічі відбуваються лише на платформі Zoom. Але з іншого боку, здобувачам освіти й викладачам кафедри туристичного та готельно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Використання інформаційних систем у роботі обговорили з практиком наші майбутні фахівці сфери туризму 07 квітня 2022

Зірки запалюються на факультеті біотехнології та екологічного контролю

От, нарешті, відбувся дебют першокурсника факультету біотехнології та екологічного контролю, де зовсім юні студенти проявили самоорганізацію, свої таланти, вміння працювати в команді та побороли страх сцени. Яскраве дійство занурило всіх у часи супротиву між відомими мафіозними кланами. А причиною ворожнечі стала дрібничка – не поділили бар. З тако...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зірки запалюються на факультеті біотехнології та екологічного контролю 18 квітня 2019