Н У Х Т

Викладачі кафедри маркетингу підвищують кваліфікацію дистанційно

07 грудня 2020

Викладачі кафедри маркетингу підвищують кваліфікацію дистанційно

Викладачі кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ постійно покращують рівень своєї професійної підготовки. Нещодавно доцентка Лариса Капінус та асистентка Ольга Лелека пройшли навчання по програмі підвищення кваліфікації «Використання безкоштовних онлайн-ресурсів для організації навчального процесу в дистанційній формі» на базі Сумського державного університету.

Спікери через онлайн-платформу Google Meet ознайомили вслухачів програми з можливостями та механізмами використання Google-сервісів для організації навчального процесу у дистанційній формі, особливостями організації навчальних занять у формі відеоконференції з використанням різних програмних продуктів і пристроїв.

Багато додаткових і цікавих знань отримала Ольга Лелека, прослухавши на платформі Prometheus онлайн-курс із нативної реклами, який був створений Офісом Координатора проєктів ОБСЄ в Україні у рамках проєкту «Підтримка реформування державних та комунальних друкованих ЗМІ». У ході курсу доповідачі розповідали про нативну рекламу, як подати інформацію про бренд максимально органічно та без зайвого привернення уваги. Практики-рекламісти пояснювали, як читач ідентифікує нативний матеріал та як оцінити ефективність нативного контенту. Був презентований матеріал, який показував вплив нативної реклами на інші види бізнесу.

Усі отримані знання викладачки зможуть передати здобувачам освіти кафедри маркетингу під час викладання дисциплін відповідно до освітніх програм за  спеціальностями «Маркетинг», «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» для забезпечення якості освітніх послуг.

Опублікований: 07-12-2020
Читайте також:
Перші кроки у науці: наші викладачі оцінюють роботи учнів-членів МАН

2 березня відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Національного центру «Мала академія наук України» по відділенню «Економіка», секції «Менеджмент та маркетинг».  У складі журі працювала доцентка кафедри маркетингу, гарантка бакалаврської освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діял...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки у науці: наші викладачі оцінюють роботи учнів-членів МАН 03 березня 2025

Успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів

2 лютого 2022 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.015 аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Кіра Овсієнко презентувала свої дослідження за темою «Розроблення технології сироватко-вершкового сиру з харчовими волокнами». Наукова керівниця – кандидатка технічних наук, професорка кафедри технології молока...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів 04 лютого 2022

Про використання хмарних технологій в освіті дізнавалися викладачі кафедри фізики

Цікавий методичний семінар «ХМАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ» відбувся 26 жовтня на кафедрі фізики. Спікером заходу став запрошений завідувач кафедри відкритих освітніх систем та інформаційно-комунікаційних технологій Центрального інституту післядипломної освіти Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» НАПН України, кандидат педа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про використання хмарних технологій в освіті дізнавалися викладачі кафедри фізики 28 жовтня 2020

Здорове збалансоване харчування – профілактика захворювань

Продовжується плідна співпраця науковців нашого університету з провідними фахівцями-дієтологами. Бакалаври старших курсів освітньої програми «Технології харчування» та магістранти першого і другого курсів освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здорове збалансоване харчування – профілактика захворювань 20 березня 2024