Н У Х Т

Співпраця з професіоналами галузі: практичне заняття на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

13 жовтня 2025

Співпраця з професіоналами галузі: практичне заняття на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Аудиторні заняття із залученням зовнішніх стейкхолдерів є важливою складовою підготовки майбутніх фахівців, адже дозволяють поєднати теоретичні знання з реальними викликами та практиками сучасного виробництва.

Так, на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів за участі стейкхолдера – керівниці відділу маркування ТОВ «Сільпо-ФУД» Антоніни Павленко відбулося змістовне практичне заняття для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Заняття проходило в межах вивчення дисципліни «Менеджмент якості та безпечності борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів», а темою обговорення стали правила маркування борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів відповідно до законодавства України.

Пані Антоніна ознайомила магістрантів із ключовими положеннями Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», детально пояснила вимоги до маркування продукції, акцентувала увагу на типових помилках виробників і важливості достовірного інформування споживачів.

Під час заняття відбулася активна дискусія й були розглянуті практичні кейси з виявлення похибок у маркуванні харчових продуктів. Присутні мали змогу поставити запитання, поділитися власним баченням і почути думку експерта-практика. Такий формат взаємодії значно посилює освітній процес і допомагає здобувачам усвідомити важливість обраної професії та поглибити свої знання.

Отримані навички стануть у пригоді не лише при вивченні фахових дисциплін, а й у проведенні наукових досліджень, при підготовці курсових проєктів і кваліфікаційних робіт.

Кафедра висловлює щиру подяку Антоніні Павленко за цікаве, інформативне й практично орієнтоване заняття та сподівається на подальшу плідну співпрацю!

Опублікований: 13-10-2025
Читайте також:
«Генеральна репетиція» здобувачів-бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології

За два тижні до засідань екзаменаційної комісії на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся попередній захист випускових кваліфікаційних робіт студентів-біотехнологів, що навчаються за освітнім ступенем «Бакалавр». Здобувачі 4 курсу представили на попередній захист 38 робіт інженерного та 3 роботи науково-інженерного спрямування. Для виконан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Генеральна репетиція» здобувачів-бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології 04 червня 2021

Поважні гості на захистах магістерських робіт

Другий день захистів магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» розпочався незвично. На нього завітали представники фармацевтичного підприємства АТ «Фармак»: фахівець відділу підбору та адаптації Ірина Воскрес і начальник лабораторії лабораторної розробки активних фармацевтичних інгредієнтів для біологічних лікарських засобів Ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поважні гості на захистах магістерських робіт 19 лютого 2020

В університеті триває вакцинація від COVID-19

В університеті триває вакцинація колективу від COVID-19. На початку червня мобільні медичні бригади здійснювали щеплення працівників вакциною «Comirnaty» від компанії «Pfizer-BioNTech». Згідно з нормами її використання, щеплені мали отримати другу дозу вакцини через 21 день після першого щеплення. Тож у перші дні липня мобільні медичні бригади зно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті триває вакцинація від COVID-19 07 липня 2021

Профспілка – на сторожі трудових інтересів співробітників!

На останньому засіданні профкому співробітників на основі службових записок голів профбюро Навчально-наукового інституту харчових технологій, факультетів біотехнології та екологічного контролю і готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого щодо ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профспілка – на сторожі трудових інтересів співробітників! 27 листопада 2024