Н У Х Т

Представники студради факультету автоматизації і комп’ютерних систем відвідали київську гімназію

13 травня 2024

Представники студради факультету автоматизації і комп’ютерних систем відвідали київську гімназію

Заступник голови студради факультету автоматизації і комп’ютерних систем Денис Держій і голова благодійного сектору Володимир Хоменко 10 травня відвідали «Синьоозерну» гімназію № 257 Подільського району міста Києва.

Здобувачі виступили перед учнями двох одинадцятих класів з презентацією про наш університет. Вони розповіли гімназистам про інститути і факультети університету, спеціальності, за якими здійснюється навчання в НУХТ, умови проживання у гуртожитках і студентське дозвілля, а також запросили старшокласників відвідати День вступника 18 травня.

Крім того, Денис і Володимир запросили учнів на навчання на факультеті автоматизації і комп’ютерних систем, розповівши про освітні програми, сучасні лабораторії, комп’ютерні класи, кваліфікований молодий викладацький склад.

Опублікований: 13-05-2024
Читайте також:
Магістрант – про нові можливості оздоровчого харчування

Днями у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася ІІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації». З вітальним словом від нашого університету до учасників конференції звернулася завідувачка кафедри технології оздоровчих п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант – про нові можливості оздоровчого харчування 26 травня 2025

Із напрацюваннями міжнародних і вітчизняних компаній познайомилися викладачі й студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу

Викладачі та студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу взяли участь у 26-му Міжнародному туристичному салоні «Україна-UITM’2019», що працював з 2 по 4 жовтня 2019 року у Міжнародному виставковому центрі. Всього у UITM’2019 взяли участь понад 100 туристичних компаній, туроператорів, національних і місцевих туристичних асоціацій та організ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із напрацюваннями міжнародних і вітчизняних компаній познайомилися викладачі й студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу 07 жовтня 2019

Онлайн-лекція від стейкхолдерів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 26 лютого відбулася онлайн-лекція на тему «Харчові волокна. Функціональність без Е-індексу» в колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» (ексклюзивний представник компанії JELU-WERKJ. EhrlerGmbH&...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-лекція від стейкхолдерів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 27 лютого 2025

Нове поповнення книжкової полички здобувачів від професора кафедри технології консервування

Наші викладачі і в умовах воєнного стану активно працюють над оновленням і удосконаленням навчально-методичного забезпечення навчального процесу. Ось і професор кафедри технології консервування Віталій Шутюк плідно й із користю попрацював влітку над навчальною літературою. Результатом став вихід із друку другого, доповненого видання підручника «Лог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення книжкової полички здобувачів від професора кафедри технології консервування 13 вересня 2022