Н У Х Т

Плідна наукова співпраця кафедри готельно-ресторанної справи

07 жовтня 2022

Плідна наукова співпраця кафедри готельно-ресторанної справи

6 жовтня академічна спільнота кафедри готельно-ресторанної справи долучилася до організації та участі в ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», що працювала у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського.

Не зважаючи на тяжкі обставини сьогодення в країні, наукова конференція об’єднала наукову спільноту не тільки з різних куточків України: м. Львова, м. Києва, м. Полтави, м. Яворівська, м. Івано-Франківська, м. Одеси, м. Мукачева, м. Запоріжжя, м. Дніпра, м. Хмельницького, м. Харкова, м. Херсона, м. Вінниці, м. Сєвєродонецька, м. Кропивницького, але й Польщі.

Урочисто відкрили конференцію та привітали присутніх фахівці Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – проректор з наукової роботи та зовнішніх зв’язків, професор Андрій Вовканич, декан факультету туризму, доцент Володимир Холявка, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорка Марія Паска; burmistr Lubyczy Krölewskiej, Polska Marek LUSZCZYNSKI;  проректор з наукової роботи НУХТ, доцент Сергій Токарчук; проректор з економіки та фінансів Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, доцент Роман Шерстюк.

На конференції плідно, дискусійно, а також результативно були розглянуті та вирішені найактуальніші питання та виклики, перед якими стоять підприємства сфери гостинності нашої країни.

Серед спікерів наукового івенту – керівниця Навчального центру «Рейкарц Хотел Менеджмент» Ірина Магалецька, керівниця компанії «PROFI CLUB» Ольга Михайлова, засновник Школи гостинного сервісу «Horeca School», маркетолог та SEO-менеджер готелю «Швейцарський» Михайло Шевелюк та інші представники вітчизняної академічної спільноти, експерти галузі, стейкхолдери індустрії гостинності.

Наші науковці дуже вдячні академічній спільноті Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, зокрема організаторам конференції, завідувачці кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорці Марії Пасці та доцентці кафедри готельно-ресторанного бізнесу Уляні Гузар за плідну співпацю!

Разом до Перемоги на освітньому фронті!  

Опублікований: 07-10-2022
Читайте також:
На актуальні питання одинадцятикласників дали відповіді наші фахівці

Яку спеціальність обрати? – актуальне питання для одинадцятикласників. Саме на нього намагалися дати відповідь учням 11-го класу школи №25 Шевченківського району м. Києва наші фахівці. У супроводі класного керівника старшокласники відвідали наш університет і отримали можливість ознайомитись із освітньою роботою провідних випускових кафедр. На кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На актуальні питання одинадцятикласників дали відповіді наші фахівці 24 грудня 2019

Актуальні питання цифрових трансформацій в усіх сферах суспільного життя – у центрі уваги наших викладачів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко взяла участь в онлайн-форумі «Цифрові трансформації в освіті, бізнесі, ІТ та культурі». Захід відбувся з метою підтримки європейської ініціативи Digital Week  за ініціативи освітньої платформи «4 People» та ВГО «УАФІТ». Спікерами виступили провідні експерти у сфері ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання цифрових трансформацій в усіх сферах суспільного життя – у центрі уваги наших викладачів 02 квітня 2021

Професіоналізм і високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко провела відкрите лекційне заняття для здобувачів 3 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології», які навчаються за скороченою програмою. Заняття відбулося в режимі конференції ZOOM, до нього мали змогу приєдналися тако...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професіоналізм і високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 вересня 2020

Зустріч у жовтні: відбувся День відкритих дверей університету

Сьогодні викладацько-студентська спільнота НУХТ зустрічала гостей, які завітали на День відкритих дверей університету аби ближче познайомитися з нашим закладом освіти й отримати відповіді на питання – як правильно сформувати свою дорожню карту вступу й не помилитися у виборі майбутнього. Змішаний формат заходу дав можливість усім охочим або особис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч у жовтні: відбувся День відкритих дверей університету 07 жовтня 2023