Н У Х Т

Доповіді стейкхолдерів, аспірантів і студентів: насичене засідання секції «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес»

16 квітня 2021

Доповіді стейкхолдерів, аспірантів і студентів: насичене засідання секції «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес»

15 квітня 2021 р. із використанням сучасного інструментарію для організації відеоконференцій відбулося засідання секції «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес» підсекції «Готельно-ресторанна справа» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті».

До заходу долучилися 100 учасників, були заслухані 8 доповідей та підготовлені 11 постерів для портерної сесії.

Приємно, що неабияку зацікавленість до роботи секції виявили запрошені спікери-стейкхолдери: керуючий ресторанами національної мережі готелів та ресторанів «Reikartz Hotel Group» Андрій Магалецький, керівниця відділу активних продажів мережі готелів «Reikartz Hotel Group» Христина Кагуй та шеф-кухар ресторану готелю «Sport Hotel am Semmering» (Австрія) Юрій Новіков.

У своїх доповідях вони акцентували увагу учасників заходу на основних ознаках маркетингу в закладах ресторанного господарства та «фішках» для підвищення продажів; особливостях відбору персоналу та роботи з командою у вітчизняних і закордонних закладах ресторанного господарства; тенденції розвитку курортних готелів на прикладі «Рейкарц Хотел Груп».

У онлайн-засіданні також взяли участь викладачі та здобувачі освіти Львівського державного університету фізичної культури ім. І. Боберського та відокремлених структурних підрозділів НУХТ, зокрема Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ.

Магістрантка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Львівського державного університету фізичної культури ім. І. Боберського Анастасія Кумцида під керівництвом завідувачки кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професорки Марії Паски акцентувала увагу в своїй доповіді на конкурентоспроможності закладу харчування в умовах сьогодення на прикладі ресторану «ФРАЄРКА» м. Львова.

Аспірантка 3-го року навчання Анастасія Різник та здобувачі освітнього рівня магістра та бакалавра спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Тетяна Туз, Вікторія Ганущак, Катерина Лакома разом із керівниками свої наукові дослідження представили за тематиками: доцільність використання вівсяного толокна технології хлібних виробів для закладів ресторанного господарства; роль соціальних мереж у просуванні готельного продукту на ринок; доцільність облаштування зарядних станцій для електромобілів при готельних підприємствах.

Доповіді викликали жваву зацікавленість учасників конференції, які брали активну участь в обговореннях та наукових дискусіяхї.

Оргкомітет вдячний стейкхолдерам, колегам і здобувачам за співпрацю та активну  участь і бажає усім творчих успіхів!

Опублікований: 16-04-2021
Читайте також:
Особистісний розвиток в умовах війни не припиняється

Як пояснити, що будь-які реакції, які у мирному житті вважалися б не прийнятними, є нормальними у час «ненормальних» подій? Як не втратити віру в себе, у людей, добро та справедливість? У чому полягає допомога, коли дитина втратила близьку людину? З цими та іншими питаннями разом із командою Освітнього центру Верховної Ради України розбирались уча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особистісний розвиток в умовах війни не припиняється 27 лютого 2023

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підготували подарунок нашому колективу

До Дня працівників харчової промисловості, що традиційно відзначається у третю неділю жовтня, фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підготували інформаційне видання «Scopus та НУХТ: відслідковуючи науковий внесок», яке висвітлює досягнення університетської спільноти та її внесок у світову наукову спадщину. У виданні містяться відомості...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підготували подарунок нашому колективу 12 жовтня 2023

Учасники гуртка з програмування презентували власні програмні продукти

12 червня відбувся традиційний захід для студентів спеціальності «Комп’ютерні науки» Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету – презентація учасниками гуртка з програмування кращих студентських застосунків. Власні програмні продукти представили студенти 3 і 4 курсів: Максим Степаненко, Олександр Данченко, Андрій Ямковий,  Макси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники гуртка з програмування презентували власні програмні продукти 14 червня 2019

Визначені переможці конкурсу на краще відео декламування віршів Тараса Шевченка

Щороку у березні кафедра іноземних мов професійного спрямування проводить літературні читання на вшанування пам'яті Тараса Шевченка. Цього року викладачі кафедри організували конкурс на краще відео декламування віршів Кобзаря, як українською мовою, так і перекладів. Студенти активно готувалися до конкурсу, який став чудовою нагодою продемонструват...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці конкурсу на краще відео декламування віршів Тараса Шевченка 21 березня 2025