Н У Х Т

Презентація наукових здобутків магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

27 may 2024

Презентація наукових здобутків магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів уже склалася традиція презентації магістрантами результатів досліджень, отриманих у межах навчальної дисципліни «Науково-дослідницький практикум». Ця навчальна дисципліна спеціально передбачена освітньо-професійною програмою для проведення здобувачем експериментальних досліджень для майбутньої кваліфікаційної роботи.

Крім того, формат дисципліни дозволяє зрозуміти різницю у підходах до підготовки бакалаврської і магістерської випускових робіт. Здобувачі знайомляться з різноманітними пошуковими системами наукової інформації, розробляють схему досліджень, матрицю експерименту, проводять експеримент та опрацьовують отримані результати дослідження.

Нинішній змішаний формат навчання дозволив магістрантам провести дослідження у лабораторних умовах кафедри експертизи харчових продуктів. Науковий спектр представлених досліджень викликав жваву дискусію серед викладачів кафедри, що дозволило скоригувати теми майбутніх кваліфікаційних робіт.

Здобувачі випробували свої сили щодо презентації наукової роботи, з’ясували найбільш дискусійні аспекти своїх тематик. Щорічне проведення такого наукового семінару дозволяє підтримувати на належному рівні студентську науку на кафедрі.

Published on: 27-05-2024
Read also:
Багаторічна співпраця з Корпорацією «АРТЕРІУМ»

Одним із надійних партнерів і добрим другом нашого університету є Корпорація «АРТЕРІУМ». Корпорація і ТОВ «Триглав Інтернешнл», яке є її партнером, протягом багатьох років підтримують юних біотехнологів, спонсоруючи проведення Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології та конкурсу студентських наукових робіт для здобувачів спеціальності...

READ YOURSELF

Багаторічна співпраця з Корпорацією «АРТЕРІУМ» 27 september 2023

Майбутні технологи знайомляться з хлібобулочним підприємством

Наставниці академічних груп здобувачів вищої освіти1-3 курсів, доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів організували екскурсію до виробничих цехів №7-8 ТОВ «Київхліб» м. Києва. Екскурсію провела кандидатка технічних наук, начальниця технологічної лабораторії підприємства Тетяна Васильченко. Здобувачі відвідали хлібопекарс...

READ YOURSELF

Майбутні технологи знайомляться з хлібобулочним підприємством 28 april 2023

Підкорюємо uniRank!

Згідно з черговим uniRank University Ranking (4 International Colleges&Universities) наш навчальний заклад у 2025 році посідає 12 місце серед столичних університетів (41 – серед українських, 5011 – у світі). Рейтинг оцінює показники цитованості та відвідуваності офіційних веб-ресурсів понад 11 тисяч закладів вищої освіти світу, щоб допомогти м...

READ YOURSELF

Підкорюємо uniRank! 28 august 2025