Н У Х Т

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій

20 лютого 2023

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій, під час якого підвели підсумки локального моніторингу реалізації освітньо-професійних та освітньо-наукових програм, за якими здійснюють підготовку фахівців в інституті.

Навчально-методичною комісією здійснено аналіз забезпечення якості надання освітніх послуг за трьома освітньо-професійними програми освітнього ступеня «Бакалавр», 15 освітньо-професійними програмами та двома мультидисциплінарними освітньо-науковими програмами освітнього ступеня «Магістр» та однією освітньо-науковою програмою освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії».

Гаранти освітніх програм представили детальний аналіз сильних і слабких сторін, обговорили проблеми та ризики, які виникли внаслідок воєнних дій у нашій державі, та перспективи і можливості подальшого розвитку освітніх програм.

Робочими групами освітніх програм були взяті до уваги пропозиції та побажання експертів з акредитації освітніх програм, рекомендовані університету та окремими освітніми програмами протягом останніх двох років, а також висловлені внутрішніми та зовнішніми стейкхолдерами під час обговорення у робочих групах, на засіданнях круглих столів при проведенні їх локального моніторингу.

Підсумовуючи результати засідання, директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко подякувала усім за роботу, закликала до постійного удосконалення освітніх програм задля підвищення якості освіти та закликала популяризувати нові редакції освітніх програм серед освітянської та професійної спільноти для широкого громадського обговорення.

Опублікований: 20-02-2023
Читайте також:
Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка

Вийшов друком новий навчальний посібник «Лабораторний практикум із інновацій в ресторанному бізнесі» науково-педагогічного колективу кафедри готельно-ресторанної справи (авторки – професорка Тетяна Сильчук, доцентки Віта Цирульнікова, Лариса Шаран, Тетяна Іщенко, Оксана Кирпіченкова, Ольга Пушка, Ірина Дітріх, старша викладачка Олена Тищенко, асист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка 24 квітня 2024

Розробка магістрантки закріплена патентом України

Магістрантка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Ольга Степанова спільно з науковцями кафедри отримала патент на корисну модель. Патент закріплює права на багатофункціональну картонну упаковку для стаканчиків із йогуртом, яка легко складається та перероблюється, тому що виготовлена фальцюванням без склеювання. На додачу у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розробка магістрантки закріплена патентом України 13 вересня 2023

Здобувачі переймають практичний досвід від фахівців провідного підприємства

ВАТ «Меридіан» ім. С.П. Корольова – багатопрофільне машинобудівне підприємство, яке нині випускає продукцію для авіації, метрологічне обладнання, машини і апарати для хімічної, харчової та суміжних галузей і побутові вироби. Підприємство є базою практики для студентів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого.  Фахів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі переймають практичний досвід від фахівців провідного підприємства 05 лютого 2022

У фокусі уваги – програмне забезпечення для 3D-моделювання та аналізу

Доцентка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анастасія Деренівська 23 жовтня взяла участь у міжнародному вебінарі «Introduction to FlexSim Manufacturing Simulation», присвяченому сучасним підходам до імітаційного моделювання виробничих процесів у середовищі FlexSim. Учасники події були мульнаціональними – Вільнюс, Гельсінкі, Київ, Рига, Софі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги – програмне забезпечення для 3D-моделювання та аналізу 24 жовтня 2025