Н У Х Т

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій

20 лютого 2023

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій, під час якого підвели підсумки локального моніторингу реалізації освітньо-професійних та освітньо-наукових програм, за якими здійснюють підготовку фахівців в інституті.

Навчально-методичною комісією здійснено аналіз забезпечення якості надання освітніх послуг за трьома освітньо-професійними програми освітнього ступеня «Бакалавр», 15 освітньо-професійними програмами та двома мультидисциплінарними освітньо-науковими програмами освітнього ступеня «Магістр» та однією освітньо-науковою програмою освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії».

Гаранти освітніх програм представили детальний аналіз сильних і слабких сторін, обговорили проблеми та ризики, які виникли внаслідок воєнних дій у нашій державі, та перспективи і можливості подальшого розвитку освітніх програм.

Робочими групами освітніх програм були взяті до уваги пропозиції та побажання експертів з акредитації освітніх програм, рекомендовані університету та окремими освітніми програмами протягом останніх двох років, а також висловлені внутрішніми та зовнішніми стейкхолдерами під час обговорення у робочих групах, на засіданнях круглих столів при проведенні їх локального моніторингу.

Підсумовуючи результати засідання, директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко подякувала усім за роботу, закликала до постійного удосконалення освітніх програм задля підвищення якості освіти та закликала популяризувати нові редакції освітніх програм серед освітянської та професійної спільноти для широкого громадського обговорення.

Опублікований: 20-02-2023
Читайте також:
Секретні поради з підготовки студентів до отримання міжнародних мовних сертифікатів отримали викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

20 вересня викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко та Олена Варфоломеєва стали учасниками науково-методичного семінару-тренінгу для вчителів і викладачів англійської мови «Дієві методи та практичні поради для якісної підготовки до PTE», який був організований та проведений International Language Assessmen...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секретні поради з підготовки студентів до отримання міжнародних мовних сертифікатів отримали викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 23 вересня 2019

Військовим – від університетської спільноти

Нещодавно творчі колективи нашого університету і Державного податкового університету (ДПУ), об’єдналися у спільному мистецькому проєкті «У долі своя весна», присвяченому творчості Володимира Івасюка. Протягом двох вечорів на сценах обох вишів лунали композиції митця, чиї пісні й нині є голосом нашої нескореної нації, а також відбувався збір коштів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Військовим – від університетської спільноти 05 травня 2025

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри

14 грудня 2022 року завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Олександра Нєміріч у режимі Zoom-конференції прочитала відкриту лекцію «Мікробіологічні основи технології продукції ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Теоретичні ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри 16 грудня 2022

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі

Смілянський коледж харчових технологій НУХТ – це понад 150 викладачів і співробітників, 700 студентів, які з 12 березня розпочали життя в новому кібер-коледжі. Cоvid-19 не лише створив виклики, а й надав багато можливостей – дистанційне навчання продовжується на платформі АСУ «Деканат», уже майже 80% усіх занять переведені в онлайн, з 13 квітня по ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вимога сьогодення – модульний контроль у дистанційній формі 24 квітня 2020