Н У Х Т

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій

20 лютого 2023

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій, під час якого підвели підсумки локального моніторингу реалізації освітньо-професійних та освітньо-наукових програм, за якими здійснюють підготовку фахівців в інституті.

Навчально-методичною комісією здійснено аналіз забезпечення якості надання освітніх послуг за трьома освітньо-професійними програми освітнього ступеня «Бакалавр», 15 освітньо-професійними програмами та двома мультидисциплінарними освітньо-науковими програмами освітнього ступеня «Магістр» та однією освітньо-науковою програмою освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії».

Гаранти освітніх програм представили детальний аналіз сильних і слабких сторін, обговорили проблеми та ризики, які виникли внаслідок воєнних дій у нашій державі, та перспективи і можливості подальшого розвитку освітніх програм.

Робочими групами освітніх програм були взяті до уваги пропозиції та побажання експертів з акредитації освітніх програм, рекомендовані університету та окремими освітніми програмами протягом останніх двох років, а також висловлені внутрішніми та зовнішніми стейкхолдерами під час обговорення у робочих групах, на засіданнях круглих столів при проведенні їх локального моніторингу.

Підсумовуючи результати засідання, директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко подякувала усім за роботу, закликала до постійного удосконалення освітніх програм задля підвищення якості освіти та закликала популяризувати нові редакції освітніх програм серед освітянської та професійної спільноти для широкого громадського обговорення.

Опублікований: 20-02-2023
Читайте також:
20 перемог наших здобувачів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2020-2021 навчального року

Міністерство освіти і науки України підвело підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020-2021 навчальному році. Наказом МОН №865 від 28 липня 2021 року затверджений перелік переможців Конкурсу та рекомендовано керівникам закладів освіти відзначити студентів-переможців, їх наукових керівників...

ЧИТАТИ ДАЛІ

20 перемог наших здобувачів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2020-2021 навчального року 11 серпня 2021

Серед дипломантів Всеукраїнського конкурсу «Винахід року 2020» – два винаходи наших науковців

Відбулося оголошення та нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Винахід року 2020». Захід проходив в онлайн-режимі за участі представників Укрпатенту, Торгово-промислової палати України та Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Під час трансляції переможці отримали можливість презентувати власні проє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед дипломантів Всеукраїнського конкурсу «Винахід року 2020» – два винаходи наших науковців 27 липня 2020

Заключний семестр наукової роботи

Магістранти ІІ року навчання кафедри біотехнології та мікробіології продовжують виконання індивідуальних завдань. У цьому семестрі вони зосереджені на науково-дослідній роботі, продовжуюи розпочату у минулому році серію дослідів. Виконання наукової роботи біотехнологів вимагає ґрунтовної підготовки: достатній рівень спеціальних знань, навичок і ск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заключний семестр наукової роботи 08 жовтня 2020

Інноваційні технології на лабораторних опановують здобувачі

Уперше в лабораторії кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувачі освіти виготовили майонезний соус із комплексною добавкою «Стабілекс», склад якої розробив доцент кафедри Володимир Бахмач. Дегустація виявила високі смакові властивості продукту з новою добавкою. 

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології на лабораторних опановують здобувачі 06 жовтня 2022