Н У Х Т

Онлайн-консультація для вступників від Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ

03 березня 2021

Онлайн-консультація для вступників від Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ

Триває профорієнтаційний марафон структурних підрозділів університету. Цього разу онлайн-зустріч із майбутніми вступниками відбулася у Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ. Директор інституту Олег Шеремет, завідувачі випускових кафедр і представники студентської ради надали вичерпну інформацію про усі нюанси вступу і навчання на спеціальностях, за якими в інституті здійснюється підготовка фахівців. На лишили поза увагою і наукову діяльність, і міжнародну академічну мобільність, і працевлаштування випускників і, звичайно ж, активне й цікаве студентське дозвілля.

Ключову інформацію про спеціальності й освітні програми інституту, навчальний процес, участь студентів у наукових конференціях і конкурсах, наукові досягнення здобувачів та їх навчання за кордоном надав директор інституту Олег Шеремет.

Представниця приймальної комісії, старша викладачка кафедри економіки праці та менеджменту Юлія Гринюк докладно описала всі тонкощі вступної кампанії 2021 року: які ЗНО необхідно здавати; про прохідні бали для вступу, скільки заяв можна подати та яка вартість навчання.

Крім цього, майбутні вступники отримали змістовні відповіді на усі свої запитання.

Колектив Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вдячний майбутнім вступникам, що завітали на онлайн-зустріч і сподівається, що вже у вересні цього року вони стануть частинкою великої інститутської родини.

А тих, хто не зміг чи не встиг приєднатися до конференції цього разу, чекають на наступному Дні відкритих дверей інституту 20 березня 2021 року об 11:00.

Опублікований: 03-03-2021
Читайте також:
Майбутні доктори філософії кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів опановують педагогічну майстерність

Однією з обов’язкових компонент освітньої складової підготовки за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти (освітній ступінь «Доктор філософії») за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньою програмою «Харчові технології» є педагогічна практика. Значна увага з її організації приділяється на випусковій кафедрі технології м’яса та м’ясни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні доктори філософії кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів опановують педагогічну майстерність 02 березня 2023

Перші бакалаври-екологи 2019 року успішно захистили дипломні роботи

На кафедрі екологічної безпеки та охорони праці розпочалися захисти дипломних робіт студентів освітнього ступеня «бакалавр» з напряму «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».  Перед початком захисту декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак і завідувач кафедри Олена Семенова ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші бакалаври-екологи 2019 року успішно захистили дипломні роботи 12 червня 2019

До обговорення найактуальнішим тем індустрії гостинності долучаються наші викладачі

«Ранкова кава з готельєром» – під такою назвою стартувала нова рубрика у «School of Hotel Basics Michelle». У її рамках за чашкою вранішньої кави до прямого ефіру запрошують відомих українських готельєрів і говорять про найактуальніші теми галузі. Гостро, правдиво, без купюр і завжди наживо. Першою гостею нової рубрики стала CEO Vertex Hotel Group...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення найактуальнішим тем індустрії гостинності долучаються наші викладачі 13 липня 2020

Налагоджуємо співпрацю з Обухівським молочним заводом

Викладачі університету здійснили робочу поїздку на Обухівський молочний завод (ТМ «Лукавиця»). Під час візиту вони ознайомилися з особливостями виробничого процесу, технологіями, що використовуються на заводі, та асортиментом молочних продуктів. Основною метою візиту було налагодження взаємодії між навчальним закладом і підприємством. За підсумкам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Налагоджуємо співпрацю з Обухівським молочним заводом 14 жовтня 2024