Н У Х Т

Про розроблення і впровадження міні-пивоварень і солодовень здобувачам Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

02 лютого 2022

Про розроблення і впровадження міні-пивоварень і солодовень здобувачам Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Доцент кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Сергій Удодов на зустрічі зі студентами і викладачами Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права поділився досвідом розроблення і впровадження міні-пивоварень і солодовень.

У своїй презентації наш викладач згадав свій перший виробничий досвід і дослідницьку діяльність на Бердичівському пивоварному заводі, розповів про внесок вчених і випускників Національного університету харчових технологій у розроблення інноваційного обладнання для виробництва солоду і пива на потужних підприємствах, мініброварнях і у закладах ресторанного типу.

Учасники зустрічі побачили реальні впровадження наших вчених у багатьох містах і містечках України, зокрема, броварні та солодовні у Чернівцях, Києві, Запоріжжі, Рівному і Пирново.

Цікавим був також досвід впровадження технологічного обладнання на біотехнологічних підприємствах, які використовують полісолоди для виготовлення біологічно активних добавок, лікарських засобів і харчової продукції профілактичного та оздоровчого призначення.

Доповідач звернув увагу студентів, що наші випускники вже працюють на згаданих підприємства. Підприємства чекають на нашу творчу молодь, фахівців із інжинірингу харчових і фармацевтичних виробництв, які здатні проєктувати виробництва і обладнання, керувати складними виробничим процесами та забезпечити надійну безаварійну експлуатацію технологічних ліній і обладнання. 

Опублікований: 02-02-2022
Читайте також:
Навчайся, працюючи

Усе більше і більше можливостей відкривається перед сучасною молоддю. Світ постійно змінюється, модернізується, ринок праці потребує усе більше нових кваліфікованих кадрів, тому система освіти також не стоїть на місці. Завданням університету при цьому є формування у здобувача освіти компетентностей, які дозволять йому пристосовуватися до різноманіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчайся, працюючи 21 жовтня 2022

Наші дослідники аналізують імплементацію екологічного законодавства Європейського Союзу

Науковці кафедри екологічної безпеки та охорони праці у співпраці з колегами з Університету Масарика (Чеська Республіка) за підтримки проєктів ЄС програми Еразмус+  аналізують імплементацію екологічного законодавства ЄС у законодавче поле України. У серії видань бази Scopus вийшла їх чергова стаття «Стан виконання Угоди про асоціацію між Україною ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші дослідники аналізують імплементацію екологічного законодавства Європейського Союзу 22 серпня 2022

Профорієнтаційний вересень на підготовчому відділенні НУХТ

Разом із початком чергового навчального року в нашому університеті нових обертів набирає і профорієнтаційна робота. Головні її організатори і натхненники – фахівці підготовчого відділення Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету. Тож 7 вересня 2022 р. завідувачка підготовчого відділення Валентина Кудіна завітала до ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний вересень на підготовчому відділенні НУХТ 08 вересня 2022

Пригоди сімейки Адамс у НУХТ: відбувся вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління

21 листопада відбувся довгоочікуваний вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ (ННІ ЕіУ). Чому довгоочікуваний? Все просто – вечори цього структурного підрозділу нашого університету – це завжди інтрига, цікавий сюжет, до дрібниць виважена постановка, відмінна режисура, бездоганний смак, креатив і гумор, харизматична акторська...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пригоди сімейки Адамс у НУХТ: відбувся вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління 21 листопада 2019