Н У Х Т

Про розроблення і впровадження міні-пивоварень і солодовень здобувачам Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

02 лютого 2022

Про розроблення і впровадження міні-пивоварень і солодовень здобувачам Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Доцент кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Сергій Удодов на зустрічі зі студентами і викладачами Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права поділився досвідом розроблення і впровадження міні-пивоварень і солодовень.

У своїй презентації наш викладач згадав свій перший виробничий досвід і дослідницьку діяльність на Бердичівському пивоварному заводі, розповів про внесок вчених і випускників Національного університету харчових технологій у розроблення інноваційного обладнання для виробництва солоду і пива на потужних підприємствах, мініброварнях і у закладах ресторанного типу.

Учасники зустрічі побачили реальні впровадження наших вчених у багатьох містах і містечках України, зокрема, броварні та солодовні у Чернівцях, Києві, Запоріжжі, Рівному і Пирново.

Цікавим був також досвід впровадження технологічного обладнання на біотехнологічних підприємствах, які використовують полісолоди для виготовлення біологічно активних добавок, лікарських засобів і харчової продукції профілактичного та оздоровчого призначення.

Доповідач звернув увагу студентів, що наші випускники вже працюють на згаданих підприємства. Підприємства чекають на нашу творчу молодь, фахівців із інжинірингу харчових і фармацевтичних виробництв, які здатні проєктувати виробництва і обладнання, керувати складними виробничим процесами та забезпечити надійну безаварійну експлуатацію технологічних ліній і обладнання. 

Опублікований: 02-02-2022
Читайте також:
Вручення відзнак за сумлінну працю

Сьогодні на Раді Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Почесні грамоти від ректора університету за сумлінну працю та виконання посадових обов’язків і з нагоди 135-річчя Національного університету харчових технологій урочисто отримали доценти Ольга Ткаченко, Тетяна Луцька, Людмила Закревська, Наталія Жужукіна та старший викладач ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вручення відзнак за сумлінну працю 26 листопада 2019

Перший осінній День вступника: куди веде твоя мрія

Дізнатися більше про сучасну освіту, спеціальності та студентське життя в НУХТ змогли учасники нашого першого цієї осені Дня вступника, що відбувся сьогодні цікаво, пізнавально й конструктивно. Традиційно на наших гостей чекала насичена програма – інтерактивні екскурсії, знайомство з факультетами та інститутами, майстер-класи та воркшопи від викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший осінній День вступника: куди веде твоя мрія 04 жовтня 2025

Із цільовою програмою з відновлення та розвитку сфери туризму столиці ознайомилися викладачі і здобувачі освіти

30 жовтня 2024 року у Київському фаховому коледжі туризму та готельного господарства презентували Міську цільову програму з відновлення та розвитку сфери туризму міста Києва на 2025-2027 роки, розроблену Управлінням туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). Захід об’єднав представникі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із цільовою програмою з відновлення та розвитку сфери туризму столиці ознайомилися викладачі і здобувачі освіти 01 листопада 2024

Проблеми та досягнення сучасної біотехнології обговорили наші викладачі й здобувачі освіти

Нещодавно досвідчені викладачі та молоді науковці зібралися на ІІ Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції «Проблеми та досягнення сучасної біотехнології». Її учасниками стали вчені з провідних університетів України та іноземні спеціалісти, а також здобувачі освітніх рівнів «бакалавр», «магістр» і «доктор філософії» кафедри біотехнології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми та досягнення сучасної біотехнології обговорили наші викладачі й здобувачі освіти 24 травня 2022