Н У Х Т

Завершилися заняття за сертифікатною програмою «Косметологія»

26 грудня 2017

Завершилися заняття за сертифікатною програмою «Косметологія»

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбулось останнє заняття сертифікатної програми «Косметологія».

Головне призначення програми – здобуття сучасних знань у галузі косметології, особистого догляду та індустрії салонів краси.

Слухачі вивчали будову та типи шкіри, основи догляду за різними типами шкіри, способи усунення недоліків шкіри, правила вибору і нанесення косметичних засобів. Під час вивчення курсу слухачі мали змогу власноруч виготовити косметичні креми, скраби для обличчя і тіла, парфуми, губні помади за власними рецептурами із врахуванням усіх особистих уподобань.

Окремі теми курсу викладали запрошені спеціалісти – менеджери та технологи провідних фірм із виробництва косметики і косметичних інгредієнтів.

Після завершення курсу слухачам були вручені сертифікати.

Опублікований: 26-12-2017
Читайте також:
Поважні гості на захистах магістерських робіт

Другий день захистів магістрантів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» розпочався незвично. На нього завітали представники фармацевтичного підприємства АТ «Фармак»: фахівець відділу підбору та адаптації Ірина Воскрес і начальник лабораторії лабораторної розробки активних фармацевтичних інгредієнтів для біологічних лікарських засобів Ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поважні гості на захистах магістерських робіт 19 лютого 2020

Зустріч здобувачів-фінансистів із роботодавцем

На запрошення завідувачки кафедри фінансів Лади Шірінян до здобувачів-фінансистів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів освіти завітав директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу Київської регіональної дирекції страхової компанії «ARX» Дмитро Шуляк із гостьовою лекцією «Страхові послуги в системі динамічного розвитку фі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч здобувачів-фінансистів із роботодавцем 05 квітня 2023

Гаранти освітніх програм Навчально-наукового інституту харчових технологій обговорили зі здобувачами їх удосконалення

На сьогоднішній день знання і розуміння своєї ролі в освітньому процесі є одним із чинників успішної та якісної освіти. І участь здобувачів, як повноправних учасників освітнього процесу, в перегляді освітніх програм, що реалізуються в Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІХТ) НУХТ, є суттєвим фактором для удосконалення  освітньої тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гаранти освітніх програм Навчально-наукового інституту харчових технологій обговорили зі здобувачами їх удосконалення 05 лютого 2021

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Коваль прочитала лекцію з навчальної дисципліни «Харчові міні-технології в закладах готельно-ресторанного господарства» для студентів 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». На лекцію завітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міні-виробництва для закладів ресторанного господарства опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 12 листопада 2018