Н У Х Т

Завершилися заняття за сертифікатною програмою «Косметологія»

26 грудня 2017

Завершилися заняття за сертифікатною програмою «Косметологія»

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбулось останнє заняття сертифікатної програми «Косметологія».

Головне призначення програми – здобуття сучасних знань у галузі косметології, особистого догляду та індустрії салонів краси.

Слухачі вивчали будову та типи шкіри, основи догляду за різними типами шкіри, способи усунення недоліків шкіри, правила вибору і нанесення косметичних засобів. Під час вивчення курсу слухачі мали змогу власноруч виготовити косметичні креми, скраби для обличчя і тіла, парфуми, губні помади за власними рецептурами із врахуванням усіх особистих уподобань.

Окремі теми курсу викладали запрошені спеціалісти – менеджери та технологи провідних фірм із виробництва косметики і косметичних інгредієнтів.

Після завершення курсу слухачам були вручені сертифікати.

Опублікований: 26-12-2017
Читайте також:
Співпраця освітян і практиків дає можливість вдосконалити якість навчання

На сучасному етапі розвитку харчової промисловості все відчутнішою стає проблема виробництва якісних і безпечних для життя та здоров’я людей продуктів харчування. Нині існуючі системи управління безпечністю харчових продуктів ґрунтуються на принципах НАССР. Всі суттєві небезпечні чинники, що визначила група НАССР під час проведення їх аналізування,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця освітян і практиків дає можливість вдосконалити якість навчання 24 липня 2020

Не втрачають нагоди підвищити свою кваліфікацію наші викладачі

У черговому вебінарі від компанії «Lesaffre» взяли участь викладачі наших кафедр. Цього разу вони дізнавалися про «Тостовий хліб: секрети успіху». Спікером виступила керівник пекарського центру «Лесаффр Україна», кандидат технічних наук і випускниця НУХТ Світлана Паливода. Вона коротко ознайомила слухачів із історією міжнародної компанії «Lesaffre...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не втрачають нагоди підвищити свою кваліфікацію наші викладачі 21 липня 2020

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу

В університеті відбувся черговий потужний захід для наших майбутніх вступників. Цього разу це був майстер-клас із приготування традиційної китайської страви дамплінг від шеф-кухарки китайської кухні ресторану «Loving Hut» (Бостон, США) Чи Чжу, за участі волонтерки міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai Зени Анні Макнил (Великобританія) і пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу 19 червня 2025

Перші кроки у кар'єрі: поради експерта для молодих спеціалістів

Нещодавно в нашому університеті відбулася дуже корисна зустріч для студентів. Гостьову лекцію для здобувачів освіти Навчально-наукового інституту економіки і управління прочитала керівниця департаменту розвитку бізнесу успішної компанії Capital Times Наталія Шустикова, яка поділилася досвідом і порадами стосовно того, як знайти першу хорошу роботу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки у кар'єрі: поради експерта для молодих спеціалістів 05 лютого 2024