Н У Х Т

У незамінності рекламістів в епоху Human Service переконалися наші здобувачі освіти

26 жовтня 2021

У незамінності рекламістів в епоху Human Service переконалися наші здобувачі освіти

Здобувачі спеціальностей 061 «Журналістика», освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» та 075 «Маркетинг», освітньої програми «Маркетинг» разом із викладачками кафедри маркетингу Ольгою Лелекою, Світланою Степанчук і Катериною Семененко відвідали публічну лекцію «Незамінність рекламістів в епоху Human Service» від комунікаційної групи dentsu Ukraine.

Спікером виступив Chief of Transformations Carat Ukraine Павло Таяновський, який уже п’ятнадцять років професійно займається маркетинговими комунікаціями на українському ринку та має досвід роботи з багатьма відомими брендами. Серед них торгові марки: «Nescafe», «Coca-cola», «Toyota», «Nokia», «Gillette», «L’Oreal», «Nuts», «Київстар», «Лазолван».

Протягом зустрічі фахівець розповів про те, як змінилася роль рекламного спеціаліста за останні десятиріччя, та як функціонують рекламні комунікації в епоху, коли сервіс став визначальним. Він поділився власними візіями та продемонстрував це на конкретних прикладах.

Крім цього, Павло Таяновський пояснив у чому різниця бізнесів  GitLab&Revolut від гігантів минулої епохи та який вигляд має сучасна модель споживчої поведінки AIDA. Приємним бонусом для всіх учасників стали особисті професійні поради лектора та розгляд нових інсайтів у сучасній рекламній індустрії.

Тож здобувачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, опанувавши нові знання під час цієї корисної та цікавої зустрічі, надихнулися на нові проєкти, які у майбутньому будуть підкорювати увесь світ.

Опублікований: 26-10-2021
Читайте також:
Талантами багаті у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Стало прекрасною традицією міста Сміла проводити фестиваль-конкурс «Сузір’я талантів багатодітної родини». Цього року Смілянський коледж харчових технологій НУХТ представляла плеяда талановитої молоді. Приємно відзначити, що всі учасники стали переможцями у своїй номінації . Найкращими стали: - у номінації«Вокальне мистецтво»: 1 місце - Іван Те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Талантами багаті у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 21 червня 2018

Інтеграція науковців кафедри готельно-ресторанної справи в український освітньо-науковий простір

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи поглиблює інтеграцію в український освітньо-науковий простір. 8 грудня 2022 р. академічна спільнота кафедри долучилася до роботи ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку», яка бул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтеграція науковців кафедри готельно-ресторанної справи в український освітньо-науковий простір 09 грудня 2022

Європейські підходи до розвитку громад: участь НУХТ у заході Cities4Cities

23 травня 2025 року викладачі університету взяли участь у черговому онлайн-заході ініціативи «П’ятниця із Cities4Cities» на тему «Фінансування проєктів громад як в ЄС: як працюватиме система управління публічними інвестиціями». Спікерами вебінару виступили лідерка компоненту «Фінансова децентралізація» програми Polaris: Підтримка багаторівневого в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейські підходи до розвитку громад: участь НУХТ у заході Cities4Cities 23 травня 2025

Перше свято студентського поповнення факультету біотехнології та екологічного контролю

Уже традиційно, перш ніж сповна зануритися у студентське життя й розпочати «гризти граніт науки», факультети урочисто приймають нове поповнення до лав студентства. Не виключення факультет біотехнології та екологічного контролю, де свято посвяти першокурсників завжди відбувається по-сімейному тепло й щиро. До свого нового поповнення з вітальним сло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше свято студентського поповнення факультету біотехнології та екологічного контролю 02 вересня 2019