Н У Х Т

У незамінності рекламістів в епоху Human Service переконалися наші здобувачі освіти

26 жовтня 2021

У незамінності рекламістів в епоху Human Service переконалися наші здобувачі освіти

Здобувачі спеціальностей 061 «Журналістика», освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» та 075 «Маркетинг», освітньої програми «Маркетинг» разом із викладачками кафедри маркетингу Ольгою Лелекою, Світланою Степанчук і Катериною Семененко відвідали публічну лекцію «Незамінність рекламістів в епоху Human Service» від комунікаційної групи dentsu Ukraine.

Спікером виступив Chief of Transformations Carat Ukraine Павло Таяновський, який уже п’ятнадцять років професійно займається маркетинговими комунікаціями на українському ринку та має досвід роботи з багатьма відомими брендами. Серед них торгові марки: «Nescafe», «Coca-cola», «Toyota», «Nokia», «Gillette», «L’Oreal», «Nuts», «Київстар», «Лазолван».

Протягом зустрічі фахівець розповів про те, як змінилася роль рекламного спеціаліста за останні десятиріччя, та як функціонують рекламні комунікації в епоху, коли сервіс став визначальним. Він поділився власними візіями та продемонстрував це на конкретних прикладах.

Крім цього, Павло Таяновський пояснив у чому різниця бізнесів  GitLab&Revolut від гігантів минулої епохи та який вигляд має сучасна модель споживчої поведінки AIDA. Приємним бонусом для всіх учасників стали особисті професійні поради лектора та розгляд нових інсайтів у сучасній рекламній індустрії.

Тож здобувачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, опанувавши нові знання під час цієї корисної та цікавої зустрічі, надихнулися на нові проєкти, які у майбутньому будуть підкорювати увесь світ.

Опублікований: 26-10-2021
Читайте також:
Нові перемоги наших талановитих студентів

«Талант – то крапля здібностей і море праці», –  ці слова у свій час сказав Григір Тютюнник, і з ним важко не погодитися. А ще кажуть, що кожна людина народжується із зернятком у душі, тільки треба знайти поле, де це зернятко проросте. Саме таких студентів із зернятком – обдарованих дітей, об’єднав Смілянський технологічний фаховий коледж нашого у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові перемоги наших талановитих студентів 11 вересня 2020

Уперше в історії кафедри фізики відбувся науково-практичний семінар «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування»

26 листопада 2019 року вперше в історії кафедри фізики НУХТ відбувся довгоочікуваний науково-практичний семінар із міжнародною участю «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування», присвячений 135-річчю заснування нашого університету. На захід були запрошені фахівці фірми «Bruker BioSpin GmbH» (Німеччина) з відділу АПК: док...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уперше в історії кафедри фізики відбувся науково-практичний семінар «Удосконалення фізичних методів контролю якості продуктів харчування» 29 листопада 2019

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися про особливості обслуговування бізнес-туристів у готелі «Президент»

Студенти-слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Тетяна Голікова та асистент Олена Блощинська відвідали готель «Президент». Під час екскурсії гості змогли дізнатися багато нової інформації щодо особливостей організації готельного господарства, орієнтованог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися про особливості обслуговування бізнес-туристів у готелі «Президент» 15 травня 2018

Навчально-консультаційні семінари для виробничників від наших фахівців

Фахівці кафедри харчових технологій та інженерії Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ провели цільові виїзні навчально-консультаційні семінари для працівників ТОВ «Одеський коровай». Працівники підприємства дізналися про актуалізацію системи менеджменту якості продукції до вимог нової редакції ДСТУ ІSO 9001: 2015 та практичні аспекти реа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-консультаційні семінари для виробничників від наших фахівців 19 січня 2018