Н У Х Т

Фаховий кругозір розширюють студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

29 жовтня 2019

Фаховий кругозір розширюють студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

28 жовтня студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій академічних груп ТІ-1-1 і МЯ-3-1ск у супроводі викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, старшого викладача Оксани Москалюк та доцента Ігоря Страшинського відвідали потужне підприємство ПрАТ «Оболонь».

Об’єднання «Оболонь» – корпорація з виробництва пива, безалкогольних і слабоалкогольних напоїв, мінеральної води. Окрім цього, компанія має дозволи на гуртову та роздрібну торгівлю напоями, діяльність транспортних агентств. До складу компанії входять головний завод у Києві з віддаленими виробництвами в Олександрії та Чемерівцях Хмельницької області, два дочірні підприємства – «Пивоварня Зіберта» (Фастів, Київська обл.) та «Красилівське» (Красилів, Хмельницька обл.), а також підприємства з корпоративними правами в Бершаді, Коломиї, Охтирці, Рокитному, Севастополі та Чемерівцях.

Приріст виробництва став можливий завдяки випуску високоякісної конкурентноздатної продукції, що підтверджується отриманими на міжнародних виставках і конкурсах високими нагородами.

Провідний фахівець з підготовки персоналу Олена Максян (студентка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства заочної форми навчання) докладно познайомила майбутніх фахівців зі стадіями виробництва напоїв. Студенти поринули в захоплюючу подорож найбільшою пивоварнею Європи. Вони побачили, як вариться пиво за класичною технологією з використанням сучасного обладнання. Унікальна для варки система, найбільші бродильні танки, потужні лінії розливу – все це на київській пивоварні «Оболонь».

Студенти детально ознайомилися з технологічними процесами виробництва пива, побачили спеціалізоване обладнання. Вони вдячні працівникам заводу та Олені Максян за гостинність, цікаве знайомство з підприємством та за отримані подарунки – безалкогольні напої.

Опублікований: 29-10-2019
Читайте також:
Вступникам важливо відслідковувати статус своїх заяв

Подання заяв на вступ до бакалаврату триває. Після оброблення приймальними комісіями кожної поданої електронної заяви її статус змінюється. І вступникам потрібно обов’язково переглядати статуси у своїх е-кабінетах. Особливу увагу слід звернути, якщо у заяви з’явився статус «Потребує уточнення вступником». Це означає, що заклад вищої освіти прийняв ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам важливо відслідковувати статус своїх заяв 24 липня 2025

Готується до захисту дисертаційного дослідження ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Удосконалення технології столового вина» за темою дисертаційної роботи «Удосконалення технології столових вин підвищеної біологічної цінності» аспіранта кафедри Олени Циганкової (науковий керівник – доцент Марина Білько). На семінарі були присутні викладачі кафедри разом із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту дисертаційного дослідження ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 вересня 2019

Бакалаври-технологи харчування дізнаються про прибутковість бізнесу у HoReCa

Здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із гарантом програми, професором кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олегом Кузьміним отримали безцінні знання та інсайти щодо успішного ведення бізнесу у галузі готельно-ресторанного бізнесу під час заходу «Як побудувати прибутковий бізнес в HoReCa? ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-технологи харчування дізнаються про прибутковість бізнесу у HoReCa 14 лютого 2024

Студенти зможуть отримувати підприємницькі навички в університетах незалежно від спеціальності

Уже з цього навчального року тисячі студентів зможуть отримувати підприємницькі навички в університетах, незалежно від спеціальності – у межах раніше початої співпраці МОН та ГО «Платформа інноваційного партнерства» (YEP) запускають ініціативу зі створення у вишах підприємницьких клубів. Передбачається, що такі клуби розвиватимуть підприємницьку к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти зможуть отримувати підприємницькі навички в університетах незалежно від спеціальності 04 вересня 2018