Н У Х Т

Рік нашої незламності

24 лютого 2023

Рік нашої незламності

vitania

Опублікований: 24-02-2023
Читайте також:
Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності

5 березня 2019 року відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри технології оздоровчих продуктів Ірини Ясінської з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». На відкрите заняття завітали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності 06 березня 2019

Висока якість викладання – запорука успіху

Початок навчального року є важливою подією не лише для студентів, а й для викладачів, які готують, систематизують і представляють навчальний матеріал у вигляді практичних, лабораторних та лекційних занять. Звичайно, особливу увагу лектори приділяють якості підготовки лекцій та щорічно проходять атестацію свого професійного рівня і організовують від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Висока якість викладання – запорука успіху 30 вересня 2020

У Києві відкрили меморіальну дошку ректору нашого університету у 1974-2003 рр. Івану Гулому

У Києві, на будинку по вулиці Лейпцизькій 2/37, в якому більше 30 років жив видатний вчений, ректор нашого університету з 1974 по 2003 рік, академік УААН, двічі лауреат Державної премії Іван Степанович Гулий, було відкрито меморіальну дошку З ім’ям Івана Степановича нерозривно пов’язане стрімке піднесення та потужний розвиток нашого навчального за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Києві відкрили меморіальну дошку ректору нашого університету у 1974-2003 рр. Івану Гулому 24 квітня 2023

Практика – путівка у доросле життя

Практика для студентів є важливою сходинкою до професійного майбутнього. Проте, на сьогоднішній день через пандемію дуже важко потрапити на підприємства і побачити їх справжню роботу зсередини, адже адміністрація в першу чергу піклується про здоров'я власних робітників і робить усе можливе для зменшення ризику захворюваності персоналу. Але і в так...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика – путівка у доросле життя 19 лютого 2021