Н У Х Т

Рік нашої незламності

24 february 2023

Рік нашої незламності

vitania

Published on: 24-02-2023
Read also:
Доцентка кафедри інформаційних систем – експертка міжнародної програми у Словачиині

Доцентка кафедри інформаційних систем факультету автоматизації і комп’ютерних систем Олена Харкянен узяла участь у міжнародній програмі «Інноваційна освіта як драйвер сталого розвитку у взаємопартнерстві Україна-Словаччина». Наша викладачка виступила експерткою модуля програми «Modern Information Systems in Data Analysis Artificial Intelligence» (...

READ YOURSELF

Доцентка кафедри інформаційних систем – експертка міжнародної програми у Словачиині 07 september 2022

НУХТ – платформа єднання бізнесу, освіти і науки у сфері виробництва і перероблення молока

27 травня 2025 року за ініціативи кафедри технології молока і молочних продуктів відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція у форматі форуму «Молочна промисловість від виробника до споживача: Сучасні тренди та орієнтири». До заходу долучилися понад 150 учасників – керівники асоціацій і спілок, керівники і працівники молокопереробних ...

READ YOURSELF

НУХТ – платформа єднання бізнесу, освіти і науки у сфері виробництва і перероблення молока 28 may 2025

Викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації поділилися досвідом стажування у Франції та США

31 травня на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбувся науково-методичний семінар «Зарубіжний досвід викладання англійської мови як іноземної», на якому доцентка Галина Чередніченко та старша викладачка Наталія Божок поділилися досвідом викладання англійської мови, отриманим під час міжнародного стажування. Наталія Божок р...

READ YOURSELF

Викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації поділилися досвідом стажування у Франції та США 03 june 2024

Магістранти опановують крафтові технології: майстер-клас від фахового сировара

Здобуття освіти завжди є ключем до розвитку та особистого зростання. Можливість застосування набутих знань у практичній діяльності, де теорія перетворюється на конкретні навички і результати стали важливою складовою сучасної фахової підготовки здобувачів. На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів, з використанням формату of- та online, в рам...

READ YOURSELF

Магістранти опановують крафтові технології: майстер-клас від фахового сировара 11 december 2023