Н У Х Т

Підкорюємо «Black Sea Science-2022»

11 april 2022

Підкорюємо «Black Sea Science-2022»

Здобувачі освіти нашого університету увійшли до складу переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science-2022».

У номінації «Харчова наука і технології» 3 місце з роботою «Підвищення ефективності мехатронного модуля для рідких продуктів» виборов здобувач освіти магістерського рівня за спеціальністю «Прикладна механіка» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого  Денис Козік (керівниця – професорка Людмила Кривопляс-Володіна).

У номінації «Економіка і управління» 2 місце посів здобувач освіти магістерського рівня за спеціальністю «Менеджмент», освітньою програмою «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління Павло Ятченко з роботою «Перспективи впровадження технології корпоративний блокчейн в умовах цифровізації економіки» (керівниця – доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник).

Крім того, Оргкомітет конкурсу висловив подяку завідувачці кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмилі Кривопляс-Володіній та магістранту Давиду Багдасаряну за наукове керівництво учасників конкурсу у номінації «Інформаційні технології, автоматизація та робототехніка» та за підтримку студентської науки.

Цьогоріч конкурс проводився у номінаціях: «Харчова наука і технології», «Економіка і управління», «Інформаційні технології, автоматизація і робототехніка», «Енергетика та енергоефективність» та «Екологія та охорона навколишнього середовища».

До складу журі увійшли 117 спеціалістів-науковців, з них 73 із 19 зарубіжних країн: США, Німеччини, Швейцарії, Анголи, Беніну, Італії, Китаю, Туреччини, Пакистану, Литви, Латвії, Румунії, Польщі, Казахстану, Азербайджану, Словаччини, Грузії, Болгарії, Молдови.

На першому етапі конкурсу відбулося рецензування робіт членами журі. На підставі рецензій та відкритого обговорення наукових робіт, журі кожної з номінацій більшістю голосів визначило фіналістів (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), що було зазначено у протоколах засідань, які відбулися онлайн з 21 по 28 лютого 2022 року.

У зв’язку з військовою агресією проти України та оголошенням воєнного стану проведення міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2022» було призупинене.

Наприкінці березня через невизначеність терміну завершення військових дій на території України та неможливість проведення другого етапу з об’єктивних причин Оргкомітет прийняв рішення підвести підсумки конкурсу за результатами першого етапу; визначити переможців серед фіналістів відповідно до рейтингу першого етапу за ступенями: 20% – сертифікати I ступеню, 30% – сертифікати II ступеню, 50% – сертифікати III ступеню.

Усі переможці і учасники конкурсу та їх наукові керівники отримають відповідні сертифікати, а роботи фіналістів будуть опубліковані у збірнику робіт конкурсу.

Вітаємо наших здобувачів і їх наукових керівників! Бажаємо не втрачати творчої наснаги й продовжувати дослідження, спрямовані на розвиток нашої України! Разом переможемо!  

Published on: 11-04-2022
Read also:
Ще одне актуальне дослідження готове до захисту

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося розширене засідання, де заслухали звіт щодо результатів дисертаційної роботи «Удосконалення технологій пряно-жирових сумішей з сировини рослинного та тваринного походження» здобувачки наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» Альони Очеретної. На...

READ YOURSELF

Ще одне актуальне дослідження готове до захисту 18 september 2023

Зустрічі зі стейхолдерами – поглиблення професійних знань!

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар на тему «Доцільність використання ферментних препаратів для стандартизації борошна у кондитерській промисловості». Основна мета проведення семінару була пов’язана з поглибленням професійних знань в області застосування ферментних препаратів. Своїми напрацюванням...

READ YOURSELF

Зустрічі зі стейхолдерами – поглиблення професійних знань! 22 april 2025

Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці

У рамках лабораторного заняття здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Технології харчування»  з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбувся майстер-клас «healthy sweets» випускниці кафедри Жанни Коробченко за участю викладачок, доценток Наталії Ст...

READ YOURSELF

Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці 10 september 2021