Н У Х Т

Підкорюємо «Black Sea Science-2022»

11 april 2022

Підкорюємо «Black Sea Science-2022»

Здобувачі освіти нашого університету увійшли до складу переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science-2022».

У номінації «Харчова наука і технології» 3 місце з роботою «Підвищення ефективності мехатронного модуля для рідких продуктів» виборов здобувач освіти магістерського рівня за спеціальністю «Прикладна механіка» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого  Денис Козік (керівниця – професорка Людмила Кривопляс-Володіна).

У номінації «Економіка і управління» 2 місце посів здобувач освіти магістерського рівня за спеціальністю «Менеджмент», освітньою програмою «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління Павло Ятченко з роботою «Перспективи впровадження технології корпоративний блокчейн в умовах цифровізації економіки» (керівниця – доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник).

Крім того, Оргкомітет конкурсу висловив подяку завідувачці кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмилі Кривопляс-Володіній та магістранту Давиду Багдасаряну за наукове керівництво учасників конкурсу у номінації «Інформаційні технології, автоматизація та робототехніка» та за підтримку студентської науки.

Цьогоріч конкурс проводився у номінаціях: «Харчова наука і технології», «Економіка і управління», «Інформаційні технології, автоматизація і робототехніка», «Енергетика та енергоефективність» та «Екологія та охорона навколишнього середовища».

До складу журі увійшли 117 спеціалістів-науковців, з них 73 із 19 зарубіжних країн: США, Німеччини, Швейцарії, Анголи, Беніну, Італії, Китаю, Туреччини, Пакистану, Литви, Латвії, Румунії, Польщі, Казахстану, Азербайджану, Словаччини, Грузії, Болгарії, Молдови.

На першому етапі конкурсу відбулося рецензування робіт членами журі. На підставі рецензій та відкритого обговорення наукових робіт, журі кожної з номінацій більшістю голосів визначило фіналістів (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), що було зазначено у протоколах засідань, які відбулися онлайн з 21 по 28 лютого 2022 року.

У зв’язку з військовою агресією проти України та оголошенням воєнного стану проведення міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2022» було призупинене.

Наприкінці березня через невизначеність терміну завершення військових дій на території України та неможливість проведення другого етапу з об’єктивних причин Оргкомітет прийняв рішення підвести підсумки конкурсу за результатами першого етапу; визначити переможців серед фіналістів відповідно до рейтингу першого етапу за ступенями: 20% – сертифікати I ступеню, 30% – сертифікати II ступеню, 50% – сертифікати III ступеню.

Усі переможці і учасники конкурсу та їх наукові керівники отримають відповідні сертифікати, а роботи фіналістів будуть опубліковані у збірнику робіт конкурсу.

Вітаємо наших здобувачів і їх наукових керівників! Бажаємо не втрачати творчої наснаги й продовжувати дослідження, спрямовані на розвиток нашої України! Разом переможемо!  

Published on: 11-04-2022
Read also:
Ряди біотехнологів невпинно зростають!

З 6 по 13 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулися захисти дипломних бакалаврських проектів студентів денної форми навчання за напрямом підготовки «Біотехнологія». Екзаменаційну комісію очолювала завідувач кафедри, професор Тетяна Пирог. У складі комісії були доценти кафедри Юрій Пенчук та Оксана Скроцька, а також секретар, асистен...

READ YOURSELF

Ряди біотехнологів невпинно зростають! 18 june 2019

Студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

16-17 квітня 2019 р. на базі Одеської національної академії харчових технологій (ОНАХТ) відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 43 студентських наукових робіт, що надійшли з 30 закладів вищої освіти. Участь у роботі конку...

READ YOURSELF

Студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 24 april 2019

Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами відбувся на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки уже багато років працює студентський науково-дослідний гурток «Мехатроніка та робототехніка» під керівництвом професора Миколи Якимчука. Всі бажаючі  студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого можуть підвищити тут свій професійний рівень і практичні вміння. Нап...

READ YOURSELF

Перший чемпіонат по футболу роботизованими платформами відбувся на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 19 december 2019

Директор Полтавського коледжу НУХТ нагороджений відзнакою МОН

Директор Відокремленого структурного підрозділу «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» Анатолій Палаш за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів і плідну науково-педагогічну діяльність нагороджений нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «З...

READ YOURSELF

Директор Полтавського коледжу НУХТ нагороджений відзнакою МОН 28 may 2021