Н У Х Т

Підкорюємо «Black Sea Science-2022»

11 april 2022

Підкорюємо «Black Sea Science-2022»

Здобувачі освіти нашого університету увійшли до складу переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science-2022».

У номінації «Харчова наука і технології» 3 місце з роботою «Підвищення ефективності мехатронного модуля для рідких продуктів» виборов здобувач освіти магістерського рівня за спеціальністю «Прикладна механіка» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого  Денис Козік (керівниця – професорка Людмила Кривопляс-Володіна).

У номінації «Економіка і управління» 2 місце посів здобувач освіти магістерського рівня за спеціальністю «Менеджмент», освітньою програмою «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління Павло Ятченко з роботою «Перспективи впровадження технології корпоративний блокчейн в умовах цифровізації економіки» (керівниця – доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник).

Крім того, Оргкомітет конкурсу висловив подяку завідувачці кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмилі Кривопляс-Володіній та магістранту Давиду Багдасаряну за наукове керівництво учасників конкурсу у номінації «Інформаційні технології, автоматизація та робототехніка» та за підтримку студентської науки.

Цьогоріч конкурс проводився у номінаціях: «Харчова наука і технології», «Економіка і управління», «Інформаційні технології, автоматизація і робототехніка», «Енергетика та енергоефективність» та «Екологія та охорона навколишнього середовища».

До складу журі увійшли 117 спеціалістів-науковців, з них 73 із 19 зарубіжних країн: США, Німеччини, Швейцарії, Анголи, Беніну, Італії, Китаю, Туреччини, Пакистану, Литви, Латвії, Румунії, Польщі, Казахстану, Азербайджану, Словаччини, Грузії, Болгарії, Молдови.

На першому етапі конкурсу відбулося рецензування робіт членами журі. На підставі рецензій та відкритого обговорення наукових робіт, журі кожної з номінацій більшістю голосів визначило фіналістів (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), що було зазначено у протоколах засідань, які відбулися онлайн з 21 по 28 лютого 2022 року.

У зв’язку з військовою агресією проти України та оголошенням воєнного стану проведення міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2022» було призупинене.

Наприкінці березня через невизначеність терміну завершення військових дій на території України та неможливість проведення другого етапу з об’єктивних причин Оргкомітет прийняв рішення підвести підсумки конкурсу за результатами першого етапу; визначити переможців серед фіналістів відповідно до рейтингу першого етапу за ступенями: 20% – сертифікати I ступеню, 30% – сертифікати II ступеню, 50% – сертифікати III ступеню.

Усі переможці і учасники конкурсу та їх наукові керівники отримають відповідні сертифікати, а роботи фіналістів будуть опубліковані у збірнику робіт конкурсу.

Вітаємо наших здобувачів і їх наукових керівників! Бажаємо не втрачати творчої наснаги й продовжувати дослідження, спрямовані на розвиток нашої України! Разом переможемо!  

Published on: 11-04-2022
Read also:
«Солодкі» та «драйвові» інновації у промисловості: прогресивні дослідження наших здобувачів

Студентський науковий гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» продовжує свою роботу. Цього разу наші здобувачі представили неймовірні огляди інновацій у актуальних галузях і сферах. Віталіна Чигинцева та Вероніка Чебанова здійснили огляд інновацій у кондитерській промисловості. Автоматизовані машини від FRITSCH, що відкривають широкі можливості ди...

READ YOURSELF

«Солодкі» та «драйвові» інновації у промисловості: прогресивні дослідження наших здобувачів 22 may 2023

Фестиваль української кухні від маркетологів

Українська кухня з давніх-давен славилась вишуканими кулінарними традиціями, які збереглися й донині, приваблюючи гурманів неймовірним калейдоскопом смаків, як в Україні, так і за кордоном. Гострі нотки спецій, вогняна паприка та солодкий ягідний смак, поєднання ситного та витонченого, етнічного та сучасного – наче казкові візерунки українських орн...

READ YOURSELF

Фестиваль української кухні від маркетологів 17 october 2024

Плідна зустріч щодо зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань

У рамках Тижня обізнаності щодо споживання солі відбулася зустріч-політичний діалог «Зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань», організований Бюро ВООЗ в Україні спільно з Європейським регіональним бюро ВООЗ та у партнерстві з МОЗ України за фінансової підтримки Європейського Союзу та уряду Австрії. Захід, до я...

READ YOURSELF

Плідна зустріч щодо зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань 23 may 2025

Про гуманізацію і гуманітаризацію освіти подискутувала завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

22 березня завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко стала учасником VII Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми вищої професійної освіти» в рамках ІІ Міжнародного симпозіуму «Гуманітарний дискус мультикультурного світу: наука, освіта, комунікація». Поєднання гуманітарної підгото...

READ YOURSELF

Про гуманізацію і гуманітаризацію освіти подискутувала завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 22 march 2019