Н У Х Т

Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв

07 august 2023

Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» складений рейтинг спеціальностей за кількістю поданих вступниками заяв на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за всіма формами навчання.

Серед найбільш популярних серед вступників майже всі спеціальності нашого університету. Зокрема, до ТОП-20 увійшли «Комп’ютерні науки», «Менеджмент», «Маркетинг», «Економіка», «Журналістика», «Фінанси, банківська справа та фондовий ринок», «Підприємництво та торгівля», «Готельно-ресторанна справа». У ТОП-50 також присутні «Харчові технології», «Галузеве машинобудування», «Прикладна механіка», «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка», «Міжнародні економічні відносини», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Туризм і рекреація», «Облік і оподаткування» та «Екологія».

Загалом у рейтингу представлені дані по 118 спеціальностях. Як зазначають його укладачі, сприйняття вступниками певних спеціальностей як престижних чи непопулярних останніми роками особливо не змінилося, незважаючи на серйозні соціально-економічні зрушення, викликані пандемією коронавірусу та повномасштабною війною.

Що стосується нашого університету, то беззаперечними лідерами по кількості поданих заяв є «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Комп’ютерні науки» і «Менеджмент».

Нагадаємо, 5 серпня були оприлюднені рейтингові списки вступників, що отримали рекомендації до зарахування на бюджетну форму навчання. Наразі ці вступники виконують вимоги до зарахування. У них для цього залишається час до 18:00 завтра. Накази по університету на їх зарахування будуть підписані ректором Олександром Шевченком до 10 серпня. Тим часом триває приймання заяв від вступників до магістратури. У цієї категорії вступників час для подання заяв на вступ – до 21 серпня включно.

Published on: 07-08-2023
Read also:
Придатний чи непридатний???

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк, Оксана Петруша , Оксана Мельник та Анастасія Божко взяли участь у круглому столі «Актуальні питання використання матеріальних цінностей, які втратили якісні характеристики та/або строк зберігання (термін придатності) яких закінчився», організованому Державним агентством резерву Україн...

READ YOURSELF

Придатний чи непридатний??? 20 september 2024

Відбулося розширене засідання вченої ради Навчально-наукового інституту харчових технологій

20 червня відбулося розширене засідання вченої ради Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ (ННІ ХТ), участь у якому крім членів вченої ради інституту, взяли також усі бажаючі викладачі та допоміжний персонал кафедр. Відкрила засідання голова вченої ради інституту, директор ННІ ХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, яка привітала присутніх і...

READ YOURSELF

Відбулося розширене засідання вченої ради Навчально-наукового інституту харчових технологій 20 june 2019

Барвисте Прикарпаття: пізнавальна подорож здобувачів НУХТ

Яскраво, пізнавально й по-осінньому натхненно – саме так минули одні із жовтневих вихідних у здобувачів освітніх програм «Маркетинг» (спеціальності D5 Маркетинг) та «Технології харчування» (спеціальності G13 Харчові технології). Організували подорож старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко, доцентка цієї ж кафедри Катерина Семененко т...

READ YOURSELF

Барвисте Прикарпаття: пізнавальна подорож здобувачів НУХТ 31 october 2025

Інституційний проєкт змін НУХТ

Команда академічних менеджерів представила керівництву університету Інституційний проєкт змін НУХТ, розроблений у межах Програми професійного розвитку академічних менеджерів. Під час презентації учасники продемонстрували стратегічний профіль університету з ключовими цілями та дорожньою картою реалізації стратегії розвитку університету до 2030 року...

READ YOURSELF

Інституційний проєкт змін НУХТ 15 september 2025