Н У Х Т

Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв

07 серпня 2023

Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» складений рейтинг спеціальностей за кількістю поданих вступниками заяв на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за всіма формами навчання.

Серед найбільш популярних серед вступників майже всі спеціальності нашого університету. Зокрема, до ТОП-20 увійшли «Комп’ютерні науки», «Менеджмент», «Маркетинг», «Економіка», «Журналістика», «Фінанси, банківська справа та фондовий ринок», «Підприємництво та торгівля», «Готельно-ресторанна справа». У ТОП-50 також присутні «Харчові технології», «Галузеве машинобудування», «Прикладна механіка», «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка», «Міжнародні економічні відносини», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Туризм і рекреація», «Облік і оподаткування» та «Екологія».

Загалом у рейтингу представлені дані по 118 спеціальностях. Як зазначають його укладачі, сприйняття вступниками певних спеціальностей як престижних чи непопулярних останніми роками особливо не змінилося, незважаючи на серйозні соціально-економічні зрушення, викликані пандемією коронавірусу та повномасштабною війною.

Що стосується нашого університету, то беззаперечними лідерами по кількості поданих заяв є «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Комп’ютерні науки» і «Менеджмент».

Нагадаємо, 5 серпня були оприлюднені рейтингові списки вступників, що отримали рекомендації до зарахування на бюджетну форму навчання. Наразі ці вступники виконують вимоги до зарахування. У них для цього залишається час до 18:00 завтра. Накази по університету на їх зарахування будуть підписані ректором Олександром Шевченком до 10 серпня. Тим часом триває приймання заяв від вступників до магістратури. У цієї категорії вступників час для подання заяв на вступ – до 21 серпня включно.

Опублікований: 07-08-2023
Читайте також:
Знання, які не отримаєш на парах: секрети управління внутрішньою документацією на фармацевтичному підприємстві від #Farmak_Lab

Упродовж року співробітники фармацевтичної компанії «Фармак» проводять зустрічі зі здобувачами освіти вищих навчальних закладів у рамках освітнього проєкту #Farmak_Lab. І студенти-біотехнологи кафедри біотехнології і мікробіології завжди беруть участь у цьому заході. Невід’ємно частиною будь-якого етапу життєвого циклу лікарського засобу є належна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання, які не отримаєш на парах: секрети управління внутрішньою документацією на фармацевтичному підприємстві від #Farmak_Lab 24 грудня 2020

Проєктна група освітньо-наукової програми «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» готується до акредитації

У рамках підготовки до акредитації освітньо-наукової програми за третім рівнем (доктор філософії) вищої освіти «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» відбулася зустріч здобувачів із гарантом програми, професором кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Вячеславом Іващуком.  Зустріч відкрив експерт Національ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проєктна група освітньо-наукової програми «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» готується до акредитації 24 квітня 2023

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін

З  26 лютого  по  2 березня  2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін зі спеціальності «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв». Тиждень розпочався зі спортивних змагань з волейболу та шахів. Наступного дня відбулася конференція «Розвиток машинобудування в харчовій про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін 03 березня 2018

Шляхи удосконалення ЕНКД вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У рамках засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся семінар «Удосконалення ЕНКД» за участю начальника відділу дистанційного навчання НУХТ Оксани Петруші. Семінар розпочався зі слів подяки та похвали за зразкову роботу кафедри, а також відповідального від кафедри за дистанційне навчання Анни Грищенко. Далі виступ ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шляхи удосконалення ЕНКД вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 березня 2019