Н У Х Т

День відкритих дверей факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка для українських школярів у Німеччині

07 квітня 2023

День відкритих дверей факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка для українських школярів у Німеччині

6 квітня 2023 р. відбулася зустріч викладачів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка зі школярами Української школи SchlaUA в Мюнхені (Німеччина). Вони були вимушені виїхати за межі України через війну, але дуже хочуть повернутися та отримати вищу освіту у навчальних закладах України.

На онлайн-зустрічі майбутні абітурієнти отримали детальну інформацію від деканки факультету Віти Цирульнікової стосовно вибору майбутньої професії, реєстрації на мультипредметний тест у 2023 році та основні інформації ресурси для абітурієнтів.

А доценти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимир Захаров та Ірина Корецька розповіли про наш університет, матеріально-технічне забезпечення навчального процесу, облаштування гуртожитків та надали характеристику спеціальностей і освітніх програм, за якими здійснюється підготовка.

Колектив факультету висловлює вдячність за співпрацю представникам школи SchlaUA, нашим небайдужим співвітчизникам Project manager Катерині Міляновській, вчительці хімії та біології Владлені Михайленко та вчительці фізики й математики Людмилі Антощук.

Опублікований: 07-04-2023
Читайте також:
На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання

8 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний очолив Екзаменаційну комісію, до складу якої увійшли доценти Оксана Топчій, Олексан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання 09 червня 2021

Фудтренди та мейнстріми ресторанного бізнесу: що має знати сучасний маркетолог

У Навчально-науковому інституті економіки і управління тривають планові відкриті заняття. Нещодавно відбулася відкрита лекція доцентки кафедри маркетингу Світлани Ткачук з дисципліни «Маркетинг в галузях і сферах діяльності». Враховуючи специфіку університету, в межах цього курсу цілий змістовий модуль присвячений маркетингу в сфері харчування. Тем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фудтренди та мейнстріми ресторанного бізнесу: що має знати сучасний маркетолог 28 лютого 2023

Звичайні речі під іншим кутом

Ви коли-небудь замислювалися, чим відрізняється базар від ринку? А чи можна перетворити звичайний шопінг на захопливу екскурсію? Сьогодні доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва прочитала на гостьову лекцію для здобувачів освіти ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ», де разом пори...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звичайні речі під іншим кутом 11 березня 2025

Готується до захисту дисертації ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Розроблення технології крекерів підвищеної біологічної цінності із застосуванням борошна амаранту та камеді акації» аспірантки Ольги Дзигар. Науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Оболкіна. Під час презента...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту дисертації ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 27 березня 2019