Н У Х Т

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

24 march 2022

Гордість кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

            Наші випускники неодноразово давали підстави своїм викладачам пишатися ними. І ще один привід для невимовної гордості дали нам випускники кафедри технології м`яса і м’ясних продуктів, сім’я Возняк.

Христина і Тарас подарували автомобіль українськимм військовим. Машина поїхала на передову напакована необхідними речами та смаколиками для наших захисників. Військові часто звертаються з таким проханням, бо такі авто дуже потрібні.

Ми щиро вдячні цій молодій сім’ї і дуже ними пишаємося! Разом переможемо! Все буде Україна!

Published on: 24-03-2022
Read also:
Industry visit учасників форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» на підприємство «Фудреформ»

Наука й інновації завжди були двигуном прогресу в сучасному світі. У сфері виробництва харчової продукції вони грають особливо важливу роль. Тому прогресивні підприємства шукають інноваційні технології та рішення, щоб забезпечити якість та ефективність на всіх етапах виробництва продукції. З метою сприяння цьому процесу та об'єднуючи зусилля науко...

READ YOURSELF

Industry visit учасників форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» на підприємство «Фудреформ» 01 november 2023

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти

Студенти групи ТІ-2-6 разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко відвідали броварню «Varvar» у м. Київ. «Varvar» – крафтова пивоварня з прогресивним обладнанням угорської компанії Zip Technologies, де всі процеси виробництва можна контролювати за допомогою комп’ютерних програм. Душею...

READ YOURSELF

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти 05 april 2023

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст»

23-24 травня на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст». Захід проводився за підтримки ...

READ YOURSELF

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст» 27 may 2019

Викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації поділилися досвідом стажування у Франції та США

31 травня на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбувся науково-методичний семінар «Зарубіжний досвід викладання англійської мови як іноземної», на якому доцентка Галина Чередніченко та старша викладачка Наталія Божок поділилися досвідом викладання англійської мови, отриманим під час міжнародного стажування. Наталія Божок р...

READ YOURSELF

Викладачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації поділилися досвідом стажування у Франції та США 03 june 2024