Н У Х Т

Наука без кордонів: можливості для натхнення та наукових звершень!

18 лютого 2025

Наука без кордонів: можливості для натхнення та наукових звершень!

Вас цікавлять новітні дослідження та сучасні наукові відкриття? Шукаєте натхнення для власних наукових проєктів або прагнете отримати доступ до найавторитетніших джерел знань? Хочете дізнатися, над чим працюють провідні вчені світу?

Тоді варто відвідати книжкову виставку «Світ науки в книгах провідних видавництв світу», яка представлена у холі Науково-технічної бібліотеки університету.

Що ви отримаєте?:

Доступ до найактуальніших наукових джерел, що генеруються в університетах і дослідницьких центрах усього світу.

Можливість ознайомитися зі сучасними науковими дослідженнями та дізнатися про останні відкриття у різних сферах науки.

Корисні матеріали для написання наукових статей, дисертацій, кваліфікаційних і курсових робіт.

Мотивацію для власних дослідницьких ідей і можливість розширити свій науковий світогляд.

Найкращі наукові видавництва, такі як Elsevier, Oxford University Press, Springer, Wiley, Harvard University Press дарують можливість зануритись у наукові дослідження з першоджерел.

Завітайте до нашої книгозбірні та пориньте у світ інноваційних відкриттів, де кожна книга – це нова можливість для натхнення і досліджень!

Опублікований: 18-02-2025
Читайте також:
Сімейними рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі й викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Напередодні Великодня кожна господиня випікає святкові паски за рецептами, традиційними та унікальними у кожній родині. На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів наставниці академічних груп запропонували поділитися  рецептами та фотографіями виробів, які здобувачі груп готували вдома. До заходу долучилися викладачі кафедри та зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сімейними рецептами великодньої випічки поділилися здобувачі й викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 06 травня 2021

У глобальних трендах технологій виробництва продуктів для краси та персонального догляду розібрались магістранти

Про штучний інтелект у інноваційних технологіях виробництва продуктів для краси та персонального догляду і не тільки дізналися магістранти освітніх програм «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» і «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та кос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У глобальних трендах технологій виробництва продуктів для краси та персонального догляду розібрались магістранти 25 жовтня 2024

Триває підготовка до конкурсу ChillTech Students Awards-2025

Здобувачі освітньої програми «Холодильні техніка та технології» активно готуються до конкурсу професійної майстерності ChillTech Students Awards-2025. 25 грудня 2024 року кафедра теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та її команда отримали чудовий Різдвяний подарунок від орг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває підготовка до конкурсу ChillTech Students Awards-2025 27 грудня 2024

Наші другокурсниці підкорили висоти Всеукраїнської студентської олімпіади з  дисципліни «Регіональна економіка»

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці вже традиційно щороку проводяться олімпіади з різних навчальних дисциплін, в яких беруть участь наші студенти та демонструють чудові результати. У період з лютого по квітень 2019 року відбулися І та ІІ тури Всеукраїнс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші другокурсниці підкорили висоти Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Регіональна економіка» 20 квітня 2019