Н У Х Т

Студенти кафедри технології цукру і підготовки води познайомилися з роботою найбільшого виробника фільтрів для очищення води в Україні

04 жовтня 2018

Студенти кафедри технології цукру і підготовки води познайомилися з роботою найбільшого виробника фільтрів для очищення води в Україні

Студенти групи ХЕ-3 під час ознайомчої практики завітали на виробництво компанії НВО «ЕКОСОФТ « – одного з найбільших виробників фільтрів для очищення води в Україні.

«Ecosoft» – міжнародна компанія-виробник фільтрів для очищення води, заснована в 1991 році в Україні. Один із п’яти унікальних світових виробників, які пропонують весь асортимент: від фільтрів-кувшинів до промислових систем зворотного осмосу. Компанія продає фільтри в понад 50 країн світу. Також компанія займається розвитком моделі виробництва та продажу води для споживання під торгівельною маркою «Здорова Вода». Якість продукції «Ecosoft» підтверджено сертифікатами EAC, NSF и TÜV SÜD. Компанія співпрацює з багатьма відомими виробниками: «Оболонь», «Росинка», «Сандора» «Вімм-Білль-Данн Україна», «Синево», «Арніка» та ін.

Ознайомча практика пройшла під керівництвом доцента кафедри технології цукру і підготовки води Валентини Остапенко та старшого викладача кафедри Ярослава Барощовця. Гостей на виробництві зустріли інженер технічної підтримки, сертифікований спеціаліст WQA (CWS-I), випускник нашої кафедри Олександр Гродецький та СЕО директор Андрій Мітченко.

Студентів познайомили з виробничими складовими підприємства, сучасним обладнанням водопідготовки, видами фільтрів і продемонстрували процес їх виготовлення. Студенти, викладачі та провідні спеціалісти «Ecosoft»обговорили проблеми, які сьогодні існують в Україні та методи їх вирішення.

Студенти здобули цікавий досвід і отримали багато необхідної практичної інформації, яка допоможе їм ретельніше підготуватися до захисту практики.

Опублікований: 04-10-2018
Читайте також:
Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершили проходження технологічної практики на провідних підприємствах галузі. Цього  року вони побували  на підприємствах ПрАТ «Київхліб», ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Київський БКК», ТОВ «Черкасихліб ЛТД», ПП «Деліція», ТОВ «Київська макаронна фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 жовтня 2019

Вчена рада університету проаналізувала підсумки сесії й опитування здобувачів та спланувала свою подальшу роботу

26 вересня відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали з урочистого – ректор Олександр Шевченко вручив атестат професора директорові Навчально-наукового інституту економіки і управління Олегу Шеремету і атестат доцента викладачці кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганні Бойко. Вчена рада оплесками привітала колег із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету проаналізувала підсумки сесії й опитування здобувачів та спланувала свою подальшу роботу 26 вересня 2024

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

У межах навчальної дисципліни «Вступ до харчових технологій» старші викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна та Есма Халікова провели виїзне лабораторне заняття для студентів групи ХЕ 1-7 спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів» в акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт». ДП «Укрметртес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 05 грудня 2019

Мистецтво писанкарства опанували викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування

За традицією на кафедрі іноземних мов професійного спрямування напередодні Великодня доцентка кафедри, народна майстриня Інна Форостюк провела майстер-клас із розпису писанок і показала давню техніку розпису яйця воском та фарбами. Бо що повинно бути на столі у кожній хаті на свято? Звичайно ж, смачна великодня паска та різнокольорові писанки, які ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво писанкарства опанували викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування 29 квітня 2021