Н У Х Т

Студенти кафедри технології цукру і підготовки води познайомилися з роботою найбільшого виробника фільтрів для очищення води в Україні

04 жовтня 2018

Студенти кафедри технології цукру і підготовки води познайомилися з роботою найбільшого виробника фільтрів для очищення води в Україні

Студенти групи ХЕ-3 під час ознайомчої практики завітали на виробництво компанії НВО «ЕКОСОФТ « – одного з найбільших виробників фільтрів для очищення води в Україні.

«Ecosoft» – міжнародна компанія-виробник фільтрів для очищення води, заснована в 1991 році в Україні. Один із п’яти унікальних світових виробників, які пропонують весь асортимент: від фільтрів-кувшинів до промислових систем зворотного осмосу. Компанія продає фільтри в понад 50 країн світу. Також компанія займається розвитком моделі виробництва та продажу води для споживання під торгівельною маркою «Здорова Вода». Якість продукції «Ecosoft» підтверджено сертифікатами EAC, NSF и TÜV SÜD. Компанія співпрацює з багатьма відомими виробниками: «Оболонь», «Росинка», «Сандора» «Вімм-Білль-Данн Україна», «Синево», «Арніка» та ін.

Ознайомча практика пройшла під керівництвом доцента кафедри технології цукру і підготовки води Валентини Остапенко та старшого викладача кафедри Ярослава Барощовця. Гостей на виробництві зустріли інженер технічної підтримки, сертифікований спеціаліст WQA (CWS-I), випускник нашої кафедри Олександр Гродецький та СЕО директор Андрій Мітченко.

Студентів познайомили з виробничими складовими підприємства, сучасним обладнанням водопідготовки, видами фільтрів і продемонстрували процес їх виготовлення. Студенти, викладачі та провідні спеціалісти «Ecosoft»обговорили проблеми, які сьогодні існують в Україні та методи їх вирішення.

Студенти здобули цікавий досвід і отримали багато необхідної практичної інформації, яка допоможе їм ретельніше підготуватися до захисту практики.

Опублікований: 04-10-2018
Читайте також:
Початок покладено або як другий курс з біологічними агентами знайомився…

Перші тижні навчання вже позаду, а здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології продовжують опановувати професійні навички майбутнього спеціаліста з біотехнології. У розрізі дисципліни «Мікроорганізми як біологічні агенти» бойове хрещення проходять студенти другого курсу. На лекційних заняттях, які проводить доцентка кафедри Оксана Скроцька, з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Початок покладено або як другий курс з біологічними агентами знайомився… 04 жовтня 2023

Створення оздоровчих напоїв: дистанційна лабораторна на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Уміння адаптуватися до змін – ключова якість сучасного освітнього процесу. Кафедра технології оздоровчих продуктів продемонструвала свою готовність до викликів часу, активно впроваджуючи новітні методи навчання, такі як цифровий сторітейлінг, щоб забезпечити високий рівень навчання та залучити здобувачів навіть у дистанційному форматі. Один із при...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створення оздоровчих напоїв: дистанційна лабораторна на кафедрі технології оздоровчих продуктів 04 березня 2024

Наші фахівці проводять унікальні авторські тренінги для виробничників

12-14 липня доцент кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Олександр Пупена провів на базі університету тренінг «ISA 88 – управління рецептурними процесами». Авторський тренінг від нашого фахівця – єдиний в Україні, що на системному ґрунтовному рівні надає базу знань по стандарту МЕК 61512 (ISA 88), який є, по-суті, основою для ство...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці проводять унікальні авторські тренінги для виробничників 17 липня 2018

Правові аспекти скорочення працівників – здобувачам-ейчарам від експертки з кадрів

8 квітня 2025 року бакалаври і магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» разом із викладачками кафедри економіки праці та менеджменту взяли участь у онлайн-вебінарі на тему «Як провести скорочення чисельності та штату» від шеф-редакторки Експертус Кадри Ірини Житкової. Спікерка зазначила, що скорочення працівників здійснюєть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правові аспекти скорочення працівників – здобувачам-ейчарам від експертки з кадрів 09 квітня 2025