Н У Х Т

Наші Герої

01 серпня 2022

Наші Герої

Щодня ворог завдає нам нового болю, вбиваючи найкращих українських Воїнів. Ще більше боляче, що серед тих, хто тепер захищає Україну у янгольському війську, й випускники нашого навчально-наукового комплексу.

29 липня у Києві попрощалися з випускником Коледжу ресторанного господарства НУХТ Максимом Вороб'єнком, який загинув 26 липня. Максим служив у Першому батальйоні 72-ї окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців. Йому було лише 19…

23 липня в свій останній шлях від Михайлівського золотоверхого собору до Лісового цвинтаря відправився Олег Зайцев, випускник факультету технології цукристих речовин. Лейтенант Олег Зайцев загинув ще 7 травня від кульових поранень в бою, під час штурму позиції ворога. З його участю і завдяки сміливим та рішучим діям Олега, українські військові змогли знищити ворога та підняти Український прапор над об’єктом. Наш випускник був одним із кращих снайперів. Зі зброєю в руках він мужньо боровся за українську землю, брав участь у захисті і звільненні багатьох населених пунктів, у тому числі обороняв Київ. Тіло Героя змогли доправити додому лише 20 липня…

Волинський фаховий коледж НУХТ за ці страшні місяці провів у останню путь уже трьох своїх випускників – Вадима Мудроху, Михайла Ліщину, Анатолія Філіпчука. Останньому ледь виповнилося 20…

Віддані та палкі серця справжніх патріотів припинили битися… Скільки справ не зроблено… Скільки мрій не здійснено…

Спочивайте з миром, наші Герої! Вічна Слава Вам у віках! 

Опублікований: 01-08-2022
Читайте також:
Свої знання щодо інноваційних науково-технічних рішень у молочній галузі поглибили студенти

12 грудня 2018 року доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук та Олена Красуля разом зі студентами групи МО-3-2 відвідали  ІІ Міжнародну виставку продовольчої продукції «UKRAINIAN FOOD EXPO». У рамках заходів виставки студенти ознайомились із експозиціями технологій та послуг для харчової промисловості, локальних виробникі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої знання щодо інноваційних науково-технічних рішень у молочній галузі поглибили студенти 13 грудня 2018

Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами» аспірантки Анастасії Шевченко. Керівник – професор Віра Дробот. У зв’язку зі значним збільшенням захворюванн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 червня 2018

Заняття на виробництві – складова підготовки висококваліфікованих фахівців

Дуже цікавим було заняття студентів спеціальності «Маркетинг» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, яке провів для них викладач Василь Карач на підприємстві нового типу «Меблевий парк». Вивчаючи дисципліну «Розроблення товарів», студенти ознайомилися з роботою підприємства – одного з лідерів ринку виробництва меблів, що о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заняття на виробництві – складова підготовки висококваліфікованих фахівців 19 листопада 2019

Основоположні поняття для першокурсників на відкритій лекції доцента кафедри харчової хімії

Дуже насиченим видався цей тиждень для кафедри харчової хімії. Одразу три доценти кафедри провели відкриті лекції у жовтні 2020 року. Незважаючи на перехід університету на дистанційну форму навчального процесу, ранком 15 жовтня 2020 року відбулось онлайн лекційне заняття з дисципліни «Загальна та неорганічна хімія» для здобувачів першого курсу (гр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основоположні поняття для першокурсників на відкритій лекції доцента кафедри харчової хімії 15 жовтня 2020