Н У Х Т

Наші Герої

01 august 2022

Наші Герої

Щодня ворог завдає нам нового болю, вбиваючи найкращих українських Воїнів. Ще більше боляче, що серед тих, хто тепер захищає Україну у янгольському війську, й випускники нашого навчально-наукового комплексу.

29 липня у Києві попрощалися з випускником Коледжу ресторанного господарства НУХТ Максимом Вороб'єнком, який загинув 26 липня. Максим служив у Першому батальйоні 72-ї окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців. Йому було лише 19…

23 липня в свій останній шлях від Михайлівського золотоверхого собору до Лісового цвинтаря відправився Олег Зайцев, випускник факультету технології цукристих речовин. Лейтенант Олег Зайцев загинув ще 7 травня від кульових поранень в бою, під час штурму позиції ворога. З його участю і завдяки сміливим та рішучим діям Олега, українські військові змогли знищити ворога та підняти Український прапор над об’єктом. Наш випускник був одним із кращих снайперів. Зі зброєю в руках він мужньо боровся за українську землю, брав участь у захисті і звільненні багатьох населених пунктів, у тому числі обороняв Київ. Тіло Героя змогли доправити додому лише 20 липня…

Волинський фаховий коледж НУХТ за ці страшні місяці провів у останню путь уже трьох своїх випускників – Вадима Мудроху, Михайла Ліщину, Анатолія Філіпчука. Останньому ледь виповнилося 20…

Віддані та палкі серця справжніх патріотів припинили битися… Скільки справ не зроблено… Скільки мрій не здійснено…

Спочивайте з миром, наші Герої! Вічна Слава Вам у віках! 

Published on: 01-08-2022
Read also:
Очікувана подія для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

28 березня для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася очікувана подія – представлена до захисту у спеціалізовану вчену раду за спеціальністю  «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння» робота Віти Щербини «Удосконалення технології стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь» (керівник – професор, док...

READ YOURSELF

Очікувана подія для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 29 march 2019

Ідея дипломного проекту нашого випускника-учасника АТО народилася під час участі у бойових діях

«Після звільнення Трьохізбенки до військовослужбовців нашої бригади підходили мешканці села і жалілися, що вже понад 6 днів їхні діти не їли хліба. І, на жаль, наші підрозділи тилового матеріального забезпечення не в змозі були допомогти…». Так обґрунтував актуальність теми свого дипломного проекту випускник Львівської філії нашого університету Ко...

READ YOURSELF

Ідея дипломного проекту нашого випускника-учасника АТО народилася під час участі у бойових діях 27 february 2019

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст»

23-24 травня на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст». Захід проводився за підтримки ...

READ YOURSELF

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст» 27 may 2019

Наш стартап представлятиме Україну на University Startup World Cup!

Український фонд стартапів оголосив учасника від України на University Startup World Cup, який відбудеться у вересні цього року в столиці Данії. І першою командою, яка представлятиме Україну на конкурсі, буде стартап Solar Optic, автори якого – наша випускниця Марія Аліпатова і завідувач кафедри технологічного обладнання і комп’ютерних технологій п...

READ YOURSELF

Наш стартап представлятиме Україну на University Startup World Cup! 26 june 2023