Н У Х Т

Справжні українські писанки вчилися писати викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування зі студентами

24 april 2019

Справжні українські писанки вчилися писати викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування зі студентами

Чи знаєте ви Великодні традиції українців? Звичайно, головна страва – смачна великодня паска, а ще різнокольорові писанки, які писали в усіх регіонах нашої країни, освячували і вважали оберегом на весь наступний рік.

Студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування напередодні свята вчилися писати справжні українські писанки, що є візитною карткою нашої країни, бо це мистецтво відомо по всьому світу. 

Народний майстер, доцент кафедри Інна Форостюк показала давню техніку розпису яйця воском та фарбами, і кожний присутній мав змогу спробувати написати писанку власноруч.

Традиційні та авторські, червоні, жовті та фіолетові – розписані маленькі символи великого свята нікого не залишили байдужими. Всі учасники могли забрати свою роботу з собою.

Авжеж, ми вивчаємо традиції інших країн, але не забуваємо, що маємо своє, українське, чим можемо пишатися!

Майстер-клас відвідали студенти груп ТУ-1-10, 1-11 та 1-12а.

Published on: 24-04-2019
Read also:
Практику неформальної освіти реалізували здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

В освітній діяльності нашого університету поєднуються засади формальної, неформальної та iнформальної освіти. Формальна освіта нашими студентами здобувається за освітніми програмами відповідно до освітніх ступенів, галузей знань, спеціальностей i передбачає досягнення ними визначених стандартами освіти результатів навчання відповідного рівня освіт...

READ YOURSELF

Практику неформальної освіти реалізували здобувачі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» 30 december 2022

Співпраця з роботодавцями продовжується

Освіта наразі є надважливою темою, яка потребує співпраці як між зовнішніми стейкхолдерами, так і внутрішніми учасниками освітнього процесу. Адже пандемія останніх років і війна корінним чином вплинули на підходи до реалізації освітнього процесу. Деякі здобувачі почали навчатися онлайн, але через відсутність електроенергії втратили можливість навч...

READ YOURSELF

Співпраця з роботодавцями продовжується 06 february 2023

Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні продуктів харчування аналізують здобувачі-технологи

Нещодавно на кафедрі біотехнології і мікробіології під час лабораторного заняття з дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2» здобувачі інженери-технологи групи ТХ-3-4 під керівництвом старшого викладача Віктора Удимовича і асистентки Тетяни Сулейко розпочали захист індивідуальних завдань на тему «Роль мікроорганізмів у мікробіоло...

READ YOURSELF

Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні продуктів харчування аналізують здобувачі-технологи 16 april 2024