На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лекційне заняття «Характеристика різних видів тіста, їх технологічне призначення» старшого викладача Віри Зуйко з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів 4-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 181 «Харчові технології».
На занятті були присутні завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч, заступник декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з навчальної роботи Наталія Бондар, викладачі кафедри та фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.
Тема лекції відповідала робочій програмі дисципліни і була присвячена вивченню технологічних особливостей заварного і бісквітного тіста. Викладач у цікавій та доступній для студентів формі продемонструвала вільне володіння матеріалом, стимулюючи студентів до дискусії. Інформація була висвітлена у ракурсі практичного впровадження технології борошняних кондитерських виробів у спеціалізованих закладах ресторанного господарства. Чітко відслідковувався взаємозв’язок із профільними дисциплінами «Устаткування закладів ресторанного господарства», «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства», «Організація ресторанного господарства». Студенти мали роздатковий матеріал, який скоротив час нотування лекції та поліпшив якість запам’ятовування матеріалу. Лекція супроводжувалась презентацією, оформленою схемами, таблицями, яскравими малюнками.
Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає колегу з успішно проведеним лекційним заняттям, бажає успіхів у всіх починаннях і сподівається, що її легкість у спілкуванні знайде відгук у студентських серцях!