Н У Х Т

Вплив COVID-19 на туризм і сферу гостинності обговорили із відомими світовими фахівцями наші викладачі й студенти

07 травня 2020

Вплив COVID-19 на туризм і сферу гостинності обговорили із відомими світовими фахівцями наші викладачі й студенти

5 травня 2020 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу разом із студентами слухали відомих представників сфери гостинності Європи та світу.

Вебінар під назвою «SME’s in the HTL-Sector facing the COVID-19 Crisis» був присвячений розгляду питань подолання сектором «Гостинність, туризм та дозвілля» екзистенційної загрози COVID-19.

Серед спікерів вебінару були:

– Koen Theunis (F&B Specialist @EBRD Advice for Small Businessess) – 27 років у гостинності, з них 10 років у Лондоні та 17 років у Дубаї. Спеціалізується на розробленні концепцій F&B, стійких бізнес-моделей, впровадженні, дизайні кухні, генеральному плануванні та операціях F&B.

– Philip Bacon (Asset Management Specialist @EBRD Advice for Small Businessess) – має понад 25-річний досвід у всіх аспектах розвитку готелів і курортів, включаючи понад 15-річний міжнародний досвід консультацій щодо оцінювання готелів і техніко-економічних обставин, пошуку операторів, управління активами та стратегічного бізнес-планування для власників, кредиторів та операторів по всій Європі, а також в Африці, на Близькому Сході та в Карибському басейні.

– Markus Ehrensberger (Travel-Trade Specialist @EBRD Advice for Small Businessess) – 25 років міжнародного досвіду в галузі загального менеджменту, маркетингу та розвитку людських ресурсів у HTL-Industries зі суттю про подорожі та торгівлю.

Опублікований: 07-05-2020
Читайте також:
Вступ до харчових технологій на ПрАТ «Оболонь»

У рамках дисципліни «Вступ до харчових технологій» студенти групи ТІ-1-6 у супроводі доцента кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколи Бондаря відвідали ПрАТ «Оболонь». Провідний фахівець з підготовки персоналу Альона Максян (студентка кафедри заочної форми навчання) та Микола Бондар докладно познайомили майбутніх фахівців із ус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступ до харчових технологій на ПрАТ «Оболонь» 17 жовтня 2019

Круті освітні програми НУХТ для магістрів!

Гей, майбутні магістри! У вас є унікальний шанс здобути омріяний освітній ступінь за стратегічними інженерними спеціальностями! Маємо круті освітні програми: - Управління інформацією та аналітика даних (спеціальність F3 Комп’ютерні науки) - Прикладна механіка (спеціальність G9 Прикладна механіка) - Інжиніринг харчових виробництв (спеціальність...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Круті освітні програми НУХТ для магістрів! 12 серпня 2025

Магістранти знайомляться з виробництвом – на черзі «Данон Україна»

Магістранти групи АЮ-1-2М факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та викладачі кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції зустрілися в онлайні з фахівцями компанії «Данон Україна». Виробничники розповіли про своє підприємство, асортимент продукції, контроль якості сировини та готового продукту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти знайомляться з виробництвом – на черзі «Данон Україна» 22 листопада 2022