Н У Х Т

Вплив COVID-19 на туризм і сферу гостинності обговорили із відомими світовими фахівцями наші викладачі й студенти

07 травня 2020

Вплив COVID-19 на туризм і сферу гостинності обговорили із відомими світовими фахівцями наші викладачі й студенти

5 травня 2020 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу разом із студентами слухали відомих представників сфери гостинності Європи та світу.

Вебінар під назвою «SME’s in the HTL-Sector facing the COVID-19 Crisis» був присвячений розгляду питань подолання сектором «Гостинність, туризм та дозвілля» екзистенційної загрози COVID-19.

Серед спікерів вебінару були:

– Koen Theunis (F&B Specialist @EBRD Advice for Small Businessess) – 27 років у гостинності, з них 10 років у Лондоні та 17 років у Дубаї. Спеціалізується на розробленні концепцій F&B, стійких бізнес-моделей, впровадженні, дизайні кухні, генеральному плануванні та операціях F&B.

– Philip Bacon (Asset Management Specialist @EBRD Advice for Small Businessess) – має понад 25-річний досвід у всіх аспектах розвитку готелів і курортів, включаючи понад 15-річний міжнародний досвід консультацій щодо оцінювання готелів і техніко-економічних обставин, пошуку операторів, управління активами та стратегічного бізнес-планування для власників, кредиторів та операторів по всій Європі, а також в Африці, на Близькому Сході та в Карибському басейні.

– Markus Ehrensberger (Travel-Trade Specialist @EBRD Advice for Small Businessess) – 25 років міжнародного досвіду в галузі загального менеджменту, маркетингу та розвитку людських ресурсів у HTL-Industries зі суттю про подорожі та торгівлю.

Опублікований: 07-05-2020
Читайте також:
Online-лекторій від кулінарної зірки Євгена Клопотенка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

15 лютого 2021 р. здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу затамували подих біля екранів своїх девайсів, адже на них чекала довгоочікувана online-зустріч із кулінарною зіркою нашої країни – неймовірно харизматичним Євгеном Клопотенком. Ми знаємо Євгена як переможця кулінарного шоу «МастерШеф 5» на каналі СТБ (2015)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Online-лекторій від кулінарної зірки Євгена Клопотенка на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 17 лютого 2021

Страхування у туризмі – гостьовий лекторій, що не лишив байдужих

Найкращими виходять лекції, в які викладач вкладає не лише актуальні науково-дослідні досягнення, високий рівень професіоналізму, аналіз сучасного бачення проблеми, а й власний досвід – вкотре пересвідчилися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу і здобувачі освіти спеціальності «Туризм». Адже саме такою виявилася лекція професора ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Страхування у туризмі – гостьовий лекторій, що не лишив байдужих 06 грудня 2021

Усе про персональний ідентифікатор дослідника ORCID розповіли науковцям університету фахівці бібліотеки НУХТ

27 листопада у Науково-технічній бібліотеці університету відбувся науково-практичний семінар «Відкрита наука та персональний ідентифікатор дослідника ORCID». Доповідач Інна Путіліна, окреслила фактори, що відображають затребуваність дослідника та його розробок у науковій спільноті, також висвітлила зміст поняття «відкрита наука». Під час семінару...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про персональний ідентифікатор дослідника ORCID розповіли науковцям університету фахівці бібліотеки НУХТ 28 листопада 2019

Хімічний лекторій продовжує роботу

Днями відбулося чергове засідання хімічного лекторію, який відновив свою роботу після канікул. Нагадаємо, що цей пізнавальний захід для школярів й вступників кафедра харчової хімії проводить уже другий рік. Незважаючи на карантин і небезпеку усіляких вірусів, вже з самого ранку наші гості були готові до нової подорожі у хімічний Всесвіт. На почат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічний лекторій продовжує роботу 13 лютого 2020