Н У Х Т

Вплив COVID-19 на туризм і сферу гостинності обговорили із відомими світовими фахівцями наші викладачі й студенти

07 травня 2020

Вплив COVID-19 на туризм і сферу гостинності обговорили із відомими світовими фахівцями наші викладачі й студенти

5 травня 2020 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу разом із студентами слухали відомих представників сфери гостинності Європи та світу.

Вебінар під назвою «SME’s in the HTL-Sector facing the COVID-19 Crisis» був присвячений розгляду питань подолання сектором «Гостинність, туризм та дозвілля» екзистенційної загрози COVID-19.

Серед спікерів вебінару були:

– Koen Theunis (F&B Specialist @EBRD Advice for Small Businessess) – 27 років у гостинності, з них 10 років у Лондоні та 17 років у Дубаї. Спеціалізується на розробленні концепцій F&B, стійких бізнес-моделей, впровадженні, дизайні кухні, генеральному плануванні та операціях F&B.

– Philip Bacon (Asset Management Specialist @EBRD Advice for Small Businessess) – має понад 25-річний досвід у всіх аспектах розвитку готелів і курортів, включаючи понад 15-річний міжнародний досвід консультацій щодо оцінювання готелів і техніко-економічних обставин, пошуку операторів, управління активами та стратегічного бізнес-планування для власників, кредиторів та операторів по всій Європі, а також в Африці, на Близькому Сході та в Карибському басейні.

– Markus Ehrensberger (Travel-Trade Specialist @EBRD Advice for Small Businessess) – 25 років міжнародного досвіду в галузі загального менеджменту, маркетингу та розвитку людських ресурсів у HTL-Industries зі суттю про подорожі та торгівлю.

Опублікований: 07-05-2020
Читайте також:
Про традиційні великодні страви англійською

Уже зовсім скоро прийде Великдень, і всі в очікуванні цього світлого та важливого свята. Кафедра іноземних мов професійного спрямування проводить різні заходи зі студентами, зокрема, розпис великодніх яєць і тематичні зустрічі. 24 квітня старші викладачі кафедри Людмила Юрчук і Лариса Яненко провели захід зі студентами Навчально-наукового інститут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про традиційні великодні страви англійською 26 квітня 2019

Продовжують підтримувати актуальність професійних знань викладачі кафедри обліку і аудиту

Формування сучасного фахівця нової генерації можливе за умови активізації розвитку професійної компетентності викладача, що передбачає опанування економічних знань, які відповідають вимогам часу, і можливість їх практичного застосування, а також ознайомлення з кращим вітчизняним і зарубіжним досвідом. Під час карантину викладачі кафедри обліку і а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують підтримувати актуальність професійних знань викладачі кафедри обліку і аудиту 26 травня 2020

Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику

23 та 24 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист звітів виробничої практики здобувачами 3 курсу денної та скороченої форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» за допомогою відеоконференції ZOOM. Виробнича практика проходила дистанційно у період з 1 по 21 червня 2020 року. За період практики здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику 26 червня 2020

Відповідальна секретарка Приймальної комісії з командою викладачів презентувала НУХТ обухівським ліцеїстам

25 жовтня викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали Академічний ліцей № 3 м. Обухів, де презентували учням 10-11-х класів переваги навчання в нашому університеті. Відповідальна секретарка Приймальної комісії Юлія Запорожець ознайомила зі структурою нашого навчального закладу та особливостями вступу у 2025 році. Старшокл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідальна секретарка Приймальної комісії з командою викладачів презентувала НУХТ обухівським ліцеїстам 28 жовтня 2024