Н У Х Т

Майстер-клас із викладання для румунських колег від доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

27 квітня 2018

Майстер-клас із викладання для румунських колег від доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Неперевершений майстер-клас і педагогічну майстерність із проведення лекційних занять продемонструвала доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Юлія Теличкун для провідних викладачів нашого університету і гостей із Політехнічного університету Тімішоари (Румунія).

Пані лектор разом із потоком найкращих студентів університету, що навчаються за освітньою програмою «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», показали шановним викладачам приклад якісної, насиченої і корисної лекції із дисципліни «Промисловий інжиніринг».

Тематика лекційного заняття стосувалася технологічних процесів, обладнання для формування хлібних, кондитерських і макаронних виробів, а також управління роботою технологічних комплексів з їх виробництва.

Студенти отримали необхідні для майбутньої професійної діяльності знання, а гості – досвід проведення лекційних занять, зацікавлення студентської аудиторії та цінні методики донесення до аудиторії значної кількості інформації та сприяння її якнайкращому засвоєнню.

Зазначимо, що незалежно від аудиторії, доцент Юлія Теличкун завжди читає лекції на відмінному рівні та із задоволенням передає студентам якісні знання і навички.

Опублікований: 27-04-2018
Читайте також:
Визначено строки подання заяв про акредитацію у новому навчальному році

27 серпня на плановому засіданні Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти затвердило графік прийняття заяв про акредитацію та відомостей про самооцінювання освітніх програм від закладів вищої освіти у 2024/25 навчальному році. У новому навчальному році акредитуватимуться п’ять освітньо-професійних програм нашого університету. Нар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначено строки подання заяв про акредитацію у новому навчальному році 29 серпня 2024

Інсайти для хімтехнологів від фахівчині ТОВ «Біотестлаб»

20 листопада на запрошення доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олени Подобій гостьову лекцію «Організація хімічної лабораторії відповідно до вимог GMP (на прикладі ТОВ «Біотестлаб») прочитала завідувачка лабораторії фізико-хімічного контролю якості ТОВ «Біотестлаб», випускниця університету ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інсайти для хімтехнологів від фахівчині ТОВ «Біотестлаб» 23 листопада 2023

Новаційні форми і методи активного навчання застосовують викладачі навчально-наукового комплексу університету

8 лютого викладач Майя Підгірна провела відкритий урок «Сполуки неметалічних елементів з гідрогеном і оксигеном» у 611 групі. Метою даного заняття було не лише вивчення властивостей і способів одержання даних сполук, але й демонстрація екологічних проблем, викликаних забрудненням навколишнього середовища. Викладач велику увагу приділяє розвитку у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новаційні форми і методи активного навчання застосовують викладачі навчально-наукового комплексу університету 09 лютого 2018

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – учасниця освітнього літнього онлайн-кемпу з розвитку soft skills

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи, доцентка Тетяна Іщенко у рамках всеукраїнського проєкту «Uni-Biz Bridge Camp» з 1 по 14 липня брала участь в освітньому літньому онлайн-кемпі з розвитку soft skills для викладачів «Uni-Biz Bridge Camp». Учасники онлайн-заходу дізналися про нові підходи до викладання та комунікації зі студентами, проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – учасниця освітнього літнього онлайн-кемпу з розвитку soft skills 25 липня 2022