Н У Х Т

Майстер-клас із викладання для румунських колег від доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

27 квітня 2018

Майстер-клас із викладання для румунських колег від доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Неперевершений майстер-клас і педагогічну майстерність із проведення лекційних занять продемонструвала доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Юлія Теличкун для провідних викладачів нашого університету і гостей із Політехнічного університету Тімішоари (Румунія).

Пані лектор разом із потоком найкращих студентів університету, що навчаються за освітньою програмою «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», показали шановним викладачам приклад якісної, насиченої і корисної лекції із дисципліни «Промисловий інжиніринг».

Тематика лекційного заняття стосувалася технологічних процесів, обладнання для формування хлібних, кондитерських і макаронних виробів, а також управління роботою технологічних комплексів з їх виробництва.

Студенти отримали необхідні для майбутньої професійної діяльності знання, а гості – досвід проведення лекційних занять, зацікавлення студентської аудиторії та цінні методики донесення до аудиторії значної кількості інформації та сприяння її якнайкращому засвоєнню.

Зазначимо, що незалежно від аудиторії, доцент Юлія Теличкун завжди читає лекції на відмінному рівні та із задоволенням передає студентам якісні знання і навички.

Опублікований: 27-04-2018
Читайте також:
Професорка НУХТ увійшла до експертної групи з розроблення тестових завдань національного рівня для вступу до магістратури

У колективу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ з’явилася можливість безпосередньо взяти участь у процесі формування бази тестів національного рівня для вступу до магістратури за спеціальностями 073, 075, 076 в галузі знань 07 «Управління та адміністрування». За підсумками конкурсного відбору, що проводився Державною установо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка НУХТ увійшла до експертної групи з розроблення тестових завдань національного рівня для вступу до магістратури 10 квітня 2023

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про поводження з алергенами у закладах громадського харчування

Четвертокурсники-бакалаври кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування», у межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства. Модуль 2. Контроль якості та безпечності продукції та послуг ресторанного господарства» взяли участь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про поводження з алергенами у закладах громадського харчування 02 лютого 2024

Зворушливо й тепло попрощалися з випускниками на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

1 березня у актовій залі університету панувала тепла, сповнена радості й світлого суму атмосфера – згуртована дружна родина факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу виряджала у самостійне професійне життя своїх магістрів. Це по-справжньому сімейне свято традиційно зібрало разом керівництво факультету, завідувачів кафедр, викладачів,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зворушливо й тепло попрощалися з випускниками на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 01 березня 2018

Чергове наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

19 грудня на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося чергове наукове свято – захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук аспірантом кафедри Оленою Циганковою, яка представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04 зі спеціальності 05.18.05 – «Технологія цукристих речовин та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове наукове свято на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 20 грудня 2019