Н У Х Т

Моя професія – моє майбутнє!

05 квітня 2024

Моя професія – моє майбутнє!

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів, к.т.н Ірина Гойко та випускниця кафедри Надія Софілканич зустрілися з учнями старших класів Мукачівської ЗОШ №7 Закарпатської області і поспілкувалися про переваги здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.

Вчителі та учні були ознайомлені зі структурою університету, інститутів і факультетів, спеціальностями та освітніми програмами, організацією освітнього процесу, можливостями для професійної та творчої реалізації, перспективами майбутнього працевлаштування випускників.

Майбутні вступники дізналися про підготовку фахівців харчової галузі та про особливості вступної кампанії 2024 року, про можливості підвищити конкурсний бал при вступі на спеціальності НУХТ. Також вони ознайомилися з перевагами навчання за скороченим терміном і дуальною формою освіти та отримали інформацію щодо проходження практичної підготовки.

Надія Софілканич, яка закінчила навчання у 2014 році за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», поділилася досвідом і враженнями від свого студентського життя, розповіла про зручне розташування навчальних корпусів та оптимальне транспортне сполучення між університетом і гуртожитками.

Старшокласники зацікавилися вступом до НУХТ і задавали багато запитань, на які отримали повні відповіді. Наприкінці зустрічі школярі були запрошені відвідати 20 квітня 2024 р. День відкритих дверей НУХТ і долучитися до наших соцмереж.

Колектив кафедри технології оздоровчих продуктів щиро вдячний директору та вчителям навчального закладу за надану можливість зустрітися з учнями.

Опублікований: 05-04-2024
Читайте також:
Свято  з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу

28 лютого 2019 року – особливий день для 160 випускників денної та заочної форм навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Цього дня вони розпрощалися зі своїм студентським життям і факультетом, з яким зріднилися, де пізнали перші вагомі перемоги й здобутки, навчилися мислити, приймати рішення й нести за них відповідальність...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 лютого 2019

В університеті відбувся День відкритих дверей

24 лютого в університеті відбувся День відкритих дверей. Цього дня дружна громада НУХТ зустрічала учнів загальноосвітніх навчальних закладів і студентів технікумів і коледжів та їх батьків зі всієї України традиційно цікавою насиченою програмою, щоб допомогти молоді зробити по-справжньому свідомий і зважений вибір майбутнього. Відвідувачі отримува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся День відкритих дверей 24 лютого 2018

Про авторські права в мережі Інтернет від здобувачів і викладачів кафедри маркетингу

Студентський науковий гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» продовжує активно працювати у форматі відеоконференцій. Нещодавно здобувачі разом із викладачами вкотре зібралися разом, щоб обговорити сучасні мейнстріми реклами та маркетингу. Головними учасниками онлайн-засідання стали студенти-рекламісти, а ініціатором цього цікавого івенту – виклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про авторські права в мережі Інтернет від здобувачів і викладачів кафедри маркетингу 19 листопада 2020

Над розширенням асортименту хлібобулочних виробів для хворих на целіакію працюють молоді науковці університету

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Хімічний склад і технологічні властивості борошна сорго» аспірантки Юлії Приходько. Науковий керівник – професор, член-кореспондент НААН Віра Дробот. Сорго – хлібна, технічна, кормова рослина, зерно якої може слугувати сировиною для виробництва крохмалю, паток...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над розширенням асортименту хлібобулочних виробів для хворих на целіакію працюють молоді науковці університету 26 грудня 2017