Н У Х Т

Моя професія – моє майбутнє!

05 квітня 2024

Моя професія – моє майбутнє!

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів, к.т.н Ірина Гойко та випускниця кафедри Надія Софілканич зустрілися з учнями старших класів Мукачівської ЗОШ №7 Закарпатської області і поспілкувалися про переваги здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.

Вчителі та учні були ознайомлені зі структурою університету, інститутів і факультетів, спеціальностями та освітніми програмами, організацією освітнього процесу, можливостями для професійної та творчої реалізації, перспективами майбутнього працевлаштування випускників.

Майбутні вступники дізналися про підготовку фахівців харчової галузі та про особливості вступної кампанії 2024 року, про можливості підвищити конкурсний бал при вступі на спеціальності НУХТ. Також вони ознайомилися з перевагами навчання за скороченим терміном і дуальною формою освіти та отримали інформацію щодо проходження практичної підготовки.

Надія Софілканич, яка закінчила навчання у 2014 році за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», поділилася досвідом і враженнями від свого студентського життя, розповіла про зручне розташування навчальних корпусів та оптимальне транспортне сполучення між університетом і гуртожитками.

Старшокласники зацікавилися вступом до НУХТ і задавали багато запитань, на які отримали повні відповіді. Наприкінці зустрічі школярі були запрошені відвідати 20 квітня 2024 р. День відкритих дверей НУХТ і долучитися до наших соцмереж.

Колектив кафедри технології оздоровчих продуктів щиро вдячний директору та вчителям навчального закладу за надану можливість зустрітися з учнями.

Опублікований: 05-04-2024
Читайте також:
Успішне сходження до вершин наукового Олімпу молодого науковця кафедри технології консервування

21 червня успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів старший викладач кафедри технології консервування Ольга Бендерська. Науковий керівник – ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне сходження до вершин наукового Олімпу молодого науковця кафедри технології консервування 21 червня 2019

Планування проєктів у часі опановували магістранти на відкритій лекції доцентки кафедри економіки праці та менеджменту

27 березня 2023 р. на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася відкрита лекція доцентки Ірини Тюхи з навчальної дисципліни «Управління проєктами» для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» магістерського рівня, що була присвячена актуальним питанням планування проєктів у часі. Здобувачі були ознайомлені з основними...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Планування проєктів у часі опановували магістранти на відкритій лекції доцентки кафедри економіки праці та менеджменту 29 березня 2023

Поглиблюємо наукову співпрацю з польськими колегами

Активно розвивається співпраця фахівців нашого університету з польськими колегами. Нещодавно вийшов черговий номер журналу «Scientific Journal of Bielsko-Biala School of Finance and Law», головним редактором якого виступив професор кафедри економіки праці і менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Ігор Галиця. Професор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поглиблюємо наукову співпрацю з польськими колегами 09 листопада 2023

Погляд у майбутнє: неймовірні враження від Farmak_Lab 2023

Активні форми навчання відчиняють вікно у світ подій та можливостей. Магістранти, які навчаються за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійною програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія», разом із доценткою кафедри біотехнології і мікробіології Вікторією Красінько взяли участь у Farmak_Lab 2023 «Сучасні методи ана...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Погляд у майбутнє: неймовірні враження від Farmak_Lab 2023 04 грудня 2023