Н У Х Т

Краще резюме – на рахунку студентки нашого університету!

02 листопада 2018

Краще резюме – на рахунку студентки нашого університету!

У рамках традиційного job fair «Кар’єра у великому місті» центр працевлаштування «Перспектива» КНЕУ ім. В. Гетьмана організовує для студентів українських вишів конкурс резюме «CV FOR THE CITY». До складу журі, в тому числі залучаються HR-спеціалісти провідних компаній України. Цьогоріч учасниками заходу стали Credit Agricole, Mars, EVO, JTI, MAZARS, EY, Nestle, Unilever, 1+1 Медіа, Baker Tilly та ще понад 20 роботодавців, зацікавлених у молодих HiPo кандидатах. Критеріями оцінювання були якісний контент, його структурованість, оригінальність дизайнерських рішень і грамотна візуалізація даних, зокрема, в онлайн-сервісах, інші «фішки» вдалого CV.

Резюме студентки 4-го курсу освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») нашого університету Тетяни Спеки отримало 35 балів із 35, тож за підсумками здобуло перше місце в трійці фіналістів, яких запросили на урочисту церемонію нагородження для вручення відзнак від керівництва вишу та фірмових подарунків.

На рахунку Тетяни – це ще одна перемога у професійних конкурсах (адже резюме – не лише головна візитівка пошукача роботи, але й інформаційна база для рекрутера, з якою наша вихованиця вже тренується працювати), і колектив кафедри сподівається, що не остання. 

Опублікований: 02-11-2018
Читайте також:
Технології Інтернету речей в автоматизації та робототехніці

7 березня 2025 року доцентка кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Юлія Самойленко прочитала дві гостьові лекції на тему «Технології Інтернету речей в автоматизації та робототехніці» для здобувачів Смілянського технологічного фахового коледжу і Львівського фахового коледжу харчових технологій та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології Інтернету речей в автоматизації та робототехніці 10 березня 2025

Розширення сприйняття харчових продуктів шляхом розкриття їх ароматичних складових

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції тісно співпрацює з колегами із закладів вищої освіти України. На запрошення професорки Наталії Фролової доцентка кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного  університету Галина Дубова прочитала гостьову лекцію « Нові аспекти застосування рослинних ферментів в природн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення сприйняття харчових продуктів шляхом розкриття їх ароматичних складових 01 квітня 2024

Міжнародне партнерство кафедри готельно-ресторанної справи зі Швейцарською групою закладів вищої освіти

До нашого університету завітав директор з маркетингу та розвитку Швейцарської освітньої групи (Swiss Education Group) у Східній Європі Горан Йорданов. Swiss Education Group (SEG) – провідна освітня група Швейцарії, створена в 1982 році, яка пропонує здобути престижну освіту в сфері готельно-ресторанного бізнесу. Сьогодні в її складі 5 закладів осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне партнерство кафедри готельно-ресторанної справи зі Швейцарською групою закладів вищої освіти 14 листопада 2019

Від зародження ідеї до реалізації проєкту: гостьове заняття від стейкхолдера

Уже стало доброю традицією залучення випускників кафедри біотехнології і мікробіології до проведення гостьових занять із магістрантами спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Нещодавно саме таке заняття на запрошення викладачки дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» Оксани Скроцької було проведене випускницею кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від зародження ідеї до реалізації проєкту: гостьове заняття від стейкхолдера 10 листопада 2022