Н У Х Т

Ще одна аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобула ступінь PhD!

28 травня 2025

Ще одна аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобула ступінь PhD!

26 травня 2025 року відбувся захист дисертаційної роботи аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Марії Блаженко на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Дисертаційну роботу «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки насіння конопель» здобувачка виконала під керівництвом к.т.н., доцентки кафедри Наталії Фалендиш.

Роботу разової спеціалізованої вченої ради очолила докторка технічних наук, директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професорка Оксана Кочубей-Литвиненко. У засіданні ради також взяли участь рецензентки – кандидатка технічних наук, професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та кандидатка технічних наук, доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко, офіційні опонентки – докторка технічних наук, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету, професорка Тетяна Лебеденко та кандидатка технічних наук, завідувачка кафедри технології харчування Сумського національного аграрного університету, доцентка Оксана Мельник.

Усі члени разової спеціалізованої вченої ради відзначили своєчасність та актуальність теми представленої до захисту роботи. Зазначили її наукову новизну та практичну цінність.

Рішенням членів разової спеціалізованої вченої ради здобувачці Марії Блаженко одноголосно присуджено науковий ступінь доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вітає Марію Блаженко з успішним захистом і бажає творчого натхнення та нових наукових здобутків!

Опублікований: 28-05-2025
Читайте також:
Природоорієнтовані рішення для сталих міст

20 травня 2025 р. професорка Міжнародного інституту промислової екологічної економіки Лундського університету (Швеція), докторка Юлія Войтенко-Палган прочитала гостьову лекцію для бакалаврів освітньої програми «Екологія та екоменеджмент» і магістрантів освітньої програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» спеціальності 101 «Екологія». Лекція від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Природоорієнтовані рішення для сталих міст 21 травня 2025

Здобувачі освітньої програми «Менеджмент» в гостях у Carlsberg Ukraine

Сучасне інноваційне підприємство, потужний виробник пива, соціально активний суб’єкт господарювання – це і не тільки можна сказати про компанію, яка є частиною Carlsberg Group, заснованої у 1847 році датським підприємцем Якобом К. Якобсеном. А ще – добрий друг і надійний партнер нашого університету. Завдяки відкритості компанії та готовності до сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Менеджмент» в гостях у Carlsberg Ukraine 27 вересня 2024

Найкращий гарбузяний символ Halloween визначили на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує залучати студентів до святкування традиційних свят англомовних країн. Сьогодні студенти груп ГС-1-4, ГС-1-6, ГС-1-7 разом із доцентом кафедри Інною Форостюк і викладачем Надією Шерстюк мали нагоду пригадати особливості святкування Гелловіну в США та Великій Британії, який відзначається у ніч ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращий гарбузяний символ Halloween визначили на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 30 жовтня 2019

Представники НУХТ – на бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес»

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса і професорка цієї ж кафедри Олена Білик долучилися до традиційної бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес», програма якої була надзвичайно цікавою та насиченою і включала 27 доповідей. Учасниками заходу були стейкхолдери освітніх програм, які реалізуються на кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ – на бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес» 26 лютого 2025