Н У Х Т

Ще одна аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобула ступінь PhD!

28 травня 2025

Ще одна аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобула ступінь PhD!

26 травня 2025 року відбувся захист дисертаційної роботи аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Марії Блаженко на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Дисертаційну роботу «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки насіння конопель» здобувачка виконала під керівництвом к.т.н., доцентки кафедри Наталії Фалендиш.

Роботу разової спеціалізованої вченої ради очолила докторка технічних наук, директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професорка Оксана Кочубей-Литвиненко. У засіданні ради також взяли участь рецензентки – кандидатка технічних наук, професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та кандидатка технічних наук, доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко, офіційні опонентки – докторка технічних наук, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету, професорка Тетяна Лебеденко та кандидатка технічних наук, завідувачка кафедри технології харчування Сумського національного аграрного університету, доцентка Оксана Мельник.

Усі члени разової спеціалізованої вченої ради відзначили своєчасність та актуальність теми представленої до захисту роботи. Зазначили її наукову новизну та практичну цінність.

Рішенням членів разової спеціалізованої вченої ради здобувачці Марії Блаженко одноголосно присуджено науковий ступінь доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вітає Марію Блаженко з успішним захистом і бажає творчого натхнення та нових наукових здобутків!

Опублікований: 28-05-2025
Читайте також:
На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти    дипломних проектів студентів заочної форми навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», представили на публічний захист набуті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання 15 лютого 2018

Співпраця – рушій освіти і науки

Найвидатніші наукові відкриття досягаються завдяки глобальній співпраці та всесвітньому обміну інформацією. Тому, провідні університети постійно співпрацюють між собою в сфері науки та освіти, обмінюючись знаннями і досвідом. І НУХТ – один із них. Наш університет активно співпрацює з Миколаївським національним аграрним університетом (МНАУ) – у мин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця – рушій освіти і науки 27 березня 2023

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар за результатами дисертаційного дослідження зі спеціальності 05.18.16 – «Технологія харчової продукції» асистента Віри Зуйко на тему: «Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства». Через значну тривалість і склад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар 16 лютого 2017