Н У Х Т

Ще одна аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобула ступінь PhD!

28 травня 2025

Ще одна аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобула ступінь PhD!

26 травня 2025 року відбувся захист дисертаційної роботи аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Марії Блаженко на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Дисертаційну роботу «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки насіння конопель» здобувачка виконала під керівництвом к.т.н., доцентки кафедри Наталії Фалендиш.

Роботу разової спеціалізованої вченої ради очолила докторка технічних наук, директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, професорка Оксана Кочубей-Литвиненко. У засіданні ради також взяли участь рецензентки – кандидатка технічних наук, професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик та кандидатка технічних наук, доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко, офіційні опонентки – докторка технічних наук, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету, професорка Тетяна Лебеденко та кандидатка технічних наук, завідувачка кафедри технології харчування Сумського національного аграрного університету, доцентка Оксана Мельник.

Усі члени разової спеціалізованої вченої ради відзначили своєчасність та актуальність теми представленої до захисту роботи. Зазначили її наукову новизну та практичну цінність.

Рішенням членів разової спеціалізованої вченої ради здобувачці Марії Блаженко одноголосно присуджено науковий ступінь доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вітає Марію Блаженко з успішним захистом і бажає творчого натхнення та нових наукових здобутків!

Опублікований: 28-05-2025
Читайте також:
Молоді науковці працюють над удосконаленням технології стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства в рамках розширеного засідання кафедри відбувся науковий семінар «Удосконалена технологія стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь на основі алгоритму їх програмування». Доповідач Віта Щербина - технолог-винороб з ПТК «Шабо» представила матеріали досліджень за темою дисертаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці працюють над удосконаленням технології стабілізації виноматеріалів проти кристалічних помутнінь 30 травня 2018

Магістранти закріплюють знання на підприємствах Корпорації «Артеріум»

Останній ривок перед головним етапом написання кваліфікаційної магістерської роботи – переддипломна практика. Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології групи Фб-2-2М: Дарія Жалюк, Владислава Лозіна, Олександра Максимець, Тетяна Підгерська, Валентин Подолянчук та Анастасія Роженко вирушили на одне з підприємств, що входить до складу великої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти закріплюють знання на підприємствах Корпорації «Артеріум» 03 жовтня 2022

Нові досягнення студентського гуртка «Мехатроніка та робототехніка»

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки під керівництвом професора Миколи Якимчука активно працює студентський гурток «Мехатроніка та робототехніка».  Новим напрямком функціонування студентського гуртка є розвиток та створення керованих робототехнічних платформ. Цей напрямок очолює магістр Олексій Корсун, що має великий досвід у створенні і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові досягнення студентського гуртка «Мехатроніка та робототехніка» 12 листопада 2019

Формування конкурентних переваг ЗВО у дослідженнях наших науковців

У травні 2022 року у місті Карлсруе (Німеччина) вийшла друком міжнародна колективна монографія науковців «Prospektive Globale Wissenschaftliche Trends: Wirtschaft, Management, Pädagogik, Psychologie, Sport, Jurisprudenz, Kunstgeschichte  (серія «Європейська наука»)». У монографії представлено комплекс нових ідей, методів, і результатів досліджень у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формування конкурентних переваг ЗВО у дослідженнях наших науковців 17 травня 2022