Н У Х Т

Про сучасні виклики сталого розвитку ресторанного бізнесу дізналися здобувачі вищої спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

03 листопада 2021

Про сучасні виклики сталого розвитку ресторанного бізнесу дізналися здобувачі вищої спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На відеозв’язку зі здобувачами вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знову фахівці-практики індустрії гостинності.

Цього разу до проведення лекційного заняття для студентів 3 курсу з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» була залучена гостьова лекторка, спеціалістка з навчання та розвитку персоналу мережі ресторанів і суші-барів «Евразия» Катерина Михальчук із темою «Гостинність – основа ресторанної справи».

У чому успіх ресторанних підприємств намагалися з’ясувати гостя зі слухачами лекторію: про гостинну атмосферу, сервіс, меню, цінову політику, концепцію і дизайн інтер’єру, локацію закладу.

Катерина Михальчук познайомила здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти із трендами ресторанного бізнесу у 2021 році, орієнтованими на міжнародні стандарти сервісу, лояльність гостей, френдлі-атмосферу у колективі, де кожний член команди має проактивну позицію і залучений до розвитку бренду.

Серед питань, які хвилювали наших студентів, як визначити цільову аудиторію закладу харчування та її утримати, забезпечувати і покращувати якість продукції і послуг, формувати і просувати ресторанний бренд у соціальних мережах, розробляти спеціальні пропозиції і фішки для постійних гостей, відповідати очікуванням гостей і навіть випереджати їх, прагнучи до WOW-сервісу.

Спеціалістка з навчання та розвитку персоналу звернула увагу слухачів на можливі способи збільшення продажів через cross-selling і up-selling, і на чек-бек, як зворотний зв’язок від гостя про якість обслуговування. Звісно, не оминули увагою те, що хвилює кожного стейкхолдера, як пандемія COVID-19 вплинула і змінила ресторанний бізнес.

Для наших студентів гостьовий лекторій став можливістю активно поспілкуватися і обмінятися думками з фахівчинею Катериною Михальчук, перейняти професійний досвід, дізнатися про проходження практики і працевлаштування у мережі закладів ресторанного господарства «Евразия».

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний лекторці дисципліни «Ресторанна справа», доцентці Олені Шидловській за залучення до освітнього процесу здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» гостьових лекторів із числа провідних практиків індустрії гостинності.

Опублікований: 03-11-2021
Читайте також:
Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві»

Тривають заняття сертифікатної освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві». Про особливості дегустації вин і професію сомельє слухачі дізналися від професорки і професійної дегустаторки Марини Білько. Лекція «Технологія вин та алкогольних напоїв. Професія сомельє» включала питання: історія виноробства в Європі та країнах Нового св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості дегустації вин дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві» 30 листопада 2020

Дуальна освіта для здобувачів кафедри електропостачання та енергоменеджменту: проєкт  ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі»

До здобувачів вищої освіти 2-4 курсів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» завітали головна фахівчиня центру професійного навчання ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі» Тетяна Тростянець і фахівець центру професійного навчання Володимир Калашніков. До зустрічі, що відбулася у форматі zoom-конференції, долучилися зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальна освіта для здобувачів кафедри електропостачання та енергоменеджменту: проєкт ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі» 24 травня 2021

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19

За ініціативи Профкому співробітників та підтримки ректорату в університеті розпочалася вакцинація колективу від COVID-19. Нагадаємо, що відповідно до Дорожньої карти зі впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19 працівники сфери освіти є пріоритетною групою захисту, а керівництво нашого вишу дуже відповідально ставиться до зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19 09 червня 2021

Гравці «IMS-НУХТ» – чемпіонки України з пляжного футболу серед жіночих команд сезону 2018

22 липня в Одесі завершився ІІ чемпіонат України з пляжного футболу серед жіночих команд сезону 2018. На майданчику Центру пляжних видів спорту запеклу боротьбу за престижний трофей вели десять команд із шести регіонів країни. У перший ігровий день команди проводили зустрічі у групах. Наступного дня відповідно до результатів групового етапу спортс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гравці «IMS-НУХТ» – чемпіонки України з пляжного футболу серед жіночих команд сезону 2018 23 липня 2018