Н У Х Т

Про сучасні виклики сталого розвитку ресторанного бізнесу дізналися здобувачі вищої спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

03 листопада 2021

Про сучасні виклики сталого розвитку ресторанного бізнесу дізналися здобувачі вищої спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На відеозв’язку зі здобувачами вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знову фахівці-практики індустрії гостинності.

Цього разу до проведення лекційного заняття для студентів 3 курсу з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» була залучена гостьова лекторка, спеціалістка з навчання та розвитку персоналу мережі ресторанів і суші-барів «Евразия» Катерина Михальчук із темою «Гостинність – основа ресторанної справи».

У чому успіх ресторанних підприємств намагалися з’ясувати гостя зі слухачами лекторію: про гостинну атмосферу, сервіс, меню, цінову політику, концепцію і дизайн інтер’єру, локацію закладу.

Катерина Михальчук познайомила здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти із трендами ресторанного бізнесу у 2021 році, орієнтованими на міжнародні стандарти сервісу, лояльність гостей, френдлі-атмосферу у колективі, де кожний член команди має проактивну позицію і залучений до розвитку бренду.

Серед питань, які хвилювали наших студентів, як визначити цільову аудиторію закладу харчування та її утримати, забезпечувати і покращувати якість продукції і послуг, формувати і просувати ресторанний бренд у соціальних мережах, розробляти спеціальні пропозиції і фішки для постійних гостей, відповідати очікуванням гостей і навіть випереджати їх, прагнучи до WOW-сервісу.

Спеціалістка з навчання та розвитку персоналу звернула увагу слухачів на можливі способи збільшення продажів через cross-selling і up-selling, і на чек-бек, як зворотний зв’язок від гостя про якість обслуговування. Звісно, не оминули увагою те, що хвилює кожного стейкхолдера, як пандемія COVID-19 вплинула і змінила ресторанний бізнес.

Для наших студентів гостьовий лекторій став можливістю активно поспілкуватися і обмінятися думками з фахівчинею Катериною Михальчук, перейняти професійний досвід, дізнатися про проходження практики і працевлаштування у мережі закладів ресторанного господарства «Евразия».

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний лекторці дисципліни «Ресторанна справа», доцентці Олені Шидловській за залучення до освітнього процесу здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» гостьових лекторів із числа провідних практиків індустрії гостинності.

Опублікований: 03-11-2021
Читайте також:
Міжнародне оnline-стажування завершила доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Оnline-стажування, що відбувалося з використанням zoom-конференції, пройшла доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок. Найкращі спікери від Universitet Ekonomiczne w Krakowie поділилися польським досвідом, цікавою інформацією та яскравими презентаціями. Стажування тривало з 4 по 29 травня 2020 року у вигляді лекцій, практи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне оnline-стажування завершила доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 03 червня 2020

У виробничих умовах

Відповідно до графіку проведення ознайомлювально-виробничої практики студенти групи ТІ-ІІ-1 під керівництвом завідувача кафедри технології зберігання і переробки зерна Олега Шаповаленка та доцента Олени Супрун-Крестової відвідали млин №1 ПрАТ «Київмлин». З організацією виробництва борошна на борошномельному заводі та основними технологічними опера...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У виробничих умовах 23 січня 2018

Професійний розвиток викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації: екологічна складова

Гостра потреба у подоланні наслідків змін клімату та забезпеченні сучасних потреб людства в умовах сталого економічного розвитку вимагає не тільки ґрунтовних знань, своєчасних винаходів, але й нових та ефективних форм співпраці у різних сферах людської діяльності. Українські заклади вищої освіти готують майбутніх спеціалістів до дієвих екологічних,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний розвиток викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації: екологічна складова 04 грудня 2023

Еnglish speaking club зі спеціальним гостем зі США знову розпочав роботу

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної  комунікації провела засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. У засіданні взяли участь близько 20 студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету автоматизації і комп’ютерних систе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Еnglish speaking club зі спеціальним гостем зі США знову розпочав роботу 24 жовтня 2019