Н У Х Т

Про сучасні виклики сталого розвитку ресторанного бізнесу дізналися здобувачі вищої спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

03 листопада 2021

Про сучасні виклики сталого розвитку ресторанного бізнесу дізналися здобувачі вищої спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На відеозв’язку зі здобувачами вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знову фахівці-практики індустрії гостинності.

Цього разу до проведення лекційного заняття для студентів 3 курсу з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» була залучена гостьова лекторка, спеціалістка з навчання та розвитку персоналу мережі ресторанів і суші-барів «Евразия» Катерина Михальчук із темою «Гостинність – основа ресторанної справи».

У чому успіх ресторанних підприємств намагалися з’ясувати гостя зі слухачами лекторію: про гостинну атмосферу, сервіс, меню, цінову політику, концепцію і дизайн інтер’єру, локацію закладу.

Катерина Михальчук познайомила здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти із трендами ресторанного бізнесу у 2021 році, орієнтованими на міжнародні стандарти сервісу, лояльність гостей, френдлі-атмосферу у колективі, де кожний член команди має проактивну позицію і залучений до розвитку бренду.

Серед питань, які хвилювали наших студентів, як визначити цільову аудиторію закладу харчування та її утримати, забезпечувати і покращувати якість продукції і послуг, формувати і просувати ресторанний бренд у соціальних мережах, розробляти спеціальні пропозиції і фішки для постійних гостей, відповідати очікуванням гостей і навіть випереджати їх, прагнучи до WOW-сервісу.

Спеціалістка з навчання та розвитку персоналу звернула увагу слухачів на можливі способи збільшення продажів через cross-selling і up-selling, і на чек-бек, як зворотний зв’язок від гостя про якість обслуговування. Звісно, не оминули увагою те, що хвилює кожного стейкхолдера, як пандемія COVID-19 вплинула і змінила ресторанний бізнес.

Для наших студентів гостьовий лекторій став можливістю активно поспілкуватися і обмінятися думками з фахівчинею Катериною Михальчук, перейняти професійний досвід, дізнатися про проходження практики і працевлаштування у мережі закладів ресторанного господарства «Евразия».

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний лекторці дисципліни «Ресторанна справа», доцентці Олені Шидловській за залучення до освітнього процесу здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» гостьових лекторів із числа провідних практиків індустрії гостинності.

Опублікований: 03-11-2021
Читайте також:
Весела і пізнавальна екскурсія для восьмикласників від біотехнологів

26 вересня до лабораторій кафедри біотехнології і мікробіології завітали гості – восьмикласники ліцею «Наукова зміна» у супроводі вчителя біології Валентини Холоденко. Організацію цієї екскурсії взяла на себе в.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська. Юні гості жваво цікавились усім: як виглядають чашки Петрі? ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весела і пізнавальна екскурсія для восьмикласників від біотехнологів 27 вересня 2018

Лекції-бесіди й лекції-дискусії на кафедрі обліку і аудиту

Протягом жовтня 2018 р. на кафедрі обліку і аудиту відбулися дві відкриті лекції. На кожному відкритому занятті були присутні завідувач кафедри Леонід Чернелевський, викладачі кафедри, а також фахівець навчально-методичного управління університету Алла Оскілко. Теми лекцій відповідають робочим програмам дисципліни «Бухгалтерський облік (загальна те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекції-бесіди й лекції-дискусії на кафедрі обліку і аудиту 26 жовтня 2018

Маємо найбільший обсяг державного замовлення на підготовку докторів філософії за спеціальністю «Харчові технології»

Міністерство освіти і науки оприлюднило обсяги державного замовлення на підготовку докторів філософії у 2024 році у закладах вищої освіти, що перебувають у сфері управління МОН. Нашому університету виділено 50 бюджетних місць для підготовки науково-педагогічних працівників (у минулому році –17). З них: - за галуззю 05 Соціальні та поведінкові нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маємо найбільший обсяг державного замовлення на підготовку докторів філософії за спеціальністю «Харчові технології» 22 серпня 2024