Н У Х Т

Профорієнтаційний рейд Україною

20 квітня 2019

Профорієнтаційний рейд Україною

Три дні поспіль – 17, 18, 19 квітня 2019 року наш університет був запрошений на Ярмарки професій, які працювали в центрах зайнятості у містах Чернігів, Бровари та Ірпінь.

На виконання Програми профорієнтаційної орієнтації  молоді на здобуття актуальних на ринку праці професій та спеціальностей у 2019 році і з метою формування у молоді адекватного уявлення про сучасний ринок праці та перспективи його розвитку, усвідомленого вибору старшокласниками майбутньої професії та покращення професійної орієнтації, школярі майже 70 загальноосвітніх навчальних закладів міст і районів взяли участь в Ярмарках професій.

Під час заходів фахівці НУХТ кваліфіковано пояснили  учням випускних класів умови вступу і навчання, відповіли на всі питання. Доцент Віктор Сідлецький разом із викладачами кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління продемонстрували «Робота-піаніста», чим дуже зацікавили всіх учасників виставок. У Чернігові доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Валерій Бабенко, а у Ірпіні доцент Віктор Сідлецький і доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський дали інтерв’ю міському телебаченню.

Університет представили фахівці кафедр всіх наших інститутів/факультетів, і з допомогою  стендів, буклетів та інших рекламних матеріалів розповсюдили інформацію про День відкритих дверей, який відбудеться в університеті 11 травня.

 

Опублікований: 20-04-2019
Читайте також:
Перше знайомство з крафтовим пивоварінням на «BEERMASTERBREWERY»

На початку навчального року здобувачі групи ТІ-2-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом зі старшим куратором, доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Кириленком уперше відвідали сучасну крафтову пивоварню, яка була побудована наприкінці 2021 року. У організації та проведенні заходу посприяв аспіран...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше знайомство з крафтовим пивоварінням на «BEERMASTERBREWERY» 04 жовтня 2022

Експорт органічної продукції з України аналізували наші викладачі

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі «Експорт органічної продукції з України 2020: аналіз та тенденції», організованому за сприяння ТОВ «Органік стандарт». Під час вебінару виступили: директор ТОВ «Органік стандарт» Сергій Галашевський, начальниця відділу державної політики у сфері органічног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експорт органічної продукції з України аналізували наші викладачі 30 вересня 2021

Про новітні ферментативні рішення у бродильній галузі від досвідченого фахівця-практика

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова лекція «Новітні ферментативні рішення у бродильній галузі» к.т.н., фахівця з пивоваріння фірми «НОВОЗАЙМС» (Данія) Михайла Хлиновського. Спікер надає фахові консультації підприємствам пиво-безалкогольної галузі з питань використання ферментів для покращення технологічних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про новітні ферментативні рішення у бродильній галузі від досвідченого фахівця-практика 19 листопада 2021

Дипломами конкурсу «Майбутнє туристичної галузі України» нагороджені наші студентки

3 грудня 2018 року відбувся фінал Студентського стипендіального конкурсу «Майбутнє туристичної галузі України». Конкурс проводиться двічі на рік із метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи у туристичній галузі. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дипломами конкурсу «Майбутнє туристичної галузі України» нагороджені наші студентки 05 грудня 2018