Н У Х Т

Розпочався перший етап підтвердження участі у спеціальній сесії НМТ

26 серпня 2022

Розпочався перший етап підтвердження участі у спеціальній сесії НМТ

25 серпня 2022 року розпочався перший етап підтвердження участі у спеціальній сесії НМТ. Для цього до 30 серпня потрібно заповнити спеціальну форму на інформаційній сторінці у вкладці «Підтвердження участі в НМТ»:

- вибрати із запропонованого переліку населений пункт, у якому або поблизу якого учасник планує перебувати в період спеціальної сесії тестування;
- зазначити свої прізвище та ім’я;
- обчислити і правильно ввести результат у відповідну комірку, натиснути на кнопку «Взяти участь у НМТ».

Після цих дій на сторінці з’явиться інформаційне повідомлення, у якому буде зазначено, що учасник успішно пройшов перший етап підтвердження свого бажання взяти участь у НМТ, а також йтиметься про обов’язковість другого етапу.

Вступники, які не пройдуть перший етап протягом 25-30 серпня, не зможуть узяти участі в тестуванні.

Щоб взяти участь у тестуванні спеціальної сесії НМТ також треба буде пройти і другий етап підтвердження участі з 5 до 7 вересня.

Складатимуть оцінювання учасники з 12 до 16 вересня. Дата, час і місце проведення тестування будуть зазначені в запрошенні, яке буде доступне з 10 вересня.

Реєстрація на спеціальну сесію НМТ тривала з 12 до 15 серпня для вступників, які не мали змоги зареєструватися для участі в тестуванні в основний і додатковий періоди. Зареєстрованими вважаються ті учасники, які надіслали документи до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Опублікований: 26-08-2022
Читайте також:
Методи оптимізації технологічних процесів галузі на відкритій лекції професора кафедри технології  хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася відкрита лекція професора кафедри технології  хлібопекарських і кондитерських виробів Віри Юрчак з дисципліни «Методи оптимізації процесів виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» для магістрантів, що навчаються за спеціалізацією «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Задачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методи оптимізації технологічних процесів галузі на відкритій лекції професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 листопада 2019

Студентська допомога захисникам

На початку квітня студентська рада університету запустила терміновий збір для здобувача освіти четвертого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій Костянтина Ковгана, який вирушав на передову разом зі своєю бригадою. Студентами і викладачами було зібрано 10 000 гривень, на які хлопці закупили зарядні станції та повербанк. Військові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська допомога захисникам 09 травня 2024

Секретні поради з підготовки студентів до отримання міжнародних мовних сертифікатів отримали викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

20 вересня викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко та Олена Варфоломеєва стали учасниками науково-методичного семінару-тренінгу для вчителів і викладачів англійської мови «Дієві методи та практичні поради для якісної підготовки до PTE», який був організований та проведений International Language Assessmen...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секретні поради з підготовки студентів до отримання міжнародних мовних сертифікатів отримали викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 23 вересня 2019

Завершилася екскурсійна практика третьокурсників

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся захист екскурсійної практики студентів 3 курсу спеціальності 242 «Туризм і рекреація». Проходження практики є частиною виконання навчального плану. Протягом трьох тижнів здобувачі освіти у всіх доступних форматах досліджували як працюють сьогодні заклади індустрії гостинності столиці, де нада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася екскурсійна практика третьокурсників 26 вересня 2024