Н У Х Т

Міжкафедральна комплексна кваліфікаційна робота – погляд з різних точок зору

27 лютого 2024

Міжкафедральна комплексна кваліфікаційна робота – погляд з різних точок зору

23 лютого 2024 р. відбувся захист міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи «Дослідження технологічних процесів виготовлення харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів із впровадженням розроблених рекомендацій в умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області», здобувачами освітнього ступеня «Магістр» Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

До виконання міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» були залучені здобувачі, які навчалися за освітніми програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології зберігання, консервування та переробки молока», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології органічних харчових продуктів», «Технології в ресторанному господарстві».

У представленні своєї роботи кожен здобувач висвітлив основні моменти та надав ґрунтовні роз’яснення щодо актуальності обраної тематики. Здобувачі навели результати дослідження процесів, що відбуваються під час ферментації молочно-рослинних сумішей у виробництві сиркових виробів і збагаченої молочної сироватки, розроблення нових рецептур хлібобулочних виробів, м’ясних продуктів, кондитерських кремів і мусів із використанням різних молочних продуктів. Здобувачка Юлія Бірюк підготувала доповідь і презентацію англійською мовою та відповіла на запитання, які їй поставили, також англійською мовою.

Підсумовуючи результати захисту кваліфікаційної роботи, голова Екзаменаційної комісії, начальниця технологічної лабораторії виробничих цехів № 7, 8 ТОВ «Київхліб», к.т.н. Тетяна Васильченко відзначила актуальність теми комплексної роботи, практичне значення результатів досліджень та високий рівень підготовки здобувачів. Результати представленої роботи також схвалили члени екзаменаційної комісії директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій, професорка Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Нєміріч, професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова та Олена Білик.

За результатами захисту всім здобувачам присвоєно освітній ступінь Магістр за спеціальністю 181 Харчові технології. Вітаємо й пишаємося нашими випускниками!

Опублікований: 27-02-2024
Читайте також:
Відеоконференція-дискусія на черговому засіданні Movie Club

Дистанційна форма навчання з використанням онлайн-платформ набула під час  Covid-локдауну неабиякої актуальності. Можливості для навчання і всебічного розвитку є завжди. Завдяки сукупності сучасних технологій викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять не тільки заняття, консультації онлайн, а й інші позанавчальні заходи. 16...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відеоконференція-дискусія на черговому засіданні Movie Club 17 листопада 2020

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Вінницькому фаховому коледжі НУХТ

23 січня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами 181 спеціальності «Харчові технології» Вінницького фахового коледжу НУХТ. Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Вінницькому фаховому коледжі НУХТ 23 січня 2024

Профком вітає з Днем працівників освіти!

У дні початку золотої осені прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Всіх нас об’єднує головна мета нашої спільної праці – допомагати молоді пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях. Наша глибока повага вам,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком вітає з Днем працівників освіти! 01 жовтня 2021

Успішний фініш захистів кваліфікаційних робіт здобувачами освіти магістерського рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачами освіти магістерського рівня денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Оцінювала наукові здобутки магістрантів екзаменаційна комісія у складі викладачів каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний фініш захистів кваліфікаційних робіт здобувачами освіти магістерського рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 27 лютого 2023