Н У Х Т

Принади навчання в НУХТ презентував студентам Мирогощанського аграрного коледжу доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

08 листопада 2018

Принади навчання в НУХТ презентував студентам Мирогощанського аграрного коледжу доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Суттєвим резервом поповнення контингенту вступників у сьогоднішній складній демографічній ситуації, з відкритими державними кордонами ринку освітніх послуг і конкуренцією закладів вищої освіти України є випускники коледжів за спорідненим напрямом підготовки. Значна увага професійній орієнтації таких вступників приділяється в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ, зокрема на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів. Окрім тісної співпраці з коледжами, випускники яких традиційно здобувають освітній рівень «бакалавр» в нашому університеті, завдяки особистим контактам налагоджується співпраця за рахунок проведення профорієнтаційної роботи у аграрних коледжах навчальних закладів системи «Агроосвіта», які здійснюють підготовку фахівців спеціалізації «Виробництво і переробка продукції тваринництва».

Тож доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський презентував наш університет, Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ і кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів випускникам 2019 року Мирогощанськогоу аграрного коледжу.

Для заохочення майбутніх випускників до подальшого навчання в нашому університеті та здобуття освітнього рівня «бакалавр», викладач детально розповів про історію і традиції, усі переваги та можливості, які відкриваються перед студентами НУХТ.

Під час зустрічі студенти більше дізналися про організацію навчального процесу, проходження практики, умови проживання в гуртожитках, особливості студентського самоврядування, дозвілля, спорту, перспективи подальшого працевлаштування та багато інших переваг столичного життя. Завершилася зустріч запрошенням відвідати університет на День відкритих дверей та побажаннями подальших успіхів у навчанні.

Поїздка відбулася завдяки гостинності завідувача відділення «Технологія» Мирогощанського аграрного коледжу Валентини Сімак, першому проректору Володимиру Яровому і директору Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігорю Житнецькому.

Опублікований: 08-11-2018
Читайте також:
Розпізнавати фейкові новини навчилися першокурсники спеціальності «Журналістика»

Відбулася відкрита лекція «Фейк як явище сучасного інформаційного суспільства» доцентки кафедри маркетингу Юлії Соловйової з дисципліни «Теорія масової комунікації та інформації» для здобувачів 1 курсу спеціальності 061 «Журналістика». Викладачка розповіла про види та ознаки фейків у засобах масової комунікації, приділила особливу увагу процесу ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпізнавати фейкові новини навчилися першокурсники спеціальності «Журналістика» 14 квітня 2021

Штучний інтелект як інструмент для бізнесу

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачі освітньо-професійних програм «Технології харчування», «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції», «Технології в ресторанному господарстві» взяли участь у онлайн-лекції «Штучний інтелект як інструмент для бізнесу», організованій Prometheus у межах проєкту Ukr...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Штучний інтелект як інструмент для бізнесу 18 вересня 2025

Із сучасними технологіями підготовки та пакування питної води на базі ТОВ «Еталон» знайомилися майбутні фахівці пакувальної техніки

Студенти кафедри мехароніки та пакувальної техніки під керівництвом старших викладачів Анастасії Деренівської і Світлани Мироненко відвідали одне із провідних підприємств – ТОВ «Еталон-Україна», яке займається видобутком артезіанської води з шарів юрського геологічного горизонту. Вони мали можливість побачити обладнання для видобутку та підготовки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із сучасними технологіями підготовки та пакування питної води на базі ТОВ «Еталон» знайомилися майбутні фахівці пакувальної техніки 15 березня 2019

Стратегії успіху на основі сильних сторін особистості

Фахівці компанії Global-Mediator діляться власним досвідом з викладачами кафедри економіки праці та менеджменту і здобувачами ступенів «бакалавр», «магістр», «доктор філософі», що навчаються за освітніми програмами «Менеджмент», «Менеджмент персоналу» і «Менеджмент та адміністрування». 13 листопада 2024 р. директорка з талантів Олеся Лук'яненко пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стратегії успіху на основі сильних сторін особистості 14 листопада 2024