Н У Х Т

Принади навчання в НУХТ презентував студентам Мирогощанського аграрного коледжу доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

08 листопада 2018

Принади навчання в НУХТ презентував студентам Мирогощанського аграрного коледжу доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Суттєвим резервом поповнення контингенту вступників у сьогоднішній складній демографічній ситуації, з відкритими державними кордонами ринку освітніх послуг і конкуренцією закладів вищої освіти України є випускники коледжів за спорідненим напрямом підготовки. Значна увага професійній орієнтації таких вступників приділяється в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ, зокрема на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів. Окрім тісної співпраці з коледжами, випускники яких традиційно здобувають освітній рівень «бакалавр» в нашому університеті, завдяки особистим контактам налагоджується співпраця за рахунок проведення профорієнтаційної роботи у аграрних коледжах навчальних закладів системи «Агроосвіта», які здійснюють підготовку фахівців спеціалізації «Виробництво і переробка продукції тваринництва».

Тож доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський презентував наш університет, Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ і кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів випускникам 2019 року Мирогощанськогоу аграрного коледжу.

Для заохочення майбутніх випускників до подальшого навчання в нашому університеті та здобуття освітнього рівня «бакалавр», викладач детально розповів про історію і традиції, усі переваги та можливості, які відкриваються перед студентами НУХТ.

Під час зустрічі студенти більше дізналися про організацію навчального процесу, проходження практики, умови проживання в гуртожитках, особливості студентського самоврядування, дозвілля, спорту, перспективи подальшого працевлаштування та багато інших переваг столичного життя. Завершилася зустріч запрошенням відвідати університет на День відкритих дверей та побажаннями подальших успіхів у навчанні.

Поїздка відбулася завдяки гостинності завідувача відділення «Технологія» Мирогощанського аграрного коледжу Валентини Сімак, першому проректору Володимиру Яровому і директору Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігорю Житнецькому.

Опублікований: 08-11-2018
Читайте також:
Ліцей №142 на майстер-класі кафедри експертизи харчових продуктів

У березні 2024 р. був підписаний договір про співробітництво між нашим університетом і Ліцеєм № 142 м. Києва. Саме тому вже вдруге для ліцеїстів викладачками кафедри експертизи харчових продуктів, професоркою, академіком УАН Оксаною Шульгою та доценткою Анастасією Чорною був проведений майстер-клас. Цього разу на кафедру завітали дев’ятикласники р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ліцей №142 на майстер-класі кафедри експертизи харчових продуктів 15 травня 2024

Успішна атестація здобувачів бакалаврського ступеня за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»

14 лютого 2023 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся  атестаційний екзамен для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Очолювала екзаменаційну комісію завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна атестація здобувачів бакалаврського ступеня за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» 17 лютого 2023

Роботі з Web of Science та Scopus вчилися магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Магістерська робота – це вирішення хоча й невеликої, але реальної проблеми у галузі. А для цього необхідно мати найновішу інформацію про розробки у цій сфері досліджень. Основним джерелом такої інформації є наукові публікації як у вітчизняних, так і у зарубіжних фахових і науково-практичних виданнях. Більшість із них представлені не лише в бібліоте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роботі з Web of Science та Scopus вчилися магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 вересня 2020

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови

З 2016 року киянам віком від 14 до 35 років присуджується премія Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Цього року були відзначені 50 найкращих і талановитих кандидатів на присудження премії: 20 – за наукові досягнення, 15 – за творчі досягнення і 15 – за внесок у розвиток молодіжн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови 29 червня 2021