Н У Х Т

Міжкафедральна комплексна кваліфікаційна робота – погляд з різних точок зору

27 february 2024

Міжкафедральна комплексна кваліфікаційна робота – погляд з різних точок зору

23 лютого 2024 р. відбувся захист міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи «Дослідження технологічних процесів виготовлення харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів із впровадженням розроблених рекомендацій в умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області», здобувачами освітнього ступеня «Магістр» Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

До виконання міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» були залучені здобувачі, які навчалися за освітніми програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технології зберігання, консервування та переробки молока», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології органічних харчових продуктів», «Технології в ресторанному господарстві».

У представленні своєї роботи кожен здобувач висвітлив основні моменти та надав ґрунтовні роз’яснення щодо актуальності обраної тематики. Здобувачі навели результати дослідження процесів, що відбуваються під час ферментації молочно-рослинних сумішей у виробництві сиркових виробів і збагаченої молочної сироватки, розроблення нових рецептур хлібобулочних виробів, м’ясних продуктів, кондитерських кремів і мусів із використанням різних молочних продуктів. Здобувачка Юлія Бірюк підготувала доповідь і презентацію англійською мовою та відповіла на запитання, які їй поставили, також англійською мовою.

Підсумовуючи результати захисту кваліфікаційної роботи, голова Екзаменаційної комісії, начальниця технологічної лабораторії виробничих цехів № 7, 8 ТОВ «Київхліб», к.т.н. Тетяна Васильченко відзначила актуальність теми комплексної роботи, практичне значення результатів досліджень та високий рівень підготовки здобувачів. Результати представленої роботи також схвалили члени екзаменаційної комісії директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій, професорка Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Нєміріч, професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова та Олена Білик.

За результатами захисту всім здобувачам присвоєно освітній ступінь Магістр за спеціальністю 181 Харчові технології. Вітаємо й пишаємося нашими випускниками!

Published on: 27-02-2024
Read also:
Креативні підходи першокурсників до вирішення економічних проблем в Україні

30 травня 2019 року в Студентському клубі НУХТ відбувся батл між студентами І курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління з економіксу, який традиційно проводиться навесні викладачами кафедри економічної теорії. Кожна команда вразила суддів і вболівальників творчим підходом і креативністю в розв’язанні проблемного завдання «Рівень і...

READ YOURSELF

Креативні підходи першокурсників до вирішення економічних проблем в Україні 31 may 2019

Тренуємо навички менеджменту креативних індустрій

Наприкінці жовтня 13 здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 1-3 курсів і магістратури Навчально-наукового інституту економіки і управління стали стажерами на головній події молодіжної fashion-індустрії країни – Junior Fashion Week (JFW)2021 у КВЦ «Парковий». Протягом 3-х днів майбутні ейчари тренували навички організації м...

READ YOURSELF

Тренуємо навички менеджменту креативних індустрій 01 november 2021

Про ігристі вина від одного з кращих сомельє України дізналися здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

7 грудня 2021 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в онлайн-режимі відвідали вебінар «Ігристі вина: з чим поєднувати та як подавати» від головного сомельє «METRO Cash&Carry Ukraine», найкращого сомельє України 2014 року та члена Асоціації сомельє України Олексія Гіжко. Сомельє...

READ YOURSELF

Про ігристі вина від одного з кращих сомельє України дізналися здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 december 2021

Реальні pr-кампанії для маркетингу НУХТ від гуртківців «Інтелектуалу»

Нещодавно стартувала робота студентського наукового гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. «PR і реклама як складові маркетингової політики просування» – тема, що виявилася цікавою для здобувачів спеціальностей D5 «Маркетинг», D7 «Торгівля» та С7 «Журналістика» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Як і зазвичай, МасКотик Марк приніс майбутні...

READ YOURSELF

Реальні pr-кампанії для маркетингу НУХТ від гуртківців «Інтелектуалу» 23 september 2025