Н У Х Т

До здобуття чергового наукового ступеня готується доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

03 лютого 2021

До здобуття чергового наукового ступеня готується доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

2 лютого 2021 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся попередній розгляд науково-дослідної роботи доцента кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.05 – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.

Тема дослідження – «Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості», науковий консультант – завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, д.т.н., професор Валерій Мирончук.

На науковому семінарі були присутні завідувачі та викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, члени спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04, провідні науковці інших кафедр університету, Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України, Київського національного торговельно-економічного університету, Інституту технічної теплофізики Національної академії наук України, УкрНДІспиртбіопроду.

Здобувач обґрунтував важливість комплексних теоретичних та експериментальних досліджень із розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості. Він зазначив, що в основу роботи покладена науково-практична проблема, спрямована на вирішення важливих та актуальних для економіки України питань. Результати роботи впроваджені на багатьох лікеро-горілчаних і виноробних підприємствах України та широко використовуються в навчальному процесі НУХТ під час виконання науково-дослідних, кваліфікаційних і курсових робіт.

Під час обговорення роботи дисертант аргументовано відповів на всі питання та зауваження.

Офіційні рецензенти роботи – д.т.н., професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віктор  Маринченко, д.т.н., професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський, д.т.н., професор кафедри технології цукру і підготовки води Олена Грабовська зазначили, що дисертація Олега Кузьміна є завершеною науковою працею, у повній мірі відповідає вимогам до дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук, а також паспорту спеціальності  05.18.05 – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння, і може бути рекомендована до подання у спеціалізовану вчену раду.

За результатами наукового семінару було ухвалено, що враховуючи актуальність, теоретичну та практичну цінність і наукову новизну представленої дисертаційної роботи, після доопрацювання вона може бути рекомендована до захисту на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.05 – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння у спеціалізованій вченій раді.

Вітаємо Олега Кузьміна з подоланням чергової сходинки на шляху до сходження на науковий Олімп! Бажаємо творчої наснаги й успішного захисту дисертації! 

Опублікований: 03-02-2021
Читайте також:
Нові горизонти стажування управлінців персоналом

Нещодавно за сприяння в.о. завідувача кафедри економіки праці та менеджменту Тамари Березянко і начальника відділу міжнародних зв’язків НУХТ Ірини Воловик для управлінців персоналом 3 курсу була організована зустріч із представниками туроператора Ideas&Journey Travel, які презентували програму оплачуваного професійного стажування для студентів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти стажування управлінців персоналом 15 листопада 2018

Про авторські права в мережі Інтернет від здобувачів і викладачів кафедри маркетингу

Студентський науковий гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» продовжує активно працювати у форматі відеоконференцій. Нещодавно здобувачі разом із викладачами вкотре зібралися разом, щоб обговорити сучасні мейнстріми реклами та маркетингу. Головними учасниками онлайн-засідання стали студенти-рекламісти, а ініціатором цього цікавого івенту – виклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про авторські права в мережі Інтернет від здобувачів і викладачів кафедри маркетингу 19 листопада 2020

Особливості майбутньої фахової діяльності від професіонала своєї справи

До четвертокурсників кафедри біотехнології та мікробіології завітав начальник відділу промислової мікробіології ТОВ «Укрбіо» Артем Слободянюк. Цей креативний професіонал у рамках лекції «Альтернативні методи мікробіологічного контролю» зумів відповісти на безліч питань, що хвилюють студентів: «З чим саме я працюватиму?», «А як все буде і чи вірно я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості майбутньої фахової діяльності від професіонала своєї справи 07 листопада 2019

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної та заочної скороченої форми навчання

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної та заочної скороченої форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Щоб досягнути поставленої мети і захистити дипломні проекти вчасно студенти наполегливо працювали, застосув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної та заочної скороченої форми навчання 20 лютого 2017