Н У Х Т

До здобуття чергового наукового ступеня готується доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

03 лютого 2021

До здобуття чергового наукового ступеня готується доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

2 лютого 2021 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся попередній розгляд науково-дослідної роботи доцента кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.05 – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.

Тема дослідження – «Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості», науковий консультант – завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, д.т.н., професор Валерій Мирончук.

На науковому семінарі були присутні завідувачі та викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, члени спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04, провідні науковці інших кафедр університету, Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України, Київського національного торговельно-економічного університету, Інституту технічної теплофізики Національної академії наук України, УкрНДІспиртбіопроду.

Здобувач обґрунтував важливість комплексних теоретичних та експериментальних досліджень із розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості. Він зазначив, що в основу роботи покладена науково-практична проблема, спрямована на вирішення важливих та актуальних для економіки України питань. Результати роботи впроваджені на багатьох лікеро-горілчаних і виноробних підприємствах України та широко використовуються в навчальному процесі НУХТ під час виконання науково-дослідних, кваліфікаційних і курсових робіт.

Під час обговорення роботи дисертант аргументовано відповів на всі питання та зауваження.

Офіційні рецензенти роботи – д.т.н., професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віктор  Маринченко, д.т.н., професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський, д.т.н., професор кафедри технології цукру і підготовки води Олена Грабовська зазначили, що дисертація Олега Кузьміна є завершеною науковою працею, у повній мірі відповідає вимогам до дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук, а також паспорту спеціальності  05.18.05 – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння, і може бути рекомендована до подання у спеціалізовану вчену раду.

За результатами наукового семінару було ухвалено, що враховуючи актуальність, теоретичну та практичну цінність і наукову новизну представленої дисертаційної роботи, після доопрацювання вона може бути рекомендована до захисту на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.05 – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння у спеціалізованій вченій раді.

Вітаємо Олега Кузьміна з подоланням чергової сходинки на шляху до сходження на науковий Олімп! Бажаємо творчої наснаги й успішного захисту дисертації! 

Опублікований: 03-02-2021
Читайте також:
На кого має бути схожим рекламний герой: лайфхаки від здобувачів кафедри маркетингу

Студентський гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» продовжив свою роботу, і цього разу дослідження знову стосувались реклами й копірайтингу. Копірайтер і цільова аудиторія: хто вони один для одного? Яка роль відводиться рекламному герою у заочному діалозі копірайтера і споживачів? І на кого має бути схожим цей загадковий герой, щоб рекламне пові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кого має бути схожим рекламний герой: лайфхаки від здобувачів кафедри маркетингу 03 жовтня 2022

Актуальні питання консервної і борошномельно-круп’яної промисловостей

Науково-технічна бібліотека продовжує знайомити користувачів із актуальними питаннями розвитку промисловості, стандартизації, теорії, методик і практик, обладнання, охорони праці на виробництві тощо. Серед новинок науково-допоміжних бібліографічних покажчиків – «Консервна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід» і «Бор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання консервної і борошномельно-круп’яної промисловостей 15 липня 2020

Деталізація концепції державного забезпечення якості лікарських засобів від фахівчині корпорації «Артеріум»

У рамках вивчення дисциплін «Технології мікробного синтезу лікарських засобів» і «Промислова технологія лікарських засобів» майбутні фахівці-біотехнологи третього курсу навчання не оминули нагоди скористатися запрошенням відвідати гостьову лекцію від колишньої студентки нашого університету Анастасії Бондаренко. Зустріч відбулася в онлайн-режимі на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Деталізація концепції державного забезпечення якості лікарських засобів від фахівчині корпорації «Артеріум» 11 червня 2021