Н У Х Т

Навчання, наближене до реальної професійної діяльності

20 вересня 2022

Навчання, наближене до реальної професійної діяльності

Освітній процес у відокремленому структурному підрозділі «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» максимально наближений до реальної професійної діяльності.

15 вересня 2022 р. здобувачі освіти групи БО-3, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування», відвідали Обласне управління Державної казначейської служби України у Львівській області.

Метою заняття-екскурсії, яке провела викладачка циклової комісії обліку і оподаткування Ніна Бублікова, було набуття практичних знань із дисципліни «Казначейська справа». Студенти також мали змогу поспілкуватися з головою ДКСУ у Львівській області Петром Могиляком.

Колектив коледжу щиро вдячний керівництву і співробітникам установи за співпрацю і можливість наблизити освітній процес до реальних умов роботи майбутніх обліково-економічних фахівців. 

Опублікований: 20-09-2022
Читайте також:
Пріоритетні напрямки та стратегічні орієнтири розвитку визначили на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

13 вересня 2018 р. відбулися загальні збори трудового колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, на яких були присутні науково-педагогічні працівники і співробітники п’яти кафедр: технології ресторанної і аюрведичної продукції; готельно-ресторанної справи; туристичного та готельного бізнесу; безпеки життєдіяльності; іноземн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пріоритетні напрямки та стратегічні орієнтири розвитку визначили на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 14 вересня 2018

Майстер-клас від бар-менеджера трендового закладу ресторанного господарства для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» лекторкою, доценткою кафедри готельно-ресторанної справи Ольгою Пушкою був організований майстер-клас з барного мистецтва. Його проводив бар-менеджер автентичного закладу ресторанного господарства «П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від бар-менеджера трендового закладу ресторанного господарства для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 11 жовтня 2023

Чергова гостьова лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Завдяки співпраці зі Словацьким сільськогосподарським університетом у м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra) на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва, PhD Еви Іванісової. Тема лекції стосувалася одного з найпопулярніш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова гостьова лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 06 листопада 2023

Тренером із ресурсоефективного ощадливого виробництва виступив викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

28 травня 2021 р. доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ Олексій Пилипенко виступив тренером у онлайн-тренінгу «Впровадження ресурсоефективного ощадливого виробництва в промисловості та HoReCa», що проводився Мережею центрів інформаційної підтримки бізнесу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренером із ресурсоефективного ощадливого виробництва виступив викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 31 травня 2021