Н У Х Т

Інтерактивна гра або маленька вистава від наших маркетологів

29 травня 2023

Інтерактивна гра або маленька вистава від наших маркетологів

Травневі пари обіцяють багато цікавого, адже сонячна погода, насичені аромати весняних квітів і цвіт київських каштанів сповнюють емоцій та надихають на креатив.

Студенти-маркетологи зібралися разом на парі з «Маркетингу в галузях і сферах діяльності», щоб прокачати Soft і Hard Skills, а також краще зрозуміти майбутніх клієнтів у дії. Сегментація за системою VALS дозволяє отримати комплексний портрет споживача за рядом ознак. А як ефективніше зрозуміти клієнтів, аніж самим увійти в їх ролі? Саме це і зробили майбутні маркетологи. У результаті вийшла цікава гра, що в живій взаємодії перетворилась на маленьку виставу SERVEACTION.

Наші здобувачі обрали послуги кав’ярні, і не випадково, адже серед них виявився справжній спеціаліст своєї справи, бариста із досвідом Едуард Продан. Едуард не лише продемонстрував якісний сервіс, але й вміло проявив гнучкість взаємодії з клієнтами, адаптуючись під різні типи людей.

У свою чергу виконавці інших ролей – клієнти – також були на висоті. Анастасія Лактіонова, клієнт-Новатор, вміло поєднала три ключові мотиви VALS, що є нелегким завданням, адже лише новатори одночасно керуються трьома мотивами. Не менш цікавим було завдання у Євгена Палія та Володимира Розтопіри – виконати роль Уцілілих, які при здійсненні покупок не керувались жодним мотивом, але все ж виявилися чудовими клієнтами кав’ярні. Незвичне поєднання протилежностей – Експериментатор, що прагне драйву, і жорсткий консервативний Послідовник – Ірина Рибалкіна та Анна Лещенко: дівчата чудово зіграли ролі онучки і бабусі, що завітали до сучасної кав’ярні. Не обійшлось, звісно, і без солодкого смаку гумору. Ще одна пара відвідувачів – розсудливий Мислитель та необмежений у доходах Успішний – Дарина Юхимович і Аліна Костриця змусили баристу відповідати на найскладніші питання щодо коктейлів аби надати належний рівень сервісу. Валентин Федорченко вміло зіграв клієнта-Старанного з усіма його незвичними особливостями. Чудово виконала свою роль Вікторія Грицай, зобразивши розсудливого, але сповненого романтичних емоцій, Творця-інтроверта, що під вечір завітав до кав’ярні на чашечку кави.

Як показав цей досвід, наші маркетологи не лише першокласні спеціалісти у будь-якій сфері, але й чудові актори і акторки.

Опублікований: 29-05-2023
Читайте також:
Учасники біотехнологічних студій – у Корпорації «Артеріум»: досвідом діляться професіонали!

Третій день біотехнологічних студій пройшов у Корпорації «Артеріум». Керівництво та співробітники корпорації мріють, щоб фармацевтична галузь приваблювала сучасну молодь, саме тому вважають, що бізнесу необхідно підтримувати подібні проєкти. На початку зустрічі головний хімік-аналітик АТ «Київмедпрепарат» Корпорації «Артеріум» Юрій Слюсар провів с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники біотехнологічних студій – у Корпорації «Артеріум»: досвідом діляться професіонали! 30 жовтня 2023

Актуальне поповнення книжкової полички

Вийшла друком колективна монографія «Мікробіологічні та фізико-хімічні основи виробництва твердих сирів» авторства науковців-викладачів Інституту післядипломної освіти НУХТ – кандидатки технічних наук Алли Бовкун, кандидатки технічних наук Наталії Шульги та докторки технічних наук Оксани Науменко. У монографії наведена характеристика харчової та б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальне поповнення книжкової полички 15 січня 2024

Гостьова онлайн-лекція англійською мовою на кафедрі технології консервування

На запрошення доцентки кафедри технології консервування Світлани Матко гостьову онлайн-лекцію «Функціональні крохмалі для розбудови текстури харчових продуктів» англійською мовою прочитав дуже досвідчений спеціаліст, кандидат хімічних наук, менеджер з розвитку бізнесу компанії «Ingredion», відповідальний за ринки, що розвиваються Сергій Даценко. Л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція англійською мовою на кафедрі технології консервування 26 листопада 2021

Лабораторне заняття для слухачів підготовчих курсів НУХТ

Усі здобувачі освіти нашого університету добре знають, що на лабораторних заняттях закріплюється теоретичний лекційний матеріал, набуваються необхідні в професійному житті навички. З метою ознайомлення слухачів підготовчих курсів НУХТ з традиціями проведення лабораторних занять, викладачі кафедри харчової хімії провели 22 березня 2025 року лаборато...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття для слухачів підготовчих курсів НУХТ 24 березня 2025