Н У Х Т

Інтерактивна гра або маленька вистава від наших маркетологів

29 травня 2023

Інтерактивна гра або маленька вистава від наших маркетологів

Травневі пари обіцяють багато цікавого, адже сонячна погода, насичені аромати весняних квітів і цвіт київських каштанів сповнюють емоцій та надихають на креатив.

Студенти-маркетологи зібралися разом на парі з «Маркетингу в галузях і сферах діяльності», щоб прокачати Soft і Hard Skills, а також краще зрозуміти майбутніх клієнтів у дії. Сегментація за системою VALS дозволяє отримати комплексний портрет споживача за рядом ознак. А як ефективніше зрозуміти клієнтів, аніж самим увійти в їх ролі? Саме це і зробили майбутні маркетологи. У результаті вийшла цікава гра, що в живій взаємодії перетворилась на маленьку виставу SERVEACTION.

Наші здобувачі обрали послуги кав’ярні, і не випадково, адже серед них виявився справжній спеціаліст своєї справи, бариста із досвідом Едуард Продан. Едуард не лише продемонстрував якісний сервіс, але й вміло проявив гнучкість взаємодії з клієнтами, адаптуючись під різні типи людей.

У свою чергу виконавці інших ролей – клієнти – також були на висоті. Анастасія Лактіонова, клієнт-Новатор, вміло поєднала три ключові мотиви VALS, що є нелегким завданням, адже лише новатори одночасно керуються трьома мотивами. Не менш цікавим було завдання у Євгена Палія та Володимира Розтопіри – виконати роль Уцілілих, які при здійсненні покупок не керувались жодним мотивом, але все ж виявилися чудовими клієнтами кав’ярні. Незвичне поєднання протилежностей – Експериментатор, що прагне драйву, і жорсткий консервативний Послідовник – Ірина Рибалкіна та Анна Лещенко: дівчата чудово зіграли ролі онучки і бабусі, що завітали до сучасної кав’ярні. Не обійшлось, звісно, і без солодкого смаку гумору. Ще одна пара відвідувачів – розсудливий Мислитель та необмежений у доходах Успішний – Дарина Юхимович і Аліна Костриця змусили баристу відповідати на найскладніші питання щодо коктейлів аби надати належний рівень сервісу. Валентин Федорченко вміло зіграв клієнта-Старанного з усіма його незвичними особливостями. Чудово виконала свою роль Вікторія Грицай, зобразивши розсудливого, але сповненого романтичних емоцій, Творця-інтроверта, що під вечір завітав до кав’ярні на чашечку кави.

Як показав цей досвід, наші маркетологи не лише першокласні спеціалісти у будь-якій сфері, але й чудові актори і акторки.

Опублікований: 29-05-2023
Читайте також:
Удосконалення кваліфікаційних робіт магістрантів обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

16 вересня 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося засідання робочої групи у складі: завідувачки кафедри Олександри Нєміріч, професора Олега Кузьміна, доценток Ірини Корецької, Наталії Ющенко, Ірини Силки та старшої викладачки Олени Матиящук. Робоча група зібралася для обговорення шляхів удосконалення змісту ква...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалення кваліфікаційних робіт магістрантів обговорили на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 вересня 2022

Разом до формування профільної освіти: у колі партнерів університету – ліцей №33 м. Києва

На початку нового навчального року до кола наших партнерів доєднався ще один заклад загальної середньої освіти – ліцей №33 Голосіївського району м. Києва. 30 серпня в університеті відбулася спільна нарада, у якій взяли участь ректор Олександр Шевченко, проректори, директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвинен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Разом до формування профільної освіти: у колі партнерів університету – ліцей №33 м. Києва 02 вересня 2024

Великий пекарський турнір у Смілі

Завершенням навчальної практики студентів-технологів спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ став конкурс фахової майстерності «Великий пекарський турнір». Традиційно, четвертий рік поспіль, студенти 3 курсу змагаються у виготовленні та оздобленні кондит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великий пекарський турнір у Смілі 27 квітня 2018

Гостьові лекції від практиків тривають

У рамках лекційних занять із дисциплін «Технології продукції ресторанного господарства» і «Проєктування та дизайн закладів ресторанного господарства» відбувся лекторій від співвласника компанії «Дідо Джозеф» Андрія Свірського. Модераторами зустрічі були доцентка кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко, старша викладачка О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьові лекції від практиків тривають 18 жовтня 2021