Н У Х Т

Наші здобувачки гідно представили Україну на конкурсі у Франції

04 березня 2025

Наші здобувачки гідно представили Україну на конкурсі у Франції

Уже третій рік поспіль здобувачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства на запрошення Ministere de l'agriculture et de la souverainete alimentaire беруть участь у Конкурсі молодих дегустаторів вина на Salon International De L’ Agriculture у Парижі. У цьому році Україну представляли здобувачки освітньої програми «Харчові технології», четвертокурсниця Владислава Мильникова і другокурсниця Марія Литовченко.

Для 64 конкурсантів із 19 європейських країн були підготовлені складні завдання, які передбачали аналіз вина за багатьма критеріями «наосліп» – ретельний сенсорний опис, визначення віку, регіону, апелясьйону, цінової категорії.

Було надзвичайно складно, проте наші дівчата гідно пройшли всі випробування! Вітаємо наших конкурсантів та їх керівницю, професорку Марину Білько! Бажаємо успіхів і подальшого розвитку в опануванні дегустаційного мистецтва вина!

Опублікований: 04-03-2025
Читайте також:
Магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ

Заняття за темою «Інструментальні методи дослідження» ‒ вагома частина обов’язкової навчальної дисципліни «Прикладні методи досліджень у ресторанному господарстві», яка викладається магістрам освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» професоркою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» у Проблемній науково-дослідній лабораторії НУХТ 25 жовтня 2023

Підготовка до виборів ректора університету триває

3 березня відбулося чергове засідання Організаційного комітету з підготовки до виборів ректора НУХТ. На початку засідання голова Оргкомітету, перший проректор Володимир Яровий проінформував членів Оргкомітету про те, що розроблені положення щодо організації виборів погоджені Профкомом НУХТ, затверджені вченою радою університету, введені у дію нака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підготовка до виборів ректора університету триває 03 березня 2020

Відповідальний вибір

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» здобувачі вищої освіти мають право на вибір навчальних дисциплін у межах, передбачених освітньою програмою та навчальним планом. Від учора в університеті розпочалося електронне голосування наших здобувачів щодо їх вибору своєї освітньої траєкторії на наступний навчальний рік. А передували цьому зустріч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідальний вибір 08 червня 2022

Члени наукового студентського гуртка «Експерти» апробовують результати своїх досліджень

Молоді науковці кафедри експертизи харчових продуктів, які є членами наукового студентського гуртка «Експерти», апробовують результати своїх досліджень на міжнародних і всеукраїнських наукових конференціях. У збірниках матеріалів ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Стратегічно-інноваційний розвиток суб’єктів економічної системи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Члени наукового студентського гуртка «Експерти» апробовують результати своїх досліджень 09 грудня 2019