Н У Х Т

Наші здобувачки гідно представили Україну на конкурсі у Франції

04 march 2025

Наші здобувачки гідно представили Україну на конкурсі у Франції

Уже третій рік поспіль здобувачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства на запрошення Ministere de l'agriculture et de la souverainete alimentaire беруть участь у Конкурсі молодих дегустаторів вина на Salon International De L’ Agriculture у Парижі. У цьому році Україну представляли здобувачки освітньої програми «Харчові технології», четвертокурсниця Владислава Мильникова і другокурсниця Марія Литовченко.

Для 64 конкурсантів із 19 європейських країн були підготовлені складні завдання, які передбачали аналіз вина за багатьма критеріями «наосліп» – ретельний сенсорний опис, визначення віку, регіону, апелясьйону, цінової категорії.

Було надзвичайно складно, проте наші дівчата гідно пройшли всі випробування! Вітаємо наших конкурсантів та їх керівницю, професорку Марину Білько! Бажаємо успіхів і подальшого розвитку в опануванні дегустаційного мистецтва вина!

Published on: 04-03-2025
Read also:
Викладачки університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості»

30 червня 2025 року викладачки університету, доцентка Тетяна Янюк і професорка Галина Поліщук взяли участь у засіданні експертної комісії конкурсу «Столичний стандарт якості» з оцінювання якості продукції і спроможності її виробництва на підприємствах, розташованих у м. Києві. Щорічний конкурс «Столичний стандарт якості» Київська торгово-промислов...

READ YOURSELF

Викладачки університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості» 02 july 2025

Про ігристі вина від одного з кращих сомельє України дізналися здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

7 грудня 2021 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в онлайн-режимі відвідали вебінар «Ігристі вина: з чим поєднувати та як подавати» від головного сомельє «METRO Cash&Carry Ukraine», найкращого сомельє України 2014 року та члена Асоціації сомельє України Олексія Гіжко. Сомельє...

READ YOURSELF

Про ігристі вина від одного з кращих сомельє України дізналися здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 december 2021

Викладачка НУХТ – серед експертів, що здійснюватимуть відбір «амбасадорських» вин

Фахівці всіх галузей продовжують докладати усіх зусиль, щоб підтримувати національну економіку України. Не виняток і українські винороби, які не лише виробляють якісну, конкурентоспроможну продукцію, але й опікуються презентацією України перед усією світовою спільнотою як виноробної держави з багатою скарбницею національного виноробства. На 30-31 ...

READ YOURSELF

Викладачка НУХТ – серед експертів, що здійснюватимуть відбір «амбасадорських» вин 16 august 2022

Як у НУХТі День вишиванки відзначали…

18 травня українці відзначили День вишиванки-2023. У нашому університеті це чи не найулюбленіше свято. Різнобарв’ям кольорів, орнаментів і візерунків заповнилися навчальні корпуси, тепла атмосфера і щирі посмішки, флешмоби і фотосесії і, звичайно ж, святковий концерт, підготовлений фахівцями Студентського центру патріотичного виховання та розвитку ...

READ YOURSELF

Як у НУХТі День вишиванки відзначали… 19 may 2023