Н У Х Т

Нове партнерство – нові горизонти для студентів і випускників!

07 april 2025

Нове партнерство – нові горизонти для студентів і випускників!

Маємо за честь представити наших нових партнерів і друзів – фармацевтичну компанію Nikopharm. Випускники та студенти університету добре зарекомендували себе на різних посадах і позитивно оцінюють підприємство. Днями у цьому переконалися викладачі кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, відвідавши Nikopharm, де ознайомилися з виробництвом, поспілкувалися з випускниками і студентами, а на семінарі з представниками адміністрації розглянули актуальні питання співпраці, зокрема, можливості для студентів поєднувати навчання із роботою.

Nikopharm вперше в Україні почав виготовляти ін’єкційні препарати та інші лікарські засоби у полімерних ампулах за технологією BFS. Історія підприємства непроста і гідна пошани – виробничі потужності, розташовані у Макіївці, були втрачені під час російської агресії у 2014 році. Nikopharm практично з нуля збудував новий завод у Броварах, згуртував новий колектив, довів свою відповідність фармацевтичним стандартам якості, наново налаштував виробництво лікарських засобів і біологічно-активних добавок. Нині це – інноваційне підприємство, яке створює нові робочі місця і виготовляє оригінальні лікарські засоби, за багатьма властивостями затребувані на фронті.

Викладачам було приємно чути про успіхи наших випускників і студентів, зокрема, Костянтин Омеляненко вже очолює зміну, а нинішні студенти бакалаврату – Ілля Мельничук, Віталій Базилевський і Олександр Кириченко впевнено демонструють свої вміння та знання.

Фахівці Nikopharm ознайомили науково-педагогічних працівників із основними цехами – водопідготовки, виробництва та пакування ін’єкційних препаратів, фізико-хімічною та мікробіологічною лабораторією. Наші викладачі особливо вдячні за можливість вивчення інноваційних технологій і обладнання для виробництва ін’єкційних препаратів у полімерних ампулах.

На семінарі, де були присутні викладачі кафедри, керівник Nikopharm Андрій Лисицький та провідні фахівці підприємства, обговорили спільні зусилля з підготовки майбутніх фахівців, разом опрацювали модель, за якої підприємство сприятиме та мотивуватиме наших студентів до навчання.

Віримо, ця зустріч – новий старт, нові можливості та перспективи для успішної та конструктивної співпраці. Шануємо копітку працю колег-виробничників і щиро дякуємо за приділений нашим викладачам час.

Published on: 07-04-2025
Read also:
Університет і викладачі стають героями фахових публікацій

Нещодавно вийшло друком друге видання книги «Упаковка в українських реаліях». Її автор – засновник і головний редактор журналу «Упаковка» та засновник і перший президент Клубу пакувальників України Валерій Кривошей. Ця книга про минуле, сьогодення і майбутнє упаковки та української пакувальної промисловості. У ній переплітаються історичні факти, р...

READ YOURSELF

Університет і викладачі стають героями фахових публікацій 10 july 2023

Перші впевнені кроки до захисту диплому магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології завжди панує творча наукова атмосфера. Тут студенти-магістранти не «пролежують боки» увесь семестр й не хапаються за дипломний проект в останні дні, а вже з вересня починають плідну працю. Й починають, як водиться, з того, що обирають майбутню тему свого магістерського диплому. Але, магістранти зізнаються, щ...

READ YOURSELF

Перші впевнені кроки до захисту диплому магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології 22 january 2019

Профком співробітників НУХТ вітає з професійним святом

Шановні наші освітяни! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Наша глибока повага вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України. Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для...

READ YOURSELF

Профком співробітників НУХТ вітає з професійним святом 30 september 2022

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу

Не зважаючи на складні умови сьогодення, наукова спільнота кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами вищої освіти впевнено продовжують тримати освітній фронт і підтримувати Збройні Сили України! Студенти другого і третього курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анна Огієнко, Андрій Довгаюк, Вікторія Ковальчук, Катерин...

READ YOURSELF

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу 13 december 2022