Н У Х Т

Фінський досвід викладання – у навчальний процес НУХТ! [ожидает перевода]

08 october 2019

Фінський досвід викладання – у навчальний процес НУХТ! [ожидает перевода]

«Вік живи, вік учись» – каже відоме українське прислів’я. Саме тому, з метою обміну досвідом викладання англійської мови доцент кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук’янець вирушила до Західно-Фінляндського коледжу в м. Гуйттінен у Фінляндії для проходження стажування за кордоном.

7 жовтня запрошені учасники мали можливість поспілкуватися з мером міста та офіційним представником з питань освіти. Під час зустрічі фіни розповідали не лише про досягнення своєї системи освіти, але й також сповістили про деякі труднощі, з якими вони зіткнулися нещодавно, та способи їх подолання. Фінський досвід із залучення випускників шкіл до навчання в університетах, а також досвід використання інноваційних комп’ютерних технологій є вкрай важливим для українців.

Наші викладачі вдячні фінам за гостинність!

Published on: 08-10-2019
Read also:
Учетверте на базі нашого університету відбулася Міжнародна Літня Школа Жана Моне

25 червня вже традиційно (вчетверте) на базі нашого університету відбулася Міжнародна Літня Школа Жана Моне. Цього року захід вперше пройшов у форматі онлайн-конференції, але такий формат теж має свої переваги – у ньому взяли участь представники Чехії, Фінляндії, Індії, Нігерії. Відкрив роботу Міжнародної Літньої Школи проректор нашого університе...

READ YOURSELF

Учетверте на базі нашого університету відбулася Міжнародна Літня Школа Жана Моне 26 june 2020

Про сучасні підходи в технології стабілізації вин дізналися здобувачі освіти від фахівця галузі

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова онлайн-лекція «Сучасні підходи в технології стабілізації вин», яку в рамках навчальних дисциплін модуля 4 «Технологія вина з винограду» та «Інновації в технологіях продуктів бродіння і виноробства» прочитав директор компанії СП ТОВ «КОНТ-2» Юрій Кепканов.  Крім здобувачів...

READ YOURSELF

Про сучасні підходи в технології стабілізації вин дізналися здобувачі освіти від фахівця галузі 15 november 2021

Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ

8 вересня у дистанційному форматі відбулося засідання секції Наукової ради Міністерства освіти і науки України за фаховим напрямом «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології». Оскільки науковці НУХТ – визнані авторитети, а секція є профільною для спеціальностей нашого вишу, її очолює проректор з наукової роботи НУХТ, профес...

READ YOURSELF

Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ 09 september 2020