Н У Х Т

Завершилася ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

17 лютого 2020

Завершилася ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася ознайомлювально-виробнича практика для студентів ІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Під час практики студенти разом із керівниками практики, доцентом Анною Грищенко, асистентами Юлією Звягінцевою-Семенець, Людмилою Бурченко та Оксаною Онофрійчук відвідали сучасний потужний хлібозавод ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс» у м. Крушинка Київської області.

На підприємстві виробляють широкий асортимент хлібобулочних і кондитерських виробів за традиційними технологіями. Новітнє обладнання, встановлене на підприємстві, забезпечує високу якість продукції. Студенти оглянули лінії виробництва булочних виробів, житньо-пшеничних сортів хліба на густих і рідких заквасках, тостового хліба, механізовані лінії виробництва булочок із начинкою. Особливо зацікавила студентів потоково-механізована лінія виробництва батонів, оснащена роботизованою системою приготування опари та тіста періодичним способом.

Про історію підприємства, його діяльність і технології розповіла провідний технолог Богдана Дахно, яка також відповіла на запитання студентів про організацію виробництва, контроль якості сировини та готової продукції. Корисною для здобувачів була інформація про умови працевлаштування та роботи студентів.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює вдячність керівництву підприємства за підтримку в організації практики, адже практична підготовка майбутніх фахівців має велике значення для їх професійного зростання, набуття практичних навичок і розширення кола знань.

Опублікований: 17-02-2020
Читайте також:
Практична підготовка як фактор підвищення конкурентоздатності майбутніх випускників

Практична підготовка є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми «Харчові технології». Вона відіграє важливу роль у підготовці майбутніх спеціалістів, адже дозволяє здобувачам освіти посилити формування своїх професійних навичок, здобути практичний досвід, зрозуміти потреби ринку праці та краще підготуватися до майбутньої кар’єри на підпр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична підготовка як фактор підвищення конкурентоздатності майбутніх випускників 07 грудня 2023

Університет розширює горизонти співпраці з бізнесом: підписано договір із «Сілвер Сервіс Груп»

Наш університет продовжує активну взаємодію з представниками бізнесу задля створення ефективного простору для розвитку інновацій, практичної підготовки студентів і трансферу технологій. Важливим кроком у цьому напрямі стало підписання договору про співпрацю між НУХТ і ТОВ «Сілвер Сервіс Груп». Ініціаторами партнерства виступили представники обох с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет розширює горизонти співпраці з бізнесом: підписано договір із «Сілвер Сервіс Груп» 13 червня 2025

У кадрі – осінь

Осінь добігає кінця, але не закінчуються цікаві й різноманітні студентські ініціативи. Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю надихнулися красою осені й влаштували черговий челендж. Якою була для них цьогорічна осінь, можуть розповісти їхні осінні світлини, адже кожний бажаючий зміг узяти участь у конкурсі «Моє осіннє фото», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У кадрі – осінь 29 листопада 2021

Попередній захист

27 грудня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Розробка безглютенових макаронних виробів» аспіранта Олександра Рожно. Науковий керівник – професор кафедри Віра Юрчак. Метою представленої роботи є наукове обґрунтування доцільності використання кукурудзяного борошна тонкого по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Попередній захист 28 грудня 2017