Н У Х Т

Завершилася ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

17 лютого 2020

Завершилася ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася ознайомлювально-виробнича практика для студентів ІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Під час практики студенти разом із керівниками практики, доцентом Анною Грищенко, асистентами Юлією Звягінцевою-Семенець, Людмилою Бурченко та Оксаною Онофрійчук відвідали сучасний потужний хлібозавод ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс» у м. Крушинка Київської області.

На підприємстві виробляють широкий асортимент хлібобулочних і кондитерських виробів за традиційними технологіями. Новітнє обладнання, встановлене на підприємстві, забезпечує високу якість продукції. Студенти оглянули лінії виробництва булочних виробів, житньо-пшеничних сортів хліба на густих і рідких заквасках, тостового хліба, механізовані лінії виробництва булочок із начинкою. Особливо зацікавила студентів потоково-механізована лінія виробництва батонів, оснащена роботизованою системою приготування опари та тіста періодичним способом.

Про історію підприємства, його діяльність і технології розповіла провідний технолог Богдана Дахно, яка також відповіла на запитання студентів про організацію виробництва, контроль якості сировини та готової продукції. Корисною для здобувачів була інформація про умови працевлаштування та роботи студентів.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює вдячність керівництву підприємства за підтримку в організації практики, адже практична підготовка майбутніх фахівців має велике значення для їх професійного зростання, набуття практичних навичок і розширення кола знань.

Опублікований: 17-02-2020
Читайте також:
Освітній проект #Farmak_Lab – 2019: безцінний досвід!

Новорічні свята ще не розпочалися, а студенти НУХТ уже отримали свої подарунки від Святого Миколая, який напередодні завітав до АТ «Фармак». Забувши про всі прикмети, в п’ятницю 13-го грудня вони стояли перед дверима АТ «Фармак» і думали, що ж цього року для них готує #Farmak_Lab. І це був подарунок безцінного досвіду. Найцінніші подарунки – не зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній проект #Farmak_Lab – 2019: безцінний досвід! 16 грудня 2019

Майбутні екологи вчаться досліджувати якість води та гранулометричний склад осадів

Проблемна науково-дослідна лабораторія університету має унікальне сучасне обладнання, яким можуть користуватися як знані науковці, так і молоді дослідники та здобувачі освіти. Також у здобувачів освіти НУХТ є можливість користуватися потужностями Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні екологи вчаться досліджувати якість води та гранулометричний склад осадів 08 листопада 2024

Колектив кафедри харчової хімії активно популяризує університет

Профорієнтаційна кропітка робота з майбутніми вступниками завжди була одним із найважливіших напрямів діяльності кафедри харчової хімії. Уже багато років викладачі організують різноманітні заходи для вступників з усієї України. Наші здобувачі із вдячністю згадують серію хімічних лекторіїв, хімічні олімпіади, що надавали переможцям додаткові бали пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри харчової хімії активно популяризує університет 24 вересня 2024

Мейнстріми копірайтингу: неймовірний вебінар від маркетологів-інтелектуалів

Студентський гурток «Інтелектуал» давно відкриває юні таланти кафедри маркетингу і стимулює здобувачів поєднувати креатив із наукою. Нещодавно студенти-маркетологи разом із викладачами зібралися на вересневому вебінарі-засіданні гуртка з темою «Мистецтво написання рекламних текстів». Як доповідачі у вебінарі взяли участь шість студентів спеціально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мейнстріми копірайтингу: неймовірний вебінар від маркетологів-інтелектуалів 28 вересня 2021