Н У Х Т

Завершилася ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

17 лютого 2020

Завершилася ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася ознайомлювально-виробнича практика для студентів ІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Під час практики студенти разом із керівниками практики, доцентом Анною Грищенко, асистентами Юлією Звягінцевою-Семенець, Людмилою Бурченко та Оксаною Онофрійчук відвідали сучасний потужний хлібозавод ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс» у м. Крушинка Київської області.

На підприємстві виробляють широкий асортимент хлібобулочних і кондитерських виробів за традиційними технологіями. Новітнє обладнання, встановлене на підприємстві, забезпечує високу якість продукції. Студенти оглянули лінії виробництва булочних виробів, житньо-пшеничних сортів хліба на густих і рідких заквасках, тостового хліба, механізовані лінії виробництва булочок із начинкою. Особливо зацікавила студентів потоково-механізована лінія виробництва батонів, оснащена роботизованою системою приготування опари та тіста періодичним способом.

Про історію підприємства, його діяльність і технології розповіла провідний технолог Богдана Дахно, яка також відповіла на запитання студентів про організацію виробництва, контроль якості сировини та готової продукції. Корисною для здобувачів була інформація про умови працевлаштування та роботи студентів.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює вдячність керівництву підприємства за підтримку в організації практики, адже практична підготовка майбутніх фахівців має велике значення для їх професійного зростання, набуття практичних навичок і розширення кола знань.

Опублікований: 17-02-2020
Читайте також:
Про Гідність, Незалежність і наших Героїв на заході доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш провела захід зі своїми підопічними – групою ХТ-І-11, присвячений Дню Гідності. З нагоди річниці небайдужа студентка з попередньої кураторської групи ХТ-IV-13 Анастасія Савка підготувала доповідь, в якій зупинилась на головних подіях нашо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про Гідність, Незалежність і наших Героїв на заході доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 09 грудня 2022

Вітаємо колектив кафедри фінансів з виходом у світ нового підручника!

Вийшов друком підручник «Банківська система» (частина перша) колективу авторів кафедри фінансів під керівництвом та загальною редакцією д.е.н. Лади Шірінян. Підручник складається із двох частин: «Банківська система України та її економічні основи» (ч. 1) й «Основи банківської справи. Банківські послуги та операції» (ч. 2). Автори спробували «очим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо колектив кафедри фінансів з виходом у світ нового підручника! 26 вересня 2019

Переведення на вакантні місця бюджету триватиме до 9 серпня

Переведення вступників до вишів на вакантні місця бюджету триватиме до 9 серпня. Це будуть ті місця, правом вступу на які не скористаються рекомендовані на них вступники. Подати документи, що підтверджують право на переведення, вступник має не пізніше 6 серпня. За всіма спеціальностями право на переведення мають ті вступники, в кого є передбачені...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переведення на вакантні місця бюджету триватиме до 9 серпня 31 липня 2019

Нове покоління магістрантів до реалізації освітньо-професійної програми готове!

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулася зустріч магістрантів І курсу з гаранткою освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», професоркою Галиною Сімахіною. Кафедра вперше реалізовуватиме освітньо-професійну програму для такої нестандартної групи – всі здобувачі мають різну базову підг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове покоління магістрантів до реалізації освітньо-професійної програми готове! 21 вересня 2023