Н У Х Т

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод»

12 лютого 2020

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод»

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» проходять практику студенти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів.

Наших практикантів привітно зустріли працівники підприємства та пояснили план проходження практики, після чого познайомили їх із роботою заводу.

Студенти дізналися про потужність підприємства, історію його заснування та особливості технологій і стадії виробництва продукції.

КМЗ збудований і введений в експлуатацію у 1949 році, а нині має виробничу потужність 6 тисяч тонн маргарину і 0,5 тисяч тонн майонезу на рік.

На території Київського маргаринового заводу функціонують 13 ділянок, із яких чотири – виробничі – маргаринова, майонезна, рафінаційна та олієзливна станція.

Впроваджуючи інновації, на заводі дбайливо ставляться до традицій виробництва. Традиційно майонез Київського маргаринового заводу не містить крохмалю і виготовляється за класичною технологією. Виробництво столового маргарину також залишається одним із головних напрямків у діяльності підприємства. Понад півсторіччя Київський маргариновий завод є «лабораторією» технологічних і маркетингових інновацій в олійно-жировій галузі. Тож у наших студентів є всі умови, аби ґрунтовно підкріпити практикою здобуті в університеті теоретичні знання.

Опублікований: 12-02-2020
Читайте також:
Відбулося завершальне у цьому навчальному році засідання Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося завершальне засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя з Сполучених Штатів Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Предметом обговорення стала цікава і актуальна для подорожуючих тема «Transportation in Ukraine and in the USA». Засідання  розпоча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося завершальне у цьому навчальному році засідання Еnglish speaking club 07 червня 2018

Про психологічну безпеку робочого середовища під час пандемії дізнавалися наші викладачі й здобувачі освіти

Складна епідеміологічна ситуація в країні та оголошення карантину торкнулися усіх сфер життєдіяльності людини. Усі роботодавці, працівники, здобувачі освіти, учні шкіл та їх батьки в умовах карантину зіштовхнулися із проблемою невизначеності стосовно умов і графіка роботи дистанційно. За підтримки голови Європейського співтовариства з охорони прац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про психологічну безпеку робочого середовища під час пандемії дізнавалися наші викладачі й здобувачі освіти 30 вересня 2020

Пропозиції працевлаштування від фармацевтичних виробників не закінчуються

Для магістрантів першого року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» знову випала чудова можливість дізнатися про ринок фармацевтичних компаній, а за тим і про можливість працевлаштування. Адже як не як, а у магістрантів-біотехнологів попереду новий щабель життя – пошук і влаштування на роботу за спеціальністю. Отож на цей раз н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пропозиції працевлаштування від фармацевтичних виробників не закінчуються 13 травня 2019

Практика, як можливість познайомитися зі своєю майбутньою професією ближче

2021 рік зустрів нас карантинними обмеженнями у зв’язку з пандемією. Однак, здобувачів IV курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» труднощами не злякати. Їм вдалося у цей непростий для всіх час отримати низку спеціальних навичок і нових знань під час проходження практики на різноманітних підприємствах. Олександр Кучеренко ближче зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика, як можливість познайомитися зі своєю майбутньою професією ближче 26 лютого 2021