Н У Х Т

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод»

12 лютого 2020

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод»

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» проходять практику студенти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів.

Наших практикантів привітно зустріли працівники підприємства та пояснили план проходження практики, після чого познайомили їх із роботою заводу.

Студенти дізналися про потужність підприємства, історію його заснування та особливості технологій і стадії виробництва продукції.

КМЗ збудований і введений в експлуатацію у 1949 році, а нині має виробничу потужність 6 тисяч тонн маргарину і 0,5 тисяч тонн майонезу на рік.

На території Київського маргаринового заводу функціонують 13 ділянок, із яких чотири – виробничі – маргаринова, майонезна, рафінаційна та олієзливна станція.

Впроваджуючи інновації, на заводі дбайливо ставляться до традицій виробництва. Традиційно майонез Київського маргаринового заводу не містить крохмалю і виготовляється за класичною технологією. Виробництво столового маргарину також залишається одним із головних напрямків у діяльності підприємства. Понад півсторіччя Київський маргариновий завод є «лабораторією» технологічних і маркетингових інновацій в олійно-жировій галузі. Тож у наших студентів є всі умови, аби ґрунтовно підкріпити практикою здобуті в університеті теоретичні знання.

Опублікований: 12-02-2020
Читайте також:
Англійська «з льодом»: студенти міксують знання та розмовну практику!

Днями відбувся черговий Speaking Club, який провела викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук. Тема зустрічі «Serving in the Bar» виявилася не лише цікавою, а й практичною, адже третьокурсниками спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (група ГС-3-5) відпрацьовували реальні комунікативні ситуації, які можуть статися п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англійська «з льодом»: студенти міксують знання та розмовну практику! 17 жовтня 2025

Роботі з Web of Science та Scopus вчилися магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Магістерська робота – це вирішення хоча й невеликої, але реальної проблеми у галузі. А для цього необхідно мати найновішу інформацію про розробки у цій сфері досліджень. Основним джерелом такої інформації є наукові публікації як у вітчизняних, так і у зарубіжних фахових і науково-практичних виданнях. Більшість із них представлені не лише в бібліоте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роботі з Web of Science та Scopus вчилися магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 вересня 2020

Демонстраційний центр «Шоколадна фабрика ROSHEN» відвідали студенти разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти групи ТХ-3-12ск Навчально-наукового інституту харчових технологій з наставником, доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали демонстраційний центр «Шоколадна фабрика ROSHEN». Спочатку вони переглянули пізнавальний фільм про історію та технологію виробництва шоколаду. Студентів також ознайомил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Демонстраційний центр «Шоколадна фабрика ROSHEN» відвідали студенти разом із доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 16 грудня 2019

Від нових підходів регуляції біологічної активності до біотехнологічного синтезу їжі: робота секції «Біотехнології та біоінженерія»

6 квітня у межах 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» працювала секція «Біотехнології та біоінженерія», де свої наукові доробки презентували магістранти та здобувачі бакалаврату кафедри біотехнології і мікробіології. Також вони оф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від нових підходів регуляції біологічної активності до біотехнологічного синтезу їжі: робота секції «Біотехнології та біоінженерія» 07 квітня 2023