Н У Х Т

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод»

12 лютого 2020

Ознайомлення з технологіями та обладнанням на виробництві у рамках практики на ПрАТ «Київський маргариновий завод»

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» проходять практику студенти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів.

Наших практикантів привітно зустріли працівники підприємства та пояснили план проходження практики, після чого познайомили їх із роботою заводу.

Студенти дізналися про потужність підприємства, історію його заснування та особливості технологій і стадії виробництва продукції.

КМЗ збудований і введений в експлуатацію у 1949 році, а нині має виробничу потужність 6 тисяч тонн маргарину і 0,5 тисяч тонн майонезу на рік.

На території Київського маргаринового заводу функціонують 13 ділянок, із яких чотири – виробничі – маргаринова, майонезна, рафінаційна та олієзливна станція.

Впроваджуючи інновації, на заводі дбайливо ставляться до традицій виробництва. Традиційно майонез Київського маргаринового заводу не містить крохмалю і виготовляється за класичною технологією. Виробництво столового маргарину також залишається одним із головних напрямків у діяльності підприємства. Понад півсторіччя Київський маргариновий завод є «лабораторією» технологічних і маркетингових інновацій в олійно-жировій галузі. Тож у наших студентів є всі умови, аби ґрунтовно підкріпити практикою здобуті в університеті теоретичні знання.

Опублікований: 12-02-2020
Читайте також:
Як стати успішним у виборі майбутньої роботи дізналися магістри-біотехнологи

Закінчення навчання і отримання диплому вже не за горами. Саме тому магістри першого року навчання, які навчаються за освітньою програмою «Фармацевтична біотехнологія», та бакалаври четвертого року навчання вже сьогодні задаються питанням працевлаштування в провідних фармацевтичних компаніях України. Які навички потрібно мати для того, щоб почати ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як стати успішним у виборі майбутньої роботи дізналися магістри-біотехнологи 22 квітня 2019

Вокаліст Волинського коледжу НУХТ – срібний призер обласного конкурсу української патріотичної пісні

Два дні поспіль у місті Луцьку тривав обласний конкурс патріотичної пісні «Срібні дзвіночки», що проводився Волинським державним центром естетичного виховання учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів спільно з управлінням освіти і науки обласної державної адміністрації. У заході взяли участь учні загальноосвітніх шкіл, ліц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вокаліст Волинського коледжу НУХТ – срібний призер обласного конкурсу української патріотичної пісні 03 лютого 2020

У німецькій компанії «Festo» успішно підвищила кваліфікацію асистент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

З 14 по 17 липня 2020 року асистент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Ольга Горчакова пройшла курси підвищення кваліфікації за темою «Програмування контроллерів  SIMATIC S7-1200, S7-1500» у навчальному центрі  німецької компанії «Festo». Метою навчання було ознайомлення з принципами роботи  новітніх мехатронних систем автоматизації на баз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У німецькій компанії «Festo» успішно підвищила кваліфікацію асистент кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 27 липня 2020

Історію виникнення, традиції, прикмети і святкування Дня святого Миколая досліджували здобувачі

16 грудня старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Сподинюк провела в групі ТУ 2-12а виховний захід, присвячений Дню святого Миколая, який є невід’ємною частиною української культури та історії, знати яку не лише важливо, а й цікаво. Нині традиція святкувати цей день відроджується по всій Україні. Свято відзначатиметь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історію виникнення, традиції, прикмети і святкування Дня святого Миколая досліджували здобувачі 16 грудня 2020