Н У Х Т

З початком практики, шановне студентство!

13 січня 2020

З початком практики, шановне студентство!

У нашому університеті велика увага приділяється практичній підготовці здобувачів вищої освіти, адже саме під час проходження практики студент не лише знайомиться з підприємством галузі, але й упевнюється у правильності обраної професії, набуває виробничих навичок, вчиться приймати самостійні рішення в реальних виробничих умовах.

13 січня 2020 року розпочалася практична підготовка студентів факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і комп’ютерних систем, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (спеціальність «Туризм») , Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого та Навчально-наукового інституту харчових технологій (спеціальність «Хімічні технології та інженерія»).

Колективи випускових кафедр активно співпрацюють із кращими роботодавцями, тож наші студенти отримують унікальну можливість бути направленими на бази практик - найпотужніші високотехнологічні підприємства України, де вивчають напрямки діяльності та організації роботи, закріплюючи, поглиблюючи та розширюючи знання і уміння, отримані під час навчання, та застосовують їх для розв’язання актуальних проблем, що забезпечує належний рівень професійної підготовки.

Крім того, саме під час проходження практики, здобувачі збирають матеріали для виконання кваліфікаційної дипломної роботи та активно готуються до майбутньої роботи за спеціальністю.

Студентам надається можливість вивчити структуру та організацію діяльності установ і підприємств, ознайомитися з питаннями наукової організації праці; засвоїти методи дослідження, опанувати завдання, спрямовані на розв'язання конкретних виробничих проблем; поглибити навички роботи, набути практичні навики на робочих місцях.

До керівництва практикою залучаються досвідчені викладачі університету та спеціалісти з даного фаху, які працюють в організаціях, установах на підприємствах, де проходить практика.

Бажаємо здобувачам вищої освіти яскравих вражень, вдалого проходження практики та успішних оцінок за її результатами!

Опублікований: 13-01-2020
Читайте також:
Про усі тенденції ринку дізналися на IFFIP-2020 викладачі й здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

23-35 вересня в Міжнародному виставковому центрі працював Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки «IFFIP-2020». У його рамках відбулися Міжнародна виставка «Хлібопекарська та кондитерська індустрія-2020» і, за підтримки Всеукраїнської асоціації пекарів та компанії «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», конференція «Сучасний стан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про усі тенденції ринку дізналися на IFFIP-2020 викладачі й здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 вересня 2020

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Використання пряно-ароматичної сировини листків монарди двійчастої та пажитника сінного при виробництві крекеру з пікантним смаком та подовженим терміном придатності» аспірантки Ольги Дзигар. Науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар 30 березня 2018

Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

9 травня 2022 року відбулася зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Світлани Усатюк, членів робочої групи Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого курсу щодо вільного вибору дисциплін професійного і практичного спрямування на І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів 09 травня 2022

Науковці НУХТ готуються до Всеукраїнського форуму харчових технологій

Восени у Києві планується проведення Всеукраїнського форуму харчових технологій, в рамках якого працюватимуть міжнародні виставки INPRODMASH&UPAKOVKA та експозиції SWEETS UKRAINE&BAKERY UKRAINE. Наш університет уже традиційно виступає співорганізатором цих масштабних галузевих зібрань, де свої технологічні розробки, обладнання, готову прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ готуються до Всеукраїнського форуму харчових технологій 28 серпня 2020