Н У Х Т

З початком практики, шановне студентство!

13 січня 2020

З початком практики, шановне студентство!

У нашому університеті велика увага приділяється практичній підготовці здобувачів вищої освіти, адже саме під час проходження практики студент не лише знайомиться з підприємством галузі, але й упевнюється у правильності обраної професії, набуває виробничих навичок, вчиться приймати самостійні рішення в реальних виробничих умовах.

13 січня 2020 року розпочалася практична підготовка студентів факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і комп’ютерних систем, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (спеціальність «Туризм») , Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого та Навчально-наукового інституту харчових технологій (спеціальність «Хімічні технології та інженерія»).

Колективи випускових кафедр активно співпрацюють із кращими роботодавцями, тож наші студенти отримують унікальну можливість бути направленими на бази практик - найпотужніші високотехнологічні підприємства України, де вивчають напрямки діяльності та організації роботи, закріплюючи, поглиблюючи та розширюючи знання і уміння, отримані під час навчання, та застосовують їх для розв’язання актуальних проблем, що забезпечує належний рівень професійної підготовки.

Крім того, саме під час проходження практики, здобувачі збирають матеріали для виконання кваліфікаційної дипломної роботи та активно готуються до майбутньої роботи за спеціальністю.

Студентам надається можливість вивчити структуру та організацію діяльності установ і підприємств, ознайомитися з питаннями наукової організації праці; засвоїти методи дослідження, опанувати завдання, спрямовані на розв'язання конкретних виробничих проблем; поглибити навички роботи, набути практичні навики на робочих місцях.

До керівництва практикою залучаються досвідчені викладачі університету та спеціалісти з даного фаху, які працюють в організаціях, установах на підприємствах, де проходить практика.

Бажаємо здобувачам вищої освіти яскравих вражень, вдалого проходження практики та успішних оцінок за її результатами!

Опублікований: 13-01-2020
Читайте також:
Традиційно наші фахівці увійшли до журі рейтингу народних уподобань «Фаворит Успіху»

Щорічно влітку у Києві підводяться підсумки рейтингу найкращих брендів країни «Фаворит Успіху» за попередній рік. Переможці конкурсу визначаються за підсумками національного дослідження громадських уподобань і визнаються найкращим вибором у своїх категоріях серед асортименту подібних пропозицій. Визначаються переможці дуже просто і прозоро – анкету...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційно наші фахівці увійшли до журі рейтингу народних уподобань «Фаворит Успіху» 17 серпня 2021

Науковий доробок викладачів і учених НУХТ – широкому загалу

Вийшов друком №2 25-го тому журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій». У номері опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі автоматизації та інформаційних технологій, економіки і соціального розвитку, менеджменту і стратегічного управління, охорони праці і ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий доробок викладачів і учених НУХТ – широкому загалу 02 серпня 2019

Гостьова лекція від здобувача ступеня PhD

На кафедрі економіки і права відбулася гостьова лекція «Продовольча безпека України та Європейського Союзу» здобувача освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю «Економіка» Назарія Мірчука. Зустріч стала надзвичайно актуальною в умовах сучасних глобальних економічних викликів, зокрема продовольчої кризи та геополітичних змін. П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від здобувача ступеня PhD 28 квітня 2025

Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Залучення студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції до умов виробничої діяльності створює можливості для успішної кар’єри після навчання, оскільки висококваліфіковані фахівці за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології харчування» та «Технології аюрведичних харчових продуктів» затребувані на ринку п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 07 жовтня 2019