Н У Х Т

З початком практики, шановне студентство!

13 січня 2020

З початком практики, шановне студентство!

У нашому університеті велика увага приділяється практичній підготовці здобувачів вищої освіти, адже саме під час проходження практики студент не лише знайомиться з підприємством галузі, але й упевнюється у правильності обраної професії, набуває виробничих навичок, вчиться приймати самостійні рішення в реальних виробничих умовах.

13 січня 2020 року розпочалася практична підготовка студентів факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і комп’ютерних систем, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (спеціальність «Туризм») , Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого та Навчально-наукового інституту харчових технологій (спеціальність «Хімічні технології та інженерія»).

Колективи випускових кафедр активно співпрацюють із кращими роботодавцями, тож наші студенти отримують унікальну можливість бути направленими на бази практик - найпотужніші високотехнологічні підприємства України, де вивчають напрямки діяльності та організації роботи, закріплюючи, поглиблюючи та розширюючи знання і уміння, отримані під час навчання, та застосовують їх для розв’язання актуальних проблем, що забезпечує належний рівень професійної підготовки.

Крім того, саме під час проходження практики, здобувачі збирають матеріали для виконання кваліфікаційної дипломної роботи та активно готуються до майбутньої роботи за спеціальністю.

Студентам надається можливість вивчити структуру та організацію діяльності установ і підприємств, ознайомитися з питаннями наукової організації праці; засвоїти методи дослідження, опанувати завдання, спрямовані на розв'язання конкретних виробничих проблем; поглибити навички роботи, набути практичні навики на робочих місцях.

До керівництва практикою залучаються досвідчені викладачі університету та спеціалісти з даного фаху, які працюють в організаціях, установах на підприємствах, де проходить практика.

Бажаємо здобувачам вищої освіти яскравих вражень, вдалого проходження практики та успішних оцінок за її результатами!

Опублікований: 13-01-2020
Читайте також:
Святошинський Кубок

Здобувач групи БТ-1-1 Максим Клименко має у своєму заліку черговий спортивний здобуток. 10-11 грудня 2022 року відбувся І відкритий Кубок голови Святошинської у м. Києві  РДА зі спортивного орієнтування, в якому він узяв участь. Захід проводився в приміщеннях шкіл №205 та №162 і був присвячений Дню Збройних Сил України. Усі учасники долучилися до б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святошинський Кубок 15 грудня 2022

Голокост: розіп’ята душа на хресті…

27 січня уся світова спільнота вшановує пам’ять жертв Голокосту. Такими чорними днями для України в роки Другої світової війни стали масові розстріли євреїв, циган, військовополонених у Бабиному Яру у Києві, Дробицькому Яру у Харкові, Жандармській Балці на Дніпропетровщині. Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту започаткований на офіційному рівн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голокост: розіп’ята душа на хресті… 27 січня 2021

Робоча зустріч проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції нині активно проводиться локальний монiторинг чинних освітніх програм підготовки здобувачів із метою оцінювання якості освітніх послуг і визначення шляхів подальшого удосконалення змісту освітніх програм. 31 січня 2023 року відбулося чергове засідання членів проєктної групи освітньо-професі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча зустріч проєктної групи розробників освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 01 лютого 2023

Вступники до магістратури отримали запрошення на тестування

3 серпня 2022 року у кабінетах учасників вступних випробувань до магістратури з’явилися запрошення, де зазначені дата, час і місце проведення магістерського комплексного тесту (МКТ) або магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК). Учасникам тестування необхідно самостійно сформувати та надрукувати (за можливості) запрошення з кабінету уч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до магістратури отримали запрошення на тестування 04 серпня 2022