Н У Х Т

Самоосвіта та підвищення мовної компетентності здобувачів освітньої програми «Технології харчування»

16 квітня 2025

Самоосвіта та підвищення мовної компетентності здобувачів освітньої програми «Технології харчування»

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» успішно завершили онлайн-курс «Англійська для кар'єрного зростання», розміщений на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus.

Курс розроблений Університетом Пенсильванії за підтримки Державного бюро департаменту освіти та культурних зв’язків Сполучених Штатів Америки та Офісу програм вивчення англійської мови. Він орієнтований на неносіїв англійської мови, які прагнуть покращити кар’єрні можливості на світовому ринку праці.

У процесі навчання здобувачі освіти опанували ключові етапи працевлаштування у міжнародному контексті: пошук відповідних вакансій, подання заявок, створення резюме, написання супровідного листа, підготовку до співбесіди та налагодження професійних зв’язків. Для кращого розуміння використовувалися порівняльні аналізи процесів працевлаштування в Україні та США.

Отримані сертифікати підтверджують активну участь здобувачів у самоосвіті, їх прагнення до професійного розвитку та формування мовних і кар’єрних навичок, що є важливою складовою реалізації освітньої програми та підготовки конкурентоспроможних фахівців на глобальному ринку праці.

Опублікований: 16-04-2025
Читайте також:
Цікаві пропозиції з удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів на захисті міжкафедральної комплексної магістерської роботи

Відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи «Науково-практичні основи удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів з використанням вітчизняної сировини» здобувачів за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітніх програм «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві пропозиції з удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів на захисті міжкафедральної комплексної магістерської роботи 20 лютого 2020

Викладацька науково-практична конференція

Науково-пошукова робота є важливою складовою організації освітнього процесу кожного структурного підрозділу нашого навчально-наукового комплексу. Навчальний рік відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» завершився викладацькою науково-практичною конференцією «З досвіду організації о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацька науково-практична конференція 02 липня 2021

Вступникам-2023: вимоги до мотиваційного листа при вступі до НУХТ

Однією з необхідних складових вступу до закладів вищої освіти є мотиваційний лист. Кожний заклад освіти сам визначає вимоги до оформлення його тексту. Приймальна комісія нашого університету розробила, затвердила й оприлюднила Вимоги до мотиваційного листа вступників до НУХТ у 2023 році. Мотиваційний лист – викладена вступником письмово у довільній...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам-2023: вимоги до мотиваційного листа при вступі до НУХТ 07 липня 2023

Заочники спеціальності «Туризм» пройшли малоходжений маршрут у Карпатах

5-7 листопада 2019 року студенти 3 курсу заочної форми навчання спеціальності «Туризм» Ірина Бондар і Владислав Бурський зі своєю командою вирішили поїхати в Карпати. Пройшли цікавий, малоходжений маршрут через гору Маришевську, Шпиці, високогірне озеро Несамовите та спустилися на базу «Глобус». Проходження туристичного маршруту у 25 км зайняло ці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники спеціальності «Туризм» пройшли малоходжений маршрут у Карпатах 08 листопада 2019