Н У Х Т

Практична складова навчання магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

10 вересня 2021

Практична складова навчання магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Практика – невід’ємна частина підготовки висококваліфікованих фахівців. Для здобувачів це – чудова нагода поглибити знання, здобуті під час навчання та поспілкуватися з фахівцями галузі.

Згідно з графіком навчального процесу здобувачі освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» зараз проходять професійну практику на виробництві провідних підприємств України.

Цього року здобувачі проходять практику у ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Житомирські Ласощі», ТОВ «Київський БКК», ПрАТ «ЛантманенАкса», ДП «Зееландія», ТОВ «Київська бісквітна фабрика» тощо.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює подяку керівництву підприємств за сприяння в проходженні практики, а здобувачам бажає плідно попрацювати, підготувати та успішно захистити звіти. 

Опублікований: 10-09-2021
Читайте також:
Пріоритет – харчова безпека!

Згідно з новим харчовим законодавством у всіх закладах ресторанного господарства вже повинні бути впроваджені стандарти харчової безпеки НАССР. Вперше в Україні компанія PROFI CLUB спільно з Інститутом післядипломної освіти НУХТ реалізувала освітній проект «Програма підготовки внутрішніх аудиторів системи харчової безпеки в закладах ресторанного г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пріоритет – харчова безпека! 09 січня 2018

Програмний продукт Adobe InDtsign опановували здобувачі-рекламісти на практичному занятті асистентки кафедри маркетингу

На кафедрах університету тривають відкриті заняття. Наразі, через карантинні обмеженні вони проходять у режимі онлайн. За допомогою сервісу відеоконференцій Zoom відбулося і відкрите практичне заняття асистентки кафедри маркетингу Марії Швець з дисципліни «Дизайн в рекламі та PR». Викладачка розповіла майбутнім рекламістам про основи роботи програ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Програмний продукт Adobe InDtsign опановували здобувачі-рекламісти на практичному занятті асистентки кафедри маркетингу 02 листопада 2020

Виконання сучасних салонних  процедур опановують слухачі сертифікатної програми «Косметологія»

Слухачі сертифікатної програми «Косметологія» опановують виконання сучасних салонних  процедур. На черговому занятті, яке відбулось 30 листопада, дівчата вивчали техніку шугарингу Шугарінг (від англ. Súgar - цукор; також епіляція цукром, карамельна епіляція, перська епіляція) - спосіб епіляції з використанням густої цукрової пасти. Цукрова епіляці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконання сучасних салонних процедур опановують слухачі сертифікатної програми «Косметологія» 03 грудня 2018