Н У Х Т

Здобувачі освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» здобули бакалаврський ступінь

29 червня 2023

Здобувачі освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» здобули бакалаврський ступінь

У сучасних умовах успішне ведення бізнесу неможливе без знання правових основ. Освітньо-професійна програма «Економіка та правове забезпечення бізнесу» дає можливість здобувачам освіти в межах освітнього процесу отримати їх разом із базою економічних знань і бути конкурентоспроможними в подальшому.

Навчально-науковий інститут економіки і управління та кафедра економіки і права протягом 4 років готувала таких унікальних фахівців. І днями успішно завершилися захисти кваліфікаційних робіт з метою присвоєння освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу», чим колектив пишається і чому радіє.

Праця екзаменаційної комісії і здобувачів була плідною, хоча й супроводжувалася повітряними тривогами, які подовжили час роботи через вимушені паузи, щоб убезпечити життя викладачів, запрошених гостей і здобувачів. Та незважаючи на складні обставини, були отримані позитивні висновки екзаменаційної комісії і відзначено високий рівень підготовки студентів.

Здобувачі освіти мали можливість навчатися українською або англійською мовою за бажанням, відповідно, захисти відбувалися двома мовами, які були заслухані публічно з використанням дистанційних технологій.

На захисти завітали здобувачі інших освітньо-професійних програм освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр», аспіранти, викладачі, працівники інституту та університету, представники бізнесу, промисловості, науково-дослідних та проєктних інститутів, випускники і стейкхолдери (фахівці компаній KPMG, Arterium, Carlsberg Ukraine, PwC, Deloitte Touche Tohmatsu Limited, ТОВ «Єврокон» Україна, Корпорація Росинка, ТОВ «Йоданка», Асоціація «Укроліяпром»).

Вітаємо здобувачів спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» із присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр»!

Життя – це безперервний процес розвитку, опанування нових горизонтів і знань, в якому підтримка компетентних і авторитетних наставників завжди доречна. Тож, викладачі кафедри економіки і права чекають випускників-бакалаврів, щоб продовження навчання та удосконалення навичок.

Опублікований: 29-06-2023
Читайте також:
Крок до збереження озонового шару: унікальний проєкт випускників кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Випускники освітньо-професійних програм «Холодильні техніка та технології» і «Теплоенергетика та енергоефективні технології» кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, а нині – фахівці компанії BMSERVICE Олександр Давиденко, Дмитро Дадаков, Руслан Кузьменко, Олег Приступа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок до збереження озонового шару: унікальний проєкт випускників кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 19 травня 2023

Призові місця на всеукраїнських фахових конкурсах виборюють наші викладачі

Всеукраїнський конкурс «Учитель року», започаткований Міністерством освіти і науки України і проводиться з метою підвищення престижності професії вчителя, виявлення й підтримки талановитих педагогічних працівників, підвищення фахового рівня та майстерності, популяризації передового педагогічного досвіду. У 2020 році Конкурс набув особливої актуаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Призові місця на всеукраїнських фахових конкурсах виборюють наші викладачі 28 січня 2021

Профорієнтаційні заходи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

9 листопада професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін побував у школі І-ІІІ ступенів №84 м. Києва. Метою візиту було запрошення старшокласників на День відкритих дверей нашого універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні заходи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 10 листопада 2023

Свято молодіжної науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 квітня відбулося засідання секції «Технологія рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» 91-ої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято молодіжної науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 квітня 2025